Извор: Блиц/Хроника архива вести 09.05.2019

Узимали: 3.800 евра по мигранту Кријумчарима одузете десетине хиљада евра, возила и оружје

Блиц 09.05.2019
Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, у сарадњи са полицијским службеницима полицијских управа Београда и Ваљева и у координацији са Тужилаштвом за организовани… »

Дошла са славе, породила се, па задавила бебу: Породиљи из села код Ваљева одређен притвор, откривени нови детаљи злочина

Блиц 09.05.2019
Јелени В. (29) из села Белотић код Ваљева, осумњиченој за кривично дело чедоморства одређен је притвор и биће оптужена за тешко убиство након што је обдукцијом утврђено да је у ноћи између 6. и 7. маја убила своју… »

Заплењене цигарете: Инспектори пореске управе одузели 2.210 паклица на новопазарској пијаци

Блиц 09.05.2019
Спровођењем појачаних активности на сузбијању сиве економије у промету акцизних производа, инспектори Пореске полиције у координацији са Министарством унутрашњих послова, одузели су 2.210 паклица цигарета без акцизних… »

"Не склањам се неким клинцима": Стравично паљење породичне фирме у Врању организовала конкуренција, а сада је откривен и…

Блиц 09.05.2019
Досадашња истрага о паљењу имовине врањског грађевинског предузећа "5 Д" довела је до имена Милоша Миловановића (31), званог Главча, а како "Блиц" сазнаје, мотив за напад на према досадашњој истрази лежи у… »

"Стајао сам укипљен, а девојка се сакрила под сто": Сведок описао ликвидацију опасног момка у Новом Саду

Блиц 09.05.2019
У наставку поновљеног суђења Милошу Бухи (47) из Степановићева, за саучесништво у убиству Војислава Шкрбића (40) из Каћа, данас су у Вишем суду у Новом Саду саслушана четири сведока. Један од њих, Милан З. испричао… »

"Био је црвен, крвав, а онда се исповраћао": Бивша жена стаклоресца који је убио пекара открива све детаље од нестанка до…

Блиц 09.05.2019
Ивана Савовић, бивша жена стаклоресца Филипа Гаврановића, коме се суди због убиства пекара Николе Остојића 3. новембра 2017. године у својој радњи у Ресавској улици у Београду, сведочила је у наставку суђења за овај… »

Убио је на њен 30.: Рођендан Панчевцу 12 година затвора за убиство супруге, док су у суседној соби била деца

Блиц 09.05.2019
Виши суд у Панчеву Синишу Радованчева огласио је кривим за убиство Биљане Мијатовић и осудио га на казну затвора од 12 година. Убиство се догодило 21. новембра 2017. године у Панчеву, а Биљана Мијатовић је била ванбрачна… »

Псовали им "мајку шиптарску": Тројица пијаних хулигана тукла човека пред женом и децом у његовом дворишту, а онда су у…

Блиц 09.05.2019
Прашина због екстремистичког оргијања испред пекаре косовског Албанца у Борчи се још нису слегла, а већ је уследио нови срамни инцидент на националној основи - тројица пијаних младића напали су неколико људи у новосадском… »

"Бога ми, не знам шта све имам": Вођа кавачког клана са дрским осмехом одговарао на питања у Вишем суду

Блиц 09.05.2019
"Не знам, бога ми, шта све имам, имам доста" - овако је Которанин Слободан Кашћелан, који према оперативним подацима полиције важи за једног од вођа кавачког клана, одговорио на питања судије Вишег суда у Подгорици, у ком… »

"Све сам их побио, а шта ћу С тобом": Бизнисмен осуђен на 35 година због троструког убиства, а на суду се правдао бизарном…

Блиц 08.05.2019
Бизнисмен и власник фирме "С компани" Бранислав Секуловић осуђен је јуче пред Вишим судом у Београду због троструког убиства на Видиковцу из 2007. године на 35 година затвора. Секуловић који је до 2016. године био у бекству… »