Извор: Санџак пресс/Региони архива вести 26.06.2018

Новопазарац претио бившој супрузи, узнемиравао је и вређао

Санџак пресс 26.06.2018
Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су Х.Д. (1980) из Новог Пазара, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици. Он се терети да је претио бившој супрузи… »

Отворена канцеларија Агенције СЕДА у Тутину

Санџак пресс 26.06.2018
У опстини Тутин отворена је канцеларија Регионалне развојне агенције Сандзака СЕДА са циљем подспешивања развоја малих и средњих предузећа али и унапређења привреде уопште. Отварању су присуствали представници Новог… »

НОВА МАЛВЕРЗАЦИЈА – Љајићев човјек добио шест милиона за фирму која је тек основана

Санџак пресс 26.06.2018
Помпезно најављени „највећи фестивал домаће популарне музике у Србији“ грађане Инђије ће коштати шест милиона динара, а организоваће га фирма која је основана непосредно пре расписивања јавне набавке, открива… »

Сјеничацима највеће априлске плате у Санжаку

Санџак пресс 26.06.2018
Од шест градова у Санџаку највећу просечну нето плату, без пореза и доприноса, у априлу ове године примили су становници Сјенице, а најмању Новог Пазара. Према подацима Републичког завода за статистику, просечна плата у… »

Руководство општине Пријепоље након пожара посјетило „Трендтекс“ – Неће бити отпуштања радника

Санџак пресс 26.06.2018
Неће бити отпуштања радника а дио штете ће надокнадити осигуравајуће куће, рекли су данас власници „Трендтекса“ у коме је у суботу у пожару уништен погон конфекције као и дио магацинског простора. Руководство општине… »

“Луда лова” за крај позоришне сезоне

Санџак пресс 26.06.2018
Глумци Регионалног позоришта Нови Пазар одиграће сутра водвиљ “Луда лова” за крај, како каже, веома успешне сезоне. На тај начин, како каже глумац Рифат Рифатовић, желе да насмејани и они али и публика, оду на летњу… »

Полазници мектеба Ел – Ихсан показали колику улогу има ИКЦ у Бечу када је у питању исламски одгој и учење о својој вјери

Санџак пресс 26.06.2018
Исламски културни центар Бошњака у Бечу – Полазници џемата Ел-Ихсан организирали су пригодан програм на којем су полазници мектеба показали колику улогу овај џемат има када је у питању исламски одгој и учење о својој… »

ИУНП организира промоцију књиге „Чуваркућа“ аутора Тарика Ђођића

Санџак пресс 26.06.2018
Интернационални универзитет у Новом Пазару организира промоцију књиге „Чуваркућа“ аутора Тарика Ђођића, генералног директора Ал Јазеере Балканс, која ће се одржати у просторијама Културног центра у овом граду… »

ОДржана промоција књиге „Закаснит ћемо да будемо људи“ Елме Селими

Санџак пресс 26.06.2018
У сали Културног центра одржана промоција друге збирке пјесама „Закаснит ћемо да будемо људи“ списатељице Елме Селими.Богат културно-умјетнички програм био је испуњен рецитацијама, свирањем музичких инструмената али и… »

Нови Пазар – Обновљени перони на аутобуској станици

Санџак пресс 26.06.2018
Фирма „Санџактранс-Кавим“ уложила је 20 хилхјада евра за модернизацију аутобуске станице изградњом пет перона који сада могу да приме модерне високоподне аутобусе и тзв „дабл-декере“. Аутобуска станица се налази близу… »