Извор: Радио сто плус архива вести 24.01.2019

Уз претњу пиштољем опљачкао мушкарца

Радио сто плус 24.01.2019
Новопазарска полиција ухапсила је М.И. (23) из овог града због сумње да је синоћ, уз претњу пиштољем, на Бањској петљи опљачкао мушкарца (36), саопштила је данас Полицијска управа у Новом Пазару. Он се терети да је од… »

Завод: Прво уклонити настрешницу са Бедема

Радио сто плус 24.01.2019
Републички завод за заштиту споменика културе у Београду сматра да је реконструкцију и санацију јужног Бедема Новопазарске тврђаве неопходно почети демонтажом надстрешнице и застора са горње површине бастиона, како би се… »

СДА Санџака радују протести у Србији

Радио сто плус 24.01.2019
Генерални секретар Странке демократске акције (СДА) Санџака Ахмедин Шкријељ изјавио је данас да ту партију “веома радују” протести грађана који траже смену председника Србије Александра Вучића. Он је радију Сто плус… »

Виктор Јанукович осудјен за издају

Радио сто плус 24.01.2019
Суд у Кијеву прогласио је данас бившег председника Украјине Виктора Јануковича кривим за издају. Јанукович је напустио земљу 2014, услед све већих тензија у Кијеву због сукоба полиције и демонстраната који су тражили… »

НУНС и НДНВ: Од 2016. регистрован 81 случај притисака и напада државних функционера на новинаре

Радио сто плус 24.01.2019
Независно удружење новинара Србије (НУНС) и Независно друштво новинара Војводине (НДНВ) осудили су данас како су навели, "нове случајеве бахатог опходјења државних функционера према новинарима и наставак притиска власти на… »

Реал Мадрид најбогатији фудбалски клуб на свету

Радио сто плус 24.01.2019
Шпански великан Реал Мадрид вратио се на прво место листе најбогатијих фудбалских клубова на свету, према подацима ревизорске куће Дилојт (Делоитте). "Невероватан финансијски успех Реал Мадрида је базиран на дугој историји… »