Извор: РТВ/Војводина архива вести 20.10.2018

Половином идуће године "Леснина" отвара робну кућу у Новом Саду

РТВ 20.10.2018
НОВИ САД - У Новом Саду, на пролеће, биће отворена прва робна кућа Компаније "Леснина", чувене по производњи намештаја. Инвестиција је вредна 20 милиона евра, а у плану је изградња још неколико трговинских центара у… »

Конгрес "Исхрана будућности" за развој конгресног туризма у Новом Саду

РТВ 20.10.2018
НОВИ САД - Осми Мултидисциплинарни конгрес "Исхрана будућности" са међународним учешћем отворен је данас на СПЕНС-у у Новом Саду. Стручни скуп трајаће два дана. У његовом раду учествоваће сто један предавач. У оквиру… »

Да млади привредници виде шансу у пољопривреди

РТВ 20.10.2018
НОВИ САД - У Студију М Радио-телевизије Војводине одржана је конференција под називом "Млади привредник у пољопривреди" у организацији Српског удружења младих пољопривредника. Велики број младих, који су препознали шансу… »

Новосадска страначка хроника: Потписи за одбрану СПЕНС-а и (не)плаћена такса

РТВ 20.10.2018
НОВИ САД - Градски одбор СНС у Новом Саду саопштио је данас да су активисти Народне странке Вука Јеремића поново покушали да узнемиравају и обмањују Новосађане прикупљањем потписа против рушења Спенса, за које не постоји… »

"Новосадски Нови Театар" започиње 10. сезону

РТВ 20.10.2018
НОВИ САД - У недељу 21. октобра "Новосадски Нови Театар" започиње јубиларну 10. сезону. У Новом Саду 2008. године, никла је нова позоришна дворана у оквиру Гимназије "Лаза Костић". У сусрету са новом чињеницом у граду… »

Амбасадор Кине обишао будуће градилиште у Зрењанину

РТВ 20.10.2018
ЗРЕЊАНИН - Ближи се реализација највеће директне стране инвестиције у Србији, фабрике за производњу пнеуматика кинеске Компаније "Шандонг Линглонг". Амбасадор Кине Ли Манчанг са сарадницима је боравио у посети Зрењанину… »

Изложба слика "Сомборске приче"

РТВ 20.10.2018
СОМБОР - Изложба слика "Сомборске приче", сомборског сликара Милоша Пејовића, биће уприличена у уторак, 23. октобра, у Галерији Културног центра "Лаза Костић" Сомбор, са почетком у 19 часова. Милош Пејовић рођен је… »

Премијера "Избирачице" у Кикинди

РТВ 20.10.2018
КИКИНДА - У Народном позоришту у Кикинди вечерас ће бити изведена премијера прве представе у новој сезони. На програму је комад ''Избирачица'', коју је по тексту Косте Трифковића, режирала Јана Маричић, док је за костиме и… »

Изложба слика Радована Лазаревића

РТВ 20.10.2018
РУМА - У Културном центру „Брана Црнчевић" у Руми, отворена је изложба слика познатог уредника Дописништва Радио-телевизије Србије у Ваљеву, Радована Лазаревића. Многобројној публици, овај истакнути новинар и сликар, свој… »

Креативна радионица "У шетњи енглеским парком"

РТВ 20.10.2018
НОВИ САД - У Галерији Матице српске, данас од 11.00 до 12.30 сати у оквиру циклуса креативних радионица за децу под називом "Откривамо Енглеску кроз уметничка дела", биће одржана креативна радионица "У шетњи енглеским… »