Извор: Нишке вести архива вести 19.03.2019

Опозиција напустила седницу Скупштине града Ниша. Градоначелник: Ово је по налогу Ђиласа, Јеремића и Обрадовића

Нишке вести 19.03.2019
Седницу Скупштине града напустили су одборници свих опозиционих посланичких група, сем одборнице Заветника Јелене Ђорђевић. „Ми бојкотујемо ову и бојкотоваћемо све наредне седнице Скупштине, уколико власт настави да… »

Почело одбројавање до Европског првенства за кошаркашице у Србији

Нишке вести 19.03.2019
Познато је да ће по једна група ЕП играти у Нишу и Зрењанину, док ће елиминационе рунде бити у Београду. У сваком од ових градова у рад се симболично пуштају сатови на којима ће се приказивати одбројавање све до почетка… »

ЈКП Наиссус поводом обележавања Светског дана воде: Вода је ресурс будућности!

Нишке вести 19.03.2019
Из овог предузећа наводе да им је циљ да јавност упознају колико је вода значајна за човека и човечанство, да их упознају са начинима како је сачувати, али и да подигну свест о томе да је не треба загађивати. Директор ЈКП… »

ЈКП ГРАДСКА ТОПЛАНА: Због струје прекид на топлотном извору „Пантелеј“

Нишке вести 19.03.2019
Сви остали топлотни извори врше уредну испоруку топлотне енергије, а након санације квара од стране ЕД Југоистока и топлотни извор „Пантелеј”, саопштило је ЈКП Градска Топлана. Због недостатка електричне енергије у мрежи… »

САОБРАЋАЈ ОБУСТАВЉЕН: Четворо повређено у саобраћајној незгоди у Сићевачкој клисури

Нишке вести 19.03.2019
Према наводима Завода за хитну медицинску помоћ у судару су повређене четири мушке особе. Мушкарац (1963.) задобио је повреде главе и трбуха, други (1976.) повреде грудног коша и рамена, особа рођена (1960) има повреде… »

Изорано фудбалско игралиште у насељу Милка Протић (ФОТО)

Нишке вести 19.03.2019
Фудбалско игралиште, осим за спорт и „јурцање“ деце за лоптом, очигледно може послужити и за друге намене. Неко је на игралишту у насељу Милка Протић у Нишу, на простору између два гола, направио ораницу и уместо… »

“Чаробна шума” на ОРЛ клиници

Нишке вести 19.03.2019
“ОРЛ клиника се крајем прошле године преселила у нови простор који је преуређен и који је квалитетнији и функционалнији за рад са пацијентима али и за рад самих лекара. Након пресељења почели смо да размишљамо шта још… »

Има само 14 година, а већ је написао две књиге

Нишке вести 19.03.2019
Мада је тек ученик осмог разреда и има само 14 година Вељко је исписао богату такмичарску историју и брдо награда. Његов мото је да у животу свако мора да има циљ ка коме ће ићи. И то је већ пола успеха. Сваки каснији… »

Где год нађеш згодно место ти кауч „посади“

Нишке вести 19.03.2019
Кауч на зеленој површини поред тротоара представља врло ружну слику у једном од новијих и уређенијих делова града, међутим за њу нико не би могао да окриви раднике „Медиане“ већ искључиво оног ко је кауч оставио… »

Знамените жене Ниша и јужне Србије – лидерке у сенци

Нишке вести 19.03.2019
У присуству педесетак полазника радионицу је отворио Јан Лундин, амбасадор Шведске у Србији. „Након позитивних искустава из Београда прошле године, одлучили смо да ове године радионицу организујемо у Нишу. Иницијатива је да… »