Извор: Цензоловка/Друштво архива вести 08.12.2018

Успон ауторитета пропаст за медијске слободе

Цензоловка 08.12.2018
Слобода медија и информација у свету пала је на најнижу тачку у протеклих десет година, а међу „највећим преступницима“ су Пољска, Хрватска, Румунија, Русија, Мађарска, наводи се у најновијем извештају британске… »

Фигаро о нападима на Данас: Атмосфера у Србији као Милошевићеве деведесете

Цензоловка 08.12.2018
Лов на „издајнике народа“ поприма нову димензију у Србији, где је овладала атмосфера која подсећа на ’90-е године, када је актуелни председник (Александар) Вучић био министар информисања код Слободана Милошевића, пише… »

Миловановић: Био сам принуђен да продам Коперникус

Цензоловка 08.12.2018
Никада нисам желео да изађем из посла са кабловским оператером, али сам био принуђен. (фото: Иоу Тубе принтсцреен) Наиме, по уговору који сам склопио са већинским власником Коперникуса, енглеско-пољским инвестиционим фондом… »

Ако ми преко везе средите….

Цензоловка 08.12.2018
Поштовани господине Петровићу, Веровала сам да ћу од Вас добити неки смислени одговор, а не увреде на рачун Ваших колега, у неуспелом покушају да будете духовити. Из Вашег одговора нисам разумела ништа друго до да сте се у… »

Милиони динара за преношење агенцијских вести

Цензоловка 08.12.2018
На читаве две стране јучерашњег таблоида Српски телеграф нашли су се промотивни текстови о хотелу „Путник“ на Копаонику и производима компаније „ТДМ“, који нису обележени као реклама. За разлику од тих чланака… »