Извор: Телеграф/Балкан архива вести 24.01.2019

Цео регион завејан снегом: Овако је у Хрватској и БиХ где су сметови већи од пола метра (видео)

Телеграф 24.01.2019
Очекује се нови снежни покривач. У свим земљама региона су зимске температуре уобичајене за ово доба године, а снег који пада и ветар отежавају саобраћај на путевима Хрватске и БиХ, па се возачи упозоравају на опрез… »

Приштина наставља да тера инат: Одбила предлог Сарајева о суспензији такси на робу из БиХ

Телеграф 24.01.2019
Помоћник министра трговине и економских односа Босне и Херцеговине Митхат Салић саопштио је одлуку званичне Приштине после одржаног састанка. Помоћник министра трговине и економских односа Босне и Херцеговине Митхат Салић… »

Суд у Приштини издао налог за хапшење Милана Радочића

Телеграф 24.01.2019
РТС наводи да је налог за његово хапшење издат због сумње да је један од осумњичених у случају убиства лидера косовске Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића. Основни суд у Приштини издао је налог за хапшење… »

Расте напетост у Атини: Парламент вечерас гласа о ратификацији Преспанског споразума, а демонстранти се окупљају на Акропољу…

Телеграф 24.01.2019
Грчки посланици који су се јуче обратили у грчком парламенту нису одступили од својих партијских ставова. Грчки парламент вечерас би требало да гласа о ратификацији Споразума из Преспе, који је Грчка потписала са Македонијом… »

Куповао преко огласа на Фејсбуку и то му се обило о главу: Послао паре па добио шокантну поруку, после које је отишао у…

Телеграф 24.01.2019
Оштећени је преко смс поруке сазнао да је преварен. Полицијски службеници у Вишеграду раде на проналаску кривца и расветљавању кривичног дела преваре које је почињено путем друштвене мреже Фејсбук на штету особе П.Г… »

Аутобус пун хрватских војника се закуцао у кућу (видео)

Телеграф 24.01.2019
Покушали су да се мимоиђу, али им је проблем направио снег на улици. У Ђакову у Хрватској јутрос око 7 сати дошло је до саобраћајне несреће, када су се сударили аутобус који је превозио хрватску војску и камион-посипач… »

Бивши украјински председник Јанукович осуђен на 13 година затвора због издаје

Телеграф 24.01.2019
Јануковић је побегао из Украјине у Русију 2014. године. Суд у Кијеву осудио је данас бившег украјинског председника Виктора Јануковича на 13 година затвора у одсуству пошто га је претходно прогласио кривим за издају земље… »

Колинда питала загребачког основца да ли жели да постане пилот: Одговорио је потврдно, а њена реплика распаметила је цео…

Телеграф 24.01.2019
Колинда се дружила са децом, али су њени одговори покренули полемику у јавности. Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић јуче је започела свој посету Загребачкој жупанији. Између осталог, посетила је и основу школу… »