Извор: Морава инфо архива вести 30.07.2018

У милановачкој болници успешно уведена нова метода лечења прелома кука

Морава инфо 30.07.2018
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ – Знамо да у здавству у Србији има много проблема, али на нама лекарима је да се издигнемо изнад свих проблема и да будемо у служби здравља народа – каже за ГМинфо др Слободан Станић, шеф хируршке екипе… »

Чачанин (38) ухапшен у Бечу као члан групе која је гајила марихуану у лабораторијама

Морава инфо 30.07.2018
ЧАЧАК – У заједничкој акцији припадника полиције Србије и Аустрије откривене су три лабораторије за узгој марихуане у вештачким условима – две у Аустрији и једна у Србији, и ухапшено шест особа, саопштио је МУП Србије… »

Изгорело такси возило на путу Чачак – Гуча

Морава инфо 30.07.2018
ЧАЧАК – На путу Чачак – Гуча код Караулине чесме, под још неутврђеним околностима, запалио се аутомобил марке Рено, преноси Глас западне Србије. Како овај портал незванично сазнаје, реч је о возилу које је у… »

Др Драгутиновић: У болници има довољно крви, ниједна операција није одложена

Морава инфо 30.07.2018
ЧАЧАК – Крви у Чачку има довољно и ниједан пацијент није скинут са оперативног стола због недостатка драгоцене течности у чачанској болници, изјавила је помоћница директора Опште болнице у Чачку др Славица… »

Парезановић: Бошко Обрадовић, најпознатија удавача на политичкој сцени Србије

Морава инфо 30.07.2018
ЧАЧАК – Народни посланик и повереник ГО СНС у Чачку Марко Парезановић огласио се саопштењем поводом уласка Двери у опозициони Савез за Србију. Његово саопштење преносимо у целости: Најпознатија удавача на политичкој… »

Састави из Француске, Хрватске и Србије вечерас на “Каруселу“

Морава инфо 30.07.2018
ЧАЧАК – У понедељак 30. јула, у оквиру треће вечери Фестивала амбијенталне и етно музике Карусел, гостују реномирана имена у оквиру јазз, јазз фрее и експерименталне сцене. Фестивалској публици представиће се Јасна… »

У уторак почиње трећа смена школе пливања

Морава инфо 30.07.2018
ЧАЧАК – Бар када је су у питању временске прилике, варљиво лето 2018. године донело је доста проблема и активностима у току купалишне сезоне. То је основни разлог што је полагањем завршног испита пред сам крај јула… »

Како је Дробњак и даље недодирљив?

Морава инфо 30.07.2018
Пише: Милан Ћулибрк, НИН Није без везе Зоран Дробњак директор Путева Србије већ 11 година. На то место га је још 2007, као кадар ДСС-а, предложио Велимир Илић. Од тада смо променили пет премијера – Коштуницу… »

Млади чачански атлетичар на кампу Атлетског савеза Србије

Морава инфо 30.07.2018
ЧАЧАК – У Крагујевцу се од 26. јула до 2. августа, у организацији Атлетског савеза Србије (АСС), одржава камп перспективних пионира Србије рођених 2003/04. године. Међу позваним атлетичарима на списку селектора Едина… »