Извор: Блиц/Београд архива вести 28.03.2019

Градски центар за социјални рад у Београду добио први Кол центар уз подршку НИС-а

Блиц 28.03.2019
У просторијама Градског центра за социјални рад у Београду данас је свечано отворен први Кол центар намењен информисању грађана у домену социјалне и породичне правне заштите. Реализацију и техничку подршку овог пројекта… »

Јутарњи шпиц: Колапс на Бановом брду, гужве на мостовима

Блиц 28.03.2019
На Бановом брду у Пожешкој и Љешкој улици, на петљи Хиподром и на мостовима највеће су гужве у данашњем јутарњем шпицу. Хаварија која се догодила ноћас када је пукла водоводна цев потпуно је паралисала Баново брдо и… »

“Као да се излило Савско језеро...” Невероватне слике ноћашње поплаве код Аде Циганлије, аутомобили плутали као чамци…

Блиц 28.03.2019
Баново брдо и околина су већ десет сати у ванредном стању због пукнуте цеви поред будућег тржног центра "Ада Мол". Аутобуси са десетак линија јавног градског превоза возе заобилазним трасама, на петљи "Хиподром" су… »

Камион се закуцао у ауто: Несрећа у Обреновцу, "ауди" умало није потпуно згњечен

Блиц 28.03.2019
У саобраћајном удесу путничког возила марке "ауди" и камиона који се догодио данас преподне на Ваљевском путу у обреновачком насељу Звечка, на сву срећу није било повређених, али је причињена значајна материјална… »

Мирна ноћ у граду, један удес ноћас, без теже повређених

Блиц 28.03.2019
У Београду се ноћас догодила једна саобраћајна несрећа у којој није било теже повређених, речено је јутрос Тањугу у Хитној помоћи. Током ноћи Хитна помоћ је имала 103 интервенције, од којих 13 на јавном месту. Од… »

Васпитачицама у вртићима исплаћено по 20.000 динара солидарне помоћи

Блиц 28.03.2019
Запосленима у 17 београдских предшколских установа данас је исплаћена солидарна помоћ Града Београда у износу од по 20.000 динара, изјавио је градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак. За више од 9.000… »

"Чудно се понашао": Жељко последњи пут виђен пре недељу дана дана у Железнику, а од тад му се губи сваки траг

Блиц 28.03.2019
Породица и пријатељи трагају за Жељком Салијем, младићем из Београда који је последњи пут виђен 21. марта на Умци и од тада му се губи сваки траг. Апел за помоћ његови пријатељи поделили су на друштвеној мрежи Фејсбук… »

Београдски основци се отровали у кантини? Инспекција у току, у школи тврде да се ради о стомачном вирусу

Блиц 28.03.2019
Најмање двадесеторо деце пожалило се на стомачне болове, праћене повраћањем и дијарејом, које су добили синоћ по повратку из продуженог боравка ОШ “Радоје Домановић” са Новог Београда. Док родитељи сумњају да је… »

Путница испала из аутобуса: Полиција на станици код Дома омладине проверава да ли ју је неко гурнуо

Блиц 28.03.2019
Једна жена средњих година повређена је данас после подне када је испала из аутобуса на станици у Дечанској улици, сазнаје "Блиц". - Женска особа повређена је данас када је испала из аутобуса код Дома омладине. Она је са… »

Врхунска бахатост: Због његовог "решења" да избегне семафор други возачи остали у чуду (видео)

Блиц 28.03.2019
Бахати возачи свакодневно угрожавају и своју и безбедност осталих учесника у саобраћају. Али "решење" овог возача оставило је у чуду свакога ко се у том тренутку нашао на истој саобраћајници. Наиме, овај возач је, да би… »