Извор: ИндексОнлине/Региони архива вести 28.03.2019

Конкурс за пријем два нова ватрогасца у Новом Пазару

ИндексОнлине 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Министарство унутрашњих послова расписало је конкурс за упис 200 полазника за основну обуку ватрогасно-спасилачких јединица. За Ватрогасно-спасилачки батаљон у Новом Пазару предвидјена су два а Тутину једно… »

Претње агенцији Бета да ће бити спаљена

ИндексОнлине 28.03.2019
БЕОГРАД – Агенција Бета и њен главни и договорни уредник Драган Јањић поново су изложени претњама да ће бити физички нападнути. “Ако у суботу буде нереда, чини ми се да ће Бета бити спаљена. Ништа страшно као у… »

Сјеница: Спортом ка интеграцији миграната

ИндексОнлине 28.03.2019
СЈЕНИЦА – На форуму “Спорт као језик свих култура и нација” одржаном данас у Сјеници, у оквиру Подршке Европске Уније управљања миграцијама у Србији, оцењено је да спорт може бити важан фактор интегрисања миграната у… »

Тутин: За социјалне услуге девет милиона динара

ИндексОнлине 28.03.2019
ТУТИН – Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања обезбедило је четири милиона динара за рад геронто домаћица у Тутину у овој години, док ће у те сврхе из буџета локалне самоуправе бити издвојено… »

Нови Пазар добија Локални антикорупцијски форум

ИндексОнлине 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Градска управа Новог Пазара расписала је конкурс за избор пет чланова Локалног антикорупцијског форума (ЛАФ) који ће надгледати примену Локалног антикорупцијског плана, објавио је данас радио Сто плус.Право… »

ФИЛМСКА ПОТЕРА У НОВОМ ПАЗАРУ: Бежао полицији кроз центар града али на крају ипак ухапшен

ИндексОнлине 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Синоћ око поноћи Новим Пазаром око пола сата трајала је полицијска потера за лицем које је напустило контролно место. Оно је на крају ухапшено због више прекршаја, међу којима је и ометање овлашћеног… »

НОВИ ПАЗАР: Санација и ревитализација Куле мотриље

ИндексОнлине 28.03.2019
НОВИ ПАЗАР – Министарство трговине, туризма и телекомуникација одобрило је средства за реализацију пројекта “Санација и ревитализација Куле мотриље” којим је предвидјено да за годину дана, Кула мотриља, један од симбола… »

РХЗС: У Србији данас ујутро хладно, током дана сунчано

ИндексОнлине 28.03.2019
БЕОГРАД – У Србији се данас очекује хладно јутро, у већем делу земље са слабим мразем, а у току дана сунчано, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод Србије (РХЗС). Ветар слаб и умерен, североистоцни, у планинским… »

Блиц: Градјанима 16. априла уплата по 1.300 динара од дивидедни на акцију Аеродрома 16. априла

ИндексОнлине 28.03.2019
БЕОГРАД – Градјани који поседују акције београдског Аеродрома “Никола Тесла” добиће 16. априла по 1.300 динара дивиденде за сваку акцију, сазнаје “Блиц”. Право на дивиденду имаће акционари који су акције Аеродрома… »

Албански демонстранти покушали да упадну у парламент (видео)

ИндексОнлине 28.03.2019
ТИРАНА – Присталице албанске опозиције данас су покушали да упадну у парламент током протеста на коме траже оставку владе и превремене изборе. Демонстранти предводјени Демократском странком десног центра користили су димне… »