Извор: Политика/Политика архива вести 24.09.2018

Бојим се онога што се надвија над Балканом

Политика 24.09.2018
Конгрес СНС и избор новог руководства у 2019. години. – После избора у БиХ изнећу доказе о мешању појединих западних држава. Имам велику бојазан од свега што се надвило над овај део Европе, рекао је председник Србије… »

Брнабић са сенатором Џонсоном: САД су за наставак дијалога о Косову

Политика 24.09.2018
Председница Владе Србије Ана Брнабић, започела је посету Њујорку састанком са сенатором Роном Џонсоном, председавајућим Комитета Сената Конгреса САД за националну безбедност и Поткомитета за Европу, саопштила је вечерас… »

Стефановић о најпознатијем нелегалном објекту у Србији

Политика 24.09.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да МУП није добио пријаву да је неком прећено у вези са најављеним рушењем нелегалног угоститељског објекта на Панчићевом врху на Копаонику. Стефановић је… »

Оштра полемика власти и опозиције о пензијама

Политика 24.09.2018
Министар Зоран Ђорђевић рекао је да влада не даје себи право за усклађивање пензија, већ то дефинише Закон о буџету и буџетском систему. Ко је када и како опљачкао пензионере, ко им је враћао новац, где су паре из… »

Састанак са Путином за учвршћивање пријатељства

Политика 24.09.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је почаствован што ће имати прилику да разговара са председником Русије Владимиром Путином и да очекује да и овај састанак има велики значај за даље учвршћивање… »

Влада усвојила Предлог закона о заштити података о личности

Политика 24.09.2018
Влада Србије усвојила је на данашњој седници Предлог закона о заштити података о личности, који за циљ има унапређење међународне размене података и заштите података о личности, као и усклађивања домаћег законодавства… »

Нападнута супруга активисте СНС-а у Шапцу

Политика 24.09.2018
Двојица мушкараца под „фантомкама” у суботу увече напали су Наду Чолић у дворишту породичне куће, пет минута након што је њен муж Младен отишао да се види с једним пријатељем. Шабац – Двојица непознатих… »

Има ли данашња опозиција Ђинђића и Коштуницу

Политика 24.09.2018
У односу на 2000. годину, данас је друга ситуација – Коштуница је био опозиционар који „је смео да нас погледа у очи”, а Зоран Ђинђић је то умео да препозна и да призна. „Ко увек сме да вас погледа у очи”, слоган… »