Извор: Бета архива вести 30.07.2018

Даниловић: Још нисам свесна шта сам урадила

Бета 30.07.2018
Српска тенисерка Олга Даниловић изјавила је данас, поводом освајања првог ВТА турнира да још није свесна свог успеха, али да је спремна да се у потпуности окрене професионалној каријери. "Ово је велика ствар за мене. Мислим да… »

Влада Србије доделила Савићу и златним ватерполистима по 20.000 евра

Бета 30.07.2018
Влада Србије донела је данас одлуку о додели новчане награде од по 20.000 евра сваком освајачу златне медаље на недавно одржаном Европском ватерполо првенству у Барселони, наводи се у саопштењу. Поред српских… »

ДС предао потписе посланика за разрешење Радете са места потпредседнице парламента

Бета 30.07.2018
Демократска странка (ДС) упутила је данас Скупштини Србије предлог за смењивање посланице Српске радикалне странке (СРС) Вјерице Радете са функције потпредседнице парламента због говора мржње, увреда и бола који је нанела… »

Више хиљада људи дочекало ватерполисте испред Скупштине града

Бета 30.07.2018
Више хиљада људи окупило се вечерас испред Скупштине Београда на дочеку ватерполиста Србије који су у Шпанији освојили четврту узастопну титулу шампиона Европе. Навијачи су уз српске заставе и песме дочекали европске… »

Табаковић: Финансијски систем у Србији отпорнији на међународне утицаје

Бета 30.07.2018
Финансијски систем у Србији је сада отпорнији на медјународне утицаје, пре свега јер је смањено учешће јавног дуга у бруто домаћем производу (БДП) и динар се чешће користи у трансакцијама, оценила је данас гувернерка… »

Евро сутра 118,06 динара

Бета 30.07.2018
Динар ће сутра задржати приближно исту вредност према евру и званични средњи курс биће 118,0603 динара за један евро, објавила је Народна банка Србије (НБС). Евро је данас вредео 118,0447 динара. У односу на евро динар ће… »

Народна странка: Стефановић мора хитно да буде смењен због десетина нерешених убистава

Бета 30.07.2018
&нбсп;Народна странка саопштила је данас да захтева хитну смену министар унутрашњих послова Небојше Стефановића, јер осим што не ради свој посао, он штити криминалце блиске власти стварајући најопаснији тип такозваних… »

Сбербанка не планира ширење у Европи, циљ већа профитабилност

Бета 30.07.2018
Све филијале Сбербанк Европа су профитабилне од 2017. године, са изузетком хрватске због споразума о хрватском малопродајном ланцу Агрокор, који је био веома тежак, рекао је виши потпредседник Сбербанк Русија Игор Коломејски. У… »

За Раваницу има заинтересованих купаца

Бета 30.07.2018
Председник општине Ћуприја Нинослав Ерић данас је изјавио да има заинтересованих за куповину фабрике кондиторских производа Раваница. "Надам да ће бити више од десет понудјача који ће учествовати на јавном надметању за… »

Нејмар: Можда претерујем, али сам у Русији трпео велике болове

Бета 30.07.2018
Бразилски фудбалер Нејмар рекао је данас да уме да претера, али да је на Светском првенству у Русији трпео велике болове приликом стартова противничких играча после којих је јавност сматрала да симулира. "Можда мислите да… »