Извор: Мондо/Забава архива вести 26.06.2018

Стиже беба?

Мондо 26.06.2018
Домаћи медији преносе да је супруга Милоша Теодосића у другом стању. Кошаркаш Милош Теодосић и глумица Јелисавета Орашанин у понедељак су прославили годишњицу брака, а домаћа штампа преноси да имају још један разлог… »

У иностранству о трошку државе на лечењу 26 особа

Мондо 26.06.2018
Ове године одобрено лечење 26 пацијената у иностранству. Најмлађи пацијент који је послат на лечење у иностранство имао је мање од годину дана, а најстарији 36 година. Фото: МОНДО/Стефан Стојановић Ове године одобрено је… »

Предозирала се?!

Мондо 26.06.2018
Лекари се боре за живот глумице која је у понедељак напала полицајце! Амерички медији преносе да је глумица Хедер Локлир одмах након пуштања из притвора попила већу количину лекова. Глумица из "Династије" и "Мелроуз плејса"… »

Кад Стоја глуми у филму...

Мондо 26.06.2018
Наравно да ће да освоји награду! Равно Село филм фестивал завршен је синоћ пројекцијама филмова "Изван граница реалности" и "Златна петорка", али и доделом награда најбољим остварењима по избору стручног и жирија публике… »

"Ако победи Србија трчим гола!"

Мондо 26.06.2018
Ово ће сигурно изнервирати Тошића... Супруга репрезентативца Душка Тошића певачица Јелена Карлеуша, од почетка Мундијала је и подршка и " голишава мотивација" супругу и репрезентацији, али и прва која је најавила да ће… »

Баш ме брига, не може ФИФА да ме тужи!

Мондо 26.06.2018
"МОНДО извештач" са Мундијала и глумица која ће пратити утакмицу Србија-Бразил, оплела по судијама: "Ево, рећи ћу - криве су судије!" Знате је из бројних серија и филмова и сигурни смо најпре памтите по "оној сцени" из… »

Како да вас (коначно) примети

Мондо 26.06.2018
Не морате увек да будете у свом најбољем, блиставом издању. Не морате да се оптерећујете изгледом чак ни ако знате да те вечери можете да сретнете мушкарца који вам се допада... ствари уопште нису толико компликоване… »

Филмови о којима ће се тек причати! (видео)

Мондо 26.06.2018
Погледајте 30 храбрих и инвентивних остварења која представљају млади дух европске кинематографије. Програм "Млади дух Европе" јубиларног 25. Фестивала европског филма Палић ове године представља по избору селектора Нила Јанга… »

Страшно: Свака трећа млада особа пробала је дрогу

Мондо 26.06.2018
Скоро 30 одсто младих пробало је неку врсту дроге, а више од половине њих било је у ситуацији да им је дрога понуђена. Фото: МОНДО/Бојана Зимоњић Јелисавац Дрога је свуда око нас, пробало је скоро 30 одсто младих, понуђена… »

Фанови Кардашијанки ће бити одушевљени!

Мондо 26.06.2018
Домаћи фанови коначно ће бити у могућности да понесу најновији модел ИЕЕЗИ БООСТ 350 В2. Светски хит стиже у Србију 30. јуна! Нови албум - нови модни тренд! Само неколико недеља након што је издао актуелни ЦД, познати репер… »