Извор: Свет плус архива вести 16.05.2019

Задруга 2: Карађорђе је побегао због хонорара! Тата, немој! (ВИДЕО)

Свет плус 16.05.2019
Синоћ је из ријалитија "Задруга 2" побегао Карађорђе Суботић због хонорара и то тако што је развалио прозор кроз који је прво избацио своје ствари, а онда и он искочио. Александра Суботић га је молила: Тата, немој! Да бег… »

Бојана Баровић: Наша нација је незадовољна зато не прихвата природне ствари!

Свет плус 16.05.2019
Бојана Баровић привукла је пажњу медија промовисањем дојења бебе у јавности у чему је здушно подржава супруг Никола Роквић. Она исприча колико је важно да мајке доје децу и открива да ли је у Србији доживела… »

Евровизија! Невена Божовић се захваљује на прилици да представља Србију!

Свет плус 16.05.2019
Прво полуфинале овогодишњег такмичења "Евровизија" у Тел Авиву завршено је успешно за представницу Србије. Невена Божовић је срећна и захваљује се на прилици да представља Србију! Невена Божовић са својом песмом… »

Ана Николић спас тражи код врачаре! Црна магија одговорна за све лоше што јој се десило!

Свет плус 16.05.2019
Развела се, не може да смрша па спас тражи код врачаре! Црна магија одговорна за све лоше што јој се десило у животу?! Ана Николић одлучила да се придржава савета! Ритуал да се поново осећа добро и буде она стара… »

Маја Маријана после паљења аута: Постоје људи који ми дугују! (ВИДЕО)

Свет плус 16.05.2019
Певачица Маја Маријана после паљења аута послала јасну поруку налогодавцима! Она додаје: Постоје људи који ми дугују! Не могу да тврдим ко је у питању али нећу ћутати! Певачица Маја Маријана недавно је доживела огромну… »

Лепа Брена трчи са комшијама иза куће, игра се с псима, обилази унучиће!

Свет плус 16.05.2019
Лепа Брена је особа која изађе на сцену и наступа два или три сата. Када заврши свој посао, скине костим и пошаље га на хемијско чишћење, скине шминку, улази у тренерку и живи сасвим обичним и скромним животом. Трчи… »

Александра Живојиновић, некада Пријовић на снимању спота Непоновљиво!

Свет плус 16.05.2019
Новопечена мама показала је је завидну фигуру на спота за нумеру "Непоновљиво". Популарна певачица Александра Живојиновић, некада Пријовић, непуних три месеца након порођаја вратила се пословним обавезама. Новопечена мама… »

Нове епизоде! Зона сумрака- Тхе Твилигхт Зоне! Сви смо је радо гледали!

Свет плус 16.05.2019
"Зона сумрака - Тхе Твилигхт зоне" је америчка телевизијска серија коју је 1957. године креирао Род Серлинг. Ово је врхунски спој фантастике, научне фантастике и хорора. Свака епизода (њих 156. у оргиналној серији) сачињена… »

Кривила мужа за превару, а онда се испоставило да је родила туђе дете! (ВИДЕО)

Свет плус 16.05.2019
Дописивање и лажи преко Фацебоок-а, преваре за допуну кредита... Кривила мужа за превару, а онда се испоставило да је родила туђе дете! У последњој епизоди емисије ДНК одмотао се клупко лажи и превара, није помогао ни црвени… »

Јелена Марјановић: Име и презиме нападача! Тврдње адвоката леде крв у жилама! (ВИДЕО)

Свет плус 16.05.2019
Владимир Марјановић, свекар убијене певачице Јелене, огласио се на свом фејсбук профилу са тврдњом да су на Јеленином лешу нађени трагови ДНК чак три непознате особе. Име и презиме нападача! Тврдње адвоката леде крв у… »