Извор: Бета видео архива вести 02.11.2019

Протест: Спасимо Савски мост, отпор загадјењу културе и ваздуха

Бета видео 02.11.2019
БЕОГРАД - Протест ``Један од пет милиона``, који је вечерас почео 48 пут. у центру Беогада, замишљен је као отпор ``загадјењу`` културе и ваздуха и требало би да буде завршен код Савског, трамвајског, моста чије је… »

Живковић: Додјите 15. новембра у Бор да нам пружите подршку и помоћ

Бета видео 02.11.2019
БЕОГРАД - Учесница протеста Ирена Живковић позвала је окупљене да 15. новембра додју у Бор где, како је рекла, ``није у току загадјење већ злочин``. ``Не плаше се одговорни кривичних пријава које ћемо поднети, већ вас… »

Стефановић обишао полицијску станицу у Гучи

Бета видео 02.11.2019
ГУЧА -Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је обишао полицијску станицу у Гучи и разговарао са начелником и полицијским службеницима о резултатима и условима рада. (покривалице)Бета/МУП… »

Заврешен 48 протест Један од пет милиона на Савском мосту

Бета видео 02.11.2019
БЕОГРАД - Учесници протеста ``Један од пет милиона`` поручили су са Савског моста у Београду да неће дозволити властима да га сруше. (покривлаице)… »

Протести на улици дају резултате и њихове учеснике не може нико застрашити

Бета видео 02.11.2019
БЕОГРАД - Студент Факултета организационих наука (ФОН) Мома Ковачевић рекао је да декан тог факултета Милија Сукновић није допустио да се, по предлогу професора, гласа о томе да ли је докторат министра финансија Синише Малог… »