Извор: Ауто блог/Аутомобили архива вести 31.03.2019

Нова правила за возаче са пробном дозволом одложена за септембар

Ауто блог 31.03.2019
Нова правила за возаче са пробном дозволом требало је да важе од 3. априла. Међутим, примена тих прописа одложена је за септембар. Александар Раденковић испред Управе саобраћајне полиције каже да су разлози за то… »

ВРЦ 2019, Тоур де Цорсе – Невероватно, Еванс изгубио добијену победу….срећа се зове Нојвил

Ауто блог 31.03.2019
За завршницу 62.РЕЛИЈА ОКО КОРЗИКЕ (62 ЦОРСИЦА ЛИНЕА ТОУР ДЕ ЦОРСЕ) без претеривања се може узвикнути: “ Људи моји, је ли то могуће. ЛУДНИЦА… шта је ово.“ ……у стилу некадашњег спортског репортера МЛАДЕНА ДЕЛИЋА… »

Ф1: Подијум слаба утеха за Леклера, Бахреин је Хамилтонов

Ауто блог 31.03.2019
Возач Мерцедеса и актуелни светски шампион Луис Хамилтон победник је Велике награде Бахреина, друге трке у шампионату Формуле 1. Трка у Бахреину донела нам је од почетка до краја много узбуђења, а на крају је до победе… »

СЕАТ британским купцима понудио апарате за кафу

Ауто блог 31.03.2019
Оно што су неки сањали сада је постало стварност јер СЕАТ купцима свих својих модела у Великој Британији нуди апарат за кафу намењен аутомобилима. Купци могу да за 185 фунти добију Хандпрессо апарат за кафу који без проблема… »

ВИДЕО: Мало интересовања за електричне аутомобиле у Србији

Ауто блог 31.03.2019
У Београду се завршава 54. међународни сајам аутомобила. Свака роба има свог купца, па је тако продато осам возила скупљих од 200.000 евра. Међутим, на сајму је изложено тек неколико модела на електрични погон. Оцена… »

Теслин партнер купио фабрику аутомобила

Ауто блог 31.03.2019
Куповином фабрике Тесла ће увелико смањити притисак на производне капацитете у Фреемонту. Теслин кооперант је купио Генерал Моторсову фабрику у Гунсану у Јужној Кореји, која је у мају у склопу реструктурирања стала с радом… »

Где одлазе аутомобили који се никада не продају?

Ауто блог 31.03.2019
Шта се тачно догађа са стотинама хиљада аутомобила који не стигну до купаца, где они иду, и шта се с њима ради? Ако сте помислили да их нуде тржишту по знатно повољнијим ценама, преварили сте се. Аутоиндустрија има… »

Штутгарт забранио вожњу старијих аутомобила са дизел моторима у својој централној зони

Ауто блог 31.03.2019
Град у коме се налазе централе Мерцедеса и Порсцхеа забранио је вожњу старијих аутомобила са дизел моторима у својој централној зони. Забрана ће званично ступити на снагу 1. априла, а важиће за централну градску област… »

Да ли ће бити забрањен увоз старих половњака?

Ауто блог 31.03.2019
Да ли ће се уредити тржиште половних, самим тим и нових возила у Србији? На тај одговор дуго се чека, а да је крајње време да се нешто уради по том питању, потврђује податак да се код нас годишње прода и пет пута више… »

Хибридна и електрична возила стидљиво улазе на српско тржиште

Ауто блог 31.03.2019
Продаја електричних и хибридних возила још је скромна код нас. Тек 40 регистрованих електричних и око 250 хибрида говоре да купци оклевају када је реч о новој технологији. На сајму је изложено више од 20 електричних возила… »