Извор: Мондо/Наука & Технологија архива вести 26.06.2018

Нова Цалл оф Дути прича води нас и у Стаљинград

Мондо 26.06.2018
Нове мапе и нове мисије, пуцачина по Еуропи и Африци у трећем додатку за Цалл оф Дути: ВВИИ игру! Након најаве Ацтивисион-а, 26.јуна је откривен нови ДЛЦ за Цалл оф Дути: ВВИИ за ПС4. Име му је Унитед Фронт и доноси три нове… »

Србија има 12. играча против Бразила! (фото)

Мондо 26.06.2018
То смо сви ми, али и велика група навијача, која је данас отишла у Москву да бодри "орлове" на путу ка нокаут фази Светског првенства! У ишчекивању одлучујуће утакмице "орлова", против Бразила на Откритје арени, број… »

Како до два Вибер налога на истом телефону

Мондо 26.06.2018
Многи корисници имају проблем због тога што на Дуал СИМ телефону немају два Вибер налога. Ево једног од могућих решења. Ако немате неки од новијих телефона, који омогућавају да имате више налога по истој апликацији… »

Нове Гоогле Мапе доступне у Србији + шта је ново

Мондо 26.06.2018
Још увек нема јавног превоза за Србију, али нове Гоогле Мапе изгледају боље и лепше. Ако користите последњу доступну верзију Гоогле Мапс апликације (в9.80.2) могуће је да сте добили најновије ажурирање, које потпуно мења… »

Аппле: Пуните телефоне погрешно, овако би требало!

Мондо 26.06.2018
Ма, шта кажете?! Немогуће! Аппле то није рекао… Или, јесте!? Аппле нас увек изненади - успорава иПхоне за наше добро, избацује 3.5 мм аудио прикључак, јер је храбар, а сад нам, након деценије постојања иПхоне-а даје час… »

Ретро телефони поново у моди - које ви памтите?

Мондо 26.06.2018
Да ли вам недостаје време када је “Змијица“ на Нокији била једини начин за прекраћивање времена? Које се емоције у вама пробуде када видите да неко користи мобилни телефон, који сте ви носили пре 10-15 година? Данашњи… »