Извор: Србија данас/Друштво архива вести 08.12.2018

Ужасавајући резултати истраживања! Родитељи, обратите пажњу, погледајте да ли је ваше дете патолошки коцкар

Србија данас 08.12.2018
Сваки трећи ученик иде у кладионицу, а навучени су и на спортско клађење, рулет, слот-апарате, покер и блек-џек. Чак 14 одсто њих у свет коцке увели су родитељи! Сваки трећи ученик основне и средње школе у Србији… »

Сеоско имање са кућом од 100 квадрата нико неће да купи: Кошта свега 6.000 еура, а разлог за то је претужан!

Србија данас 08.12.2018
У замену за домаћинства, нуде се и мали станови од двадесетак квадрата. Код Шапца се налази сеоско имање са кућом од 100 м2, хектаром окућнице и помоћним зградама која се може купити за свега 6.000 евра, међутим купаца… »

Другарица и ти често имате циклус у исто време? То није случајност! Ево о чему се ради...

Србија данас 08.12.2018
Ко би рекао... Знате оно када ви и најбоља пријатељица имате менструацију у исто време? И онда проведете сате кукајући једна другој којој је овај месец горе, коју више боли свака кошчица у телу и која је појела више… »

Упозорење за возаче! Киша у целој Србији: Опасност и проблеми на путевима!

Србија данас 08.12.2018
Стање на путевима. Киша која је најављена за данашњи дан већ је захватила путеве широм Војводине, док се у осталим крајевима очекује у току поподнева, а снежне падавине прогнозиране су за више планинске пределе… »

Бесплатни прегледи у војномедицинским установама

Србија данас 08.12.2018
У Београду, Новом Саду и Нишу данас се обављају бесплатни превентивни прегледи у војномедицинским установама. РТС наводи да су у нишкој војној болници прегледи почели у 8 часова, а гужве нема, јер се долази у заказаном… »

Аутор контравизије отворено о конкуренцији: Пајкић открио све о крађи емисије и његових фора и шта то Кесић никада не…

Србија данас 08.12.2018
Аутор и водитељ емисије Контравизија, Лав Пајкић, са своје 23 године скренуо је велику пажњу јавности када је покренуо целокупан пројекат и за првих годину дана емитовања забележио изузетно високу гледаност и стекао… »

Често једете туњевину из конзерве?! Ево колико је то заправо здрава навика!

Србија данас 08.12.2018
Ово морате знати! Сигурно сте се питали колико је туњевина из конзерве заправо здрава. Овај оброк некада може да употпуни ручак, а у доба поста је један од извора протеина. Туњевина Фото: Профимедиа Међутим, сигурно сте чули… »

Данас славимо Светог Климента: Изговорите ову молитву и бићете награђени

Србија данас 08.12.2018
Српска православна црква и њени верници данас обележавају Светог свештеномученика Климента, епископа римског. Рођен је у Риму, у апостолска времена, у царској породици. Једном, док му је мајка са двојицом браће пловила… »

Облаци се шире Србијом! Долазе киша и снег, падавине иду ка нашој земљи!

Србија данас 08.12.2018
Саопштење РХМЗ-а. У Србији се данас очекује наоблачење с кишом, на планинама и са снегом, а у току дана ће се проширити на остале крајеве земље. Како је саопштио РХМЗ, најнижа температура биће од -5 на југу и истоку… »