Извор: Телеграф/Београд архива вести 24.01.2019

Снег паралисао Београд: Скраћене линије градског превоза, трамвај направио колапс у центру града, а РХМЗ издао хитно…

Телеграф 24.01.2019
РХМЗ је је издао упозорење да ће нових снежних падавина бити од данас до суботе пре подне. Снег, који пада од синоћ, формирао је покривач од неколико центиметара и на улицама престонице. Иако су службе за чишћење снега… »

Наставља се пројекат побољшања безбедности у зони школа: У току прошле године ниједно дете није страдало на улицама…

Телеграф 24.01.2019
У 2014. години смо идентификовали 296 школа на територији града у којима је требало нешто урадити како би се побољшала безбедност деце у саобраћају. До сада смо уредили 167 школа тако што смо постављали лежеће полицајце… »

Тешка несрећа код Лазаревца: Преврнуо се аутобус, има повређених (фото са лица места)

Телеграф 24.01.2019
Према незваничним информацијама, возач је изгубио контролу над возилом. Ластрин аутобус на линији 160, који је превозио раднике Рударског басена Колубара преврнуо се јутрос недалеко од Лазаревца код села Рудовци. Према… »

Нервозна трудница почупала и песницом ударила докторку: Инцидент у Тиршовој због прегледа болесног детета

Телеграф 24.01.2019
Жена у петом месецу трудноће довела је своје друго дете на преглед и физички се обрачунала са докторком. У Дечијој болници у Тиршовој Светлана Ј. (23) почупала и је затвореном шаком, осносно песницом, ударила у лице… »

Малолетница на Новом Београду напала ножем мајку и очуха: Мушкарац повређен док се бранио

Телеграф 24.01.2019
Њему је прву помоћ указала екипа Хитне помоћи. На Новом Београду, А.Д. (17) је ножем претила мајци и очуху, у породичном стану у Улици Омладинских бригада. Очух је задобио посекотину шаке док је покушавао да истргне нож… »

У суботу бесплатни гинеколошки прегледи у Дому здравља "Савски венац"

Телеграф 24.01.2019
Општина Савски венац у сарадњи са Домом здравља "Савски венац" у оквиру Европске недеље превенције рака грлића материце, организује бесплатне превентивне гинеколошке прегледе у суботу, 26.јануара у периоду од 9.00 до 17.00… »