Београд архива вести 02.11.2019

Уговор је потписан на 768 милиона, ускоро и коначна цена радова на тргу. Дирекција: Биће сигурно нижа од уговорене

Блиц 02.11.2019
Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу града Београда објавила је вечерас Уговор за радове на уређењу Трга републике, према коме су радови на реконструкцији Трга уговорени у нето вредности од 768.262.900,91 динара и… »

Архитекта Ковачевић: Озбиљан пропуст је што је Трг нагнут на једну страну

Н1 Инфо 02.11.2019
Архитекта Бојан Ковачевић, говорећи о реконструкцији Трга, каже да је она више једно умивање, него што је нека права промена. Постоји и један озбиљан пропуст - то што је Трг нагнут на једну страну и то континуално, и то… »

Град продаје „Сава центар”

Политика 02.11.2019
Купац ће, уз цену коју плати за конгресни центар, имати обавезу да задржи намену овог објекта и да у његову обнову уложи око 40 милиона евра. После два пропала покушаја да удоми „Сава центар”, град је одлучио да га… »

Ноћ у Београду: Пет удеса, 98 интервенција Хитне помоћи

Вечерње новости 02.11.2019
У Београду се ноћас догодило пет удеса у којима није било теже повређених особа. У Београду се ноћас догодило пет удеса у којима није било теже повређених особа, речено је Тањугу у Хитној помоћи. Од хроничних болесника… »

Ужас код моста на Ади: Мушкарац се бацио на бициклистичку стазу

Мондо 02.11.2019
На бициклистичкој стази код Моста на Ади лежи беживотно тело мушкарца, сазнаје "Телеграф". На бициклистичкој стази код Моста на Ади лежи беживотно тело мушкарца, сазнаје "Телеграф". Мушкарац (70) бацио се данас у 11:55… »

Возач изгубио контролу и ударио у ауто у супротној траци: Удес на Бановом брду, две особе повређене

Вечерње новости 02.11.2019
Екипа Хитне помоћи на терену. ДВЕ особе повређене су данас у саобраћајној несрећи мало после 16 часова на Бановом брду. Судар се догодио у Пожешкој улици, у близини трафо станице, када је један путнички аутомобил проклизао… »

Иницијатива Не давимо Београд: Вратити линије 19 и 28

Данас 02.11.2019
Иницијатива Не давимо Београд затражила је данас да се одлука о укидању тролебујских линија 19 и 28 не само повуче, већ да се додатно унапреди, како би се великом броју грађана Коњарника и Звездаре, као и студентима који у… »

Демонтажа Старог савског моста крајем следеће године

Данас 02.11.2019
Градски урбаниста Марко Стојчић изјавио је данас да грађани и даље гласају о будућности Старог савског моста, а да за сада води опција да се лук моста нађе у парку Ушће и да се испод њега нађу комерцијално-туристички… »

Аутомобил сам кренуо уназад и закуцао се у возило Паркинг сервиса

Блиц 02.11.2019
У Његошевој улици код броја 54 на Врачару, дизалицу Паркинг сервиса, ударио је аутомобил који није био обезбеђен и кренуо је изненада са паркинга. Радници Паркинг сервиса одмах су позвали полицију, пише " Пинк". Срећом, у… »

"Ајде стисните се мало, па ћу да вам запевам". Ово је чувени Љуба са линије 35, бивши фудбалер, ускоро отац четвртог…

Блиц 02.11.2019
Несуђени глумац, бивши фубалер, конобар, кондуктер, монтажер грејања, по струци аутоелектричар, а сада возач аутобуса. Али не обичан возач, већ тренутно најомиљенији у престоници, онај који ће вам поправити… »