Извор: Блиц/Забава архива вести 26.06.2018

Тео пресрећан: Јелисавета Орашанин трудна

Блиц 26.06.2018
Глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић недавно су сазнали да ће постати родитељи и њиховој срећи нема краја. Јелисавета је у другом стању, а вест су поделили са најближим члановима породице. Како преноси… »

Преварена жена напала Слобу у програму уживо: Због њених речи певач гутао кнедле

Блиц 26.06.2018
Слоба Радановић по изласку из ријалитија сусрео се са различитим коментарима на рачун онога што је учинио пред милионским аудиторијумом у ријалитију "Задруга" - преварио супругу Кију Коцкар са Луном Ђогани. Током његовог… »

Дирљив говор Наташе Беквалац: Са Александром Пријовић обишла децу без родитељског старања и све разнежила (видео)

Блиц 26.06.2018
Певачице Наташа Беквалац и Александра Пријовић посетиле су данас Дечје село у Сремској Каменици, где су уручиле поклоне малишанима без родитељског старања. Том приликом Наташа је, у име обе певачице, одржала дирљив и… »

"Волим кију, стварно је волим": Слоба после девет месеци признао оно што су сви чекали

Блиц 26.06.2018
Након што су му се делимично слегли утисци после изласка из "Задруге", Слоба Радановић отворено је пред милионским аудиторијумом проговорио о својим осећањима према супрузи Кији Коцкар. Током емисије "Задруга, народ пита" у… »

Жели да наставе живот као некад: Слоба признао: "Постоји шанса да се помирим са Кијом!"

Блиц 26.06.2018
Слоба Радановић је неколико дана по изласку из ријалитија признао да постоји шанса да са Кијом настави заједнички живот, упркос свему што се догађало протеклих девет месеци. Приликом гостовања у емисији "Задруга, народ… »

"Задруга" у финалу НАТПЕ фестивала

Блиц 26.06.2018
Пре само пет дана, телевизија "Пинк" је добила писмено обавештење од комисије престижног такмичарског фестивала НАТПЕ, који се ове године одржава у Будимпешти, да је њен ријалити програм "Задруга" ушао у најужи избор од… »

Катарина Грујић је искрено причала о својим естетским интервенцијама, али ово је дуго крила!

Блиц 26.06.2018
Иако су естетске корекције безмало постале обавезне на домаћој јавној сцени када је реч о певачицама, многе од њих поричу да су мењале било шта на себи. Катарина Грујић, међутим, није једна од њих. Млада звезда је увек… »

Гоца Тржан показала како вежба оскудно одевена, да би се потом решила купаћег костима и сликала гола

Блиц 26.06.2018
Певачица и чланица жирија "Пинкових звездица" отпутовала је на летовање са супругом и пријатељицом, а своје обожаватеље на друштвеним мрежама пожелела је да изненади објавама на којима је видимо са мало крпица на себи… »

Сара Јовановић признала да су је мушкарци одбијали, па открила своју другу страну која ће шокирати многе

Блиц 26.06.2018
Певачица каже да црвеним кармином наглашава сексепил и да воли да кокетира са секси гардеробом, али да не оде у вулгарно. Популарна певачица Сара Јо коју је публика упознала кроз такмичење "Први глас Србије", после шест… »

Она прави хаос јовани и срђану: Коначно откривена највећа тајна Јутарњег програма

Блиц 26.06.2018
Славу чувеног Симе, епањел бретона, који је “глумио” у серији “Срећни људи”, прети да помути лабрадорка Прва, која “води” Јутарњи програм на истоименој телевизији. Када се након трансфера Јоване и Срђана појавила… »