Извор: Вести онлине/Друштво архива вести 08.12.2018

Цеца Ражнатовић ипак пева на протесту, на Јарињу ушла на Косово

Вести онлине 08.12.2018
Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић је на прелазу Јариње без проблема ушла на територију Косова и Метохије, сазнаје Прва телевизија. Претходно је косовски министар културе тражио забрану уласка Цеци Ражнатовић јер није… »

Ратко Младиц́ на слободи четири дана?

Вести онлине 08.12.2018
Генерал Ратко Младиц́ затражиц́е од Механизма у Хагу да га пусти на четири дана, да би обишао гроб мајке и недавно преминулог братанца у Калиновику, као и гроб ц́ерке у Београду. Тим одбране генерала Младиц́а би овај захтев… »

Протест УКС због мера Приштине

Вести онлине 08.12.2018
Удружење књижевника Србије (УКС) протестовало је данас против мера власти у Приштини да уведе таксе од 100 одсто на робу из централне Србије и позвало "Европу и светске интелектуалце да се огласе и осуде" овај поступак чији… »

Нови власник Прве телевизије и О2 ТВ

Вести онлине 08.12.2018
Компанија Антена група постигла је договор са предузетником Срђаном Миловановићем о преузимању 100% оснивачких права Антена групе у Србији и Црној Гори. Компанија Антена група је водећа медијска корпорација у југоисточној… »

Приштина: Србија није сарађивала у истрази убиства Ивановића

Вести онлине 08.12.2018
Канцеларија главног косовског тужиоца саопштила је да Србија са њима "није сарађивала" на расветљавању убиства лидера ГИ СДП Оливера Ивановића. Тужилаштво је то саопштило након изјаве министарке правде Србије Неле… »

Басуенер: Косовска војска, параван за договор Вучића и Тачија

Вести онлине 08.12.2018
"Опасна игра" Београда и Приштине последњих недеља, која је ескалирала најавом о формирању косовске војске, јесте параван за евентуални договор о промени границе коју подржавају Сједињене Државе и шефица европске… »

Нова замка Приштине: Север Косова као Дистрикт Брчко

Вести онлине 08.12.2018
Идеју Беџета Пацолија да цела Косовска Митровица буде слободна привредна зона којом не би управљали ни Срби ни Албанци само је замаскиран предлог да се призна независност Косова, оцењују саговорници Спутњика. Потпредседник… »

Испеците месо на сасвим другачији начин (ФОТО)

Вести онлине 08.12.2018
Ако сте љубитељ пилећег и ћурећег меса, сигурни смо да ћете бити одушевљени овим триком који кувари користе како би добили најлепши укус меса, које током печење задржава пуну арому и мирис. Месо се може пећи на разне… »

Приштина не одустаје од своје војске: Играње ватром крај барута

Вести онлине 08.12.2018
Атмосферу страха подгревају медији, па и премијерка, док председник Србије поручује: Рата неће бити! Тензије на Косову грађане Србије бациле су на ветрометину често супротних информација које већ помало звуче као звецкање… »

Циљ нам је 5.000 потписа

Вести онлине 08.12.2018
Дејан Кусало, један од челника Савеза Срба у Италији и председник хуманитарног удружења Корени са седиштем у Верони, каже за "Вести" да је у првих неколико дана око 400 људи потписало петицију да се у Доњем дому парламента… »