Извор: Студио Б/Београд архива вести 08.03.2019

Отворена изложба посвећена знаменитим женама

Студио Б 08.03.2019
Један од мојих циљева да трудницама, породиљама и мајкама омогућимо што боље услове и пружимо им што већу подршку, истакао градоначелник Београда Зоран Радојичћ,који је у холу Старог двора отворио изложбу „Осми март… »

Отворен први Информативни центар МУП-а у Београду

Студио Б 08.03.2019
Први Информативни центар МУП-а отворен је у Београду, у Улици Краља Милана 54, а министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је да је његова улога центра упостављање боље сарадње грађана и полиције. Нагласио… »

До јесени 33 километра нове водоводне мреже у Барајеву

Студио Б 08.03.2019
Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда завршила израду пројекта и прибавила грађевинску дозволу за радове на постављању водоводне мреже у насељима Арнајево и Рожанци, у општини Барајево,рекао заменик… »

Пријем за раднице Градске управе поводом Дана жена

Студио Б 08.03.2019
Поводом Дана жена, организован је пријем за раднице Градске управе. фото Беоинфо Заменик градоначелника Горан Весић је том приликом уручио личне поклоне – руже и карте за позориште. Он је у име Града Београда и присутних… »

Уручена признања најуспешнијим женама са Вождовца

Студио Б 08.03.2019
Поводом 8. марта, Међународног дана жена, у свечаној сали Општине Вождовац одржан традиционални пријем који је уприличио председник општине Александар Савић са сарадницима. фото Беоинфо Признања су и ове године добиле… »

Презентација Пројекта “Моја земунска картица“

Студио Б 08.03.2019
Презентација Пројекта “Моја земунска картица“ и новог инфо билтена са ажурираним информацијама и контактима партнера на пројекту и погодностима у коришћењу роба и услуга одржана је испред Градске општине Земун. Пројекат… »

Мала еколошка организација посетила ГО Земун

Студио Б 08.03.2019
Мала еколошка организација “Чиста ракета“ из вртића “Чаролија“ посетила је Градску општину Земун. У дружењу са начелницом Управе Катарином Зрилић малишани су сазнали све оно што их интересује како би Земун, али… »

За реконструцију вртића на Палилули 50 милиона

Студио Б 08.03.2019
Палилула је за реконструкцију јаслица и вртића у 2019. години издвојила 50 милиона динара, што је дупло више него у претходној када је реновирано седам предшколских установа, рекао је председник ГО Палилула Александар… »

„Градске пијаце” и ове године обрадовале даме

Студио Б 08.03.2019
Све суграђанке које су данас посетиле пијаце „Каленић”, „Бањица” и ТЦ „Нови Београд” биле су пријатно изненађене поклонима, које су и ове године приредиле „Градске пијаце”. Предраг Јеремић, извршни директор… »