Извор: Блиц/Забава архива вести 09.05.2019

Бекам направио озбиљан прекршај: Одузета му је возачка дозвола, а да ли је казна примерена?

Блиц 09.05.2019
Дејвиду Бекаму одузета је возачка дозвола на период од шест месеци, а казна коју мора да плати је 750 фунти. Бекам је ухваћен како вози аутомобил и у исто време разговара телефоном и то још у новембру прошле године, али како… »

У програму уживо: Вељко Ражнатовић открио ко је глава породице, а једном реченицом насмејао водитеља

Блиц 09.05.2019
Вељко Ражнатовић гостовао је у "Новом јутру" код Предрага Сарапе и том приликом причао о боксу, такмичењу, али и о свадби која предстоји. Цецин син је том приликом открио и да је његова вереница Богдана глава куће. - Да се… »

Ово је прави разлог развода: Дарко завршио са непознатим девојкама, Ана га јурила по хотелу

Блиц 09.05.2019
Иако су се Дарко Лазић и Ана Севић развели још пре више од годину дана, сада су испливали разлози развода. Бивши супружници никада нису желели да говоре о томе шта се заправо догодило, али у питању је било то што се… »

САД ову реченицу зна цео свет: Принц Хари је Меган Маркл шапнуо само једно кад су представили бебу Арчија

Блиц 09.05.2019
Меган Маркл и принц Хари, војвоткиња и војвода од Сасекса показали су јуче свог сина Арчибалда целом свету, а том приликом принц Хари је Меган Маркл на уво нешто шапнуо. Сада је откривено шта је тачно рекао. - Погледај га… »

Сексепил у центру Београда: Наташа Беквалац оваква прошетала по хладноћи, а сви су уочили једну промену

Блиц 09.05.2019
Наташа Беквалац синоћ је имала наступ у центру Београда, а том приликом је одушевила многе чим се појавила. Фоторепортери су подигли апарате када је секси плавуша изашла из аутомобила. Иако је напољу било веома хладно… »

Тони Цетински добитник награде "Оливер Драгојевић"' за најбољег певача!

Блиц 09.05.2019
Добити овакву награду сигурно је жеља свих певача, а управо таква част, припала је јединственом Тонију Цетинском који се наградом похвалио на друштвеној мрежи Инстаграм. … »

Несвакидашњи потез: Лепа Брена у градском превозу

Блиц 09.05.2019
Певачица Лепа Брена још једном је доказала да апсолутно нема никакав проблем да се понаша као и сви други људи. Наиме, Лепа Брена је са супругом Бобом тренутно у Мадриду, а управо тамо се возила и градским превозом. Иако има… »

Ексклузивно, Мики Ђуричић признао за "Блиц": "Возио сам без дозволе", а онда открио и непознате детаље саобраћајке

Блиц 09.05.2019
Учесник ријалити програма “Задруга” Мики Ђуричић јуче је у раним јутарњим сатима доживео саобраћајну незгоду код места Обреж, у којој је задобио неколико прелома дуж карличне кости. Како је "Блиц" јуче и писао… »

Више не крије да је у вези: Александра Суботић признала да је напољу чека старији мушкарац

Блиц 09.05.2019
Александра Суботић од како је ушла у ријалити шоу програм не престаје да провоцира Ану Кораћ и Давида Драгојевића, па су сви стекли утисак да још увек пати за својим бившим вереником. Иако је у медијима испливала прича да… »

Драма се наставља: Мајка Бритни Спирс забринута, тражи од суда документацију, жели да помогне својој ћерки

Блиц 09.05.2019
Бритни Спирс недавно је напустила клинку за ментално здравље, али њена мајка Лин Спирс сада је затражила од суда медицинску докуметацију своје ћерке како би јој помогла, јер тврди да се она не осећа добро. С обзиром на то да… »