Извор: Вреле гуме архива вести 14.08.2018

Порсцхе Панамера Турбо С Е-Хибрид поставио рекорде на шест стаза

Вреле гуме 14.08.2018
Најбржи луксузни хибридни седан: Порсцхе Панамера Турбо С Е-Хибрид поставио рекорде на шест стаза Да нам је неко пре десет година рекао да ће Порсцхе производити хибридне седан моделе, мислили бисмо да није при здравој памети… »

Пеугеот и Тоиота још увек полажу наде у сегмент лимузина средње величине

Вреле гуме 14.08.2018
Упркос СУВ-манији: Пеугеот и Тоиота још увек полажу наде у сегмент лимузина средње величине Пеугеот и Тоиота су још увек вољни да инвестирају у сегмент лимузина средње величине иако су купци у Европи "опчињени" СУВ и… »

Цитроен Берлинго 1.5 ХДи у рукама оштрих критичара

Вреле гуме 14.08.2018
Тест који не гледате често: Цитроен Берлинго 1.5 ХДи у рукама оштрих критичара Нови Цитроен Берлинго 1.5 ХДи је у нашим рукама! Леп? Ружан? Практичан? Компликован? Економичан?Скуп? Добар? Лош? И на још многа питања … »

Хеннессеи Веном Ф5 премијерно у Монтереју?

Вреле гуме 14.08.2018
Да ли је коначно готов? : Хеннессеи Веном Ф5 премијерно у Монтереју? Прошло је већ девет месеци од када је Хеннессеи премијерно представио модел Веном Ф5 у концепт форми. Изгледа да је то било довољно компанији из Тексаса да… »

Нови БМВ М5 у походу на Нирбургринг!

Вреле гуме 14.08.2018
Видео: Нови БМВ М5 у походу на Нирбургринг! Шеста генерација модела БМВ М5 је недавно посетила Нирбургринг, а судећи по приложеном видео снимку и опису испод њега, циљ је био једноставно уживање у вожњи по легендарној… »

Хиундаи Санта Фее - краљевски брод у Хиундаи флоти

Вреле гуме 14.08.2018
Промоција: Хиундаи Санта Фее - краљевски брод у Хиундаи флоти Хиундаи из године у годину све успешније попуњава палету својих модела. Може се слободно рећи, што се тиче овог јужнокорејског произвођача у њиховој понуди… »

Форд Рангер следеће генерације и ВВ Амарок ће имати исту платформу?

Вреле гуме 14.08.2018
Нова сарадња на помолу?: Форд Рангер следеће генерације и ВВ Амарок ће имати исту платформу? Да ли би следећа генерација пикап модела Форд Рангер и Волксваген Амарок могли бити базирани на истој платфроми? Ако је веровати… »

Представљена рестилизована Хонда ХР-В за европско тржиште!

Вреле гуме 14.08.2018
Само са атмосферским бензинцем: Представљена рестилизована Хонда ХР-В за европско тржиште! Хонда је представила рестилизовану верзију свог адута у сегменту поткомпактних кросовера који на европско тржиште стиже крајем… »

ВВ опозива своја електирична возила због канцерогеног метала?

Вреле гуме 14.08.2018
Налази се у чак 124.000 аутомобила! : ВВ опозива своја електирична возила због канцерогеног метала? Волксваген групација ће можда морати да опозове чак 124.000 својих електричних и хибридних возила због кадмијума… »