Извор: Нови магазин/Друштво архива вести 31.03.2019

Почело летње рачунање времена, казаљке померене сат унапред

Нови магазин 31.03.2019
Летње рачуњање времена почело је током ноћи када су казаљке на сату померене за један сат унапред, односно са 2.00 на 3.00 сата. Летње рачунање времена у Европи трајаће до последњег викенда у октобру. У Србији је… »

Сутра сунчано и топло, до 23 степена

Нови магазин 31.03.2019
У Србији ће сутра после слабог јутарњег мраза на југоистоку, бити сунчано и топло, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). Ветар ће бит слаб и умерен, северни, североисточни. Јутарња температура кретаће се… »

Триван: Куповина пластичних кеса смањена за око 60 одсто

Нови магазин 31.03.2019
Министар заштите животне средине Горан Триван навео је да је куповина пластичних кеса смањења за око 60 одсто од почетка наплаћивања пластичних кеса, саопштено је данас. Како се наводи у саопштењу, Триван је казао да… »

Кустурица заборавио да извади метке из ручне торбе кад је кренуо у Румунију

Нови магазин 31.03.2019
Прес служба редитеља Емира Кустурице саопштила је данас да је он на аеродрому у Румунији заустављен јер је код себе имао 22 метка које је заборавио да извади из ручне торбе коју је понео са Мокре горе. То саопштење издато… »

Грађанска Војводина: Претње Грухоњићу последица некажњених напада на новинаре

Нови магазин 31.03.2019
Коалиција невладиних организација Грађанска Војводина упозорила је данас да најновије претње смрћу програмском уреднику Независног друштва новинара Војводине (НДНВ) и новинару агенције Бета Динку Грухоњићу показују да… »

Повољно време за вожњу, појачан интензитет саобраћаја на прилазима већих градова

Нови магазин 31.03.2019
Саобраћај у Србији вечерас је појачан, посебно на прилазним путевима већих градова, саопштио је Ауто-мото Савез Србије (АМСС) и апеловао на возаче да обрате више пажње на бициклисте, мотоциклисте и пешаке. Услови за… »

Момчило Пантелић: Ипак није готов(о)

Нови магазин 31.03.2019
Американцима је лакнуло кад им је саопштено да “нема доказа” да је изборна кампања Доналда Трампа била у дослуху с Москвом како би се уз њену помоћ он домогао Беле куће. Нисмо ми банана република, па да нам се споља… »