Извор: Мој Нови Сад архива вести 02.11.2019

Облачно, ветровито и топлије, највиша дневна у НС око 16°Ц

Мој Нови Сад 02.11.2019
Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, у Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно и суво време уз мањи пораст дневне температуре. Понегде је могућа и краткотрајна киша, нарочито увече и у току ноћи… »

ДОМ ЗДРАВЉА: Од понедељка нова група за одвикавање од пушења

Мој Нови Сад 02.11.2019
Нова радна група за одвикавање од пушења ће се формирати 4. новембра у Дому здравља "Нови Сад", у амбуланти у Руменачкој 102. Одвикавање траје пет дана и бесплатно је, а група ће бити формирана у понедељак у 18 часова… »

"БЛИЦ": Новосадска потрошачка корпа тежа од београдске

Мој Нови Сад 02.11.2019
У мањим градовима, трошкови живота су нижи, али су мање и зараде, као и куповна моћ грађана. Београд и Нови Сад су једина два града изнад републичког просека када су у питању зараде и потрошачка корпа. Према… »

ИСТРАЖУЈЕМО: Која су то идеална места за шетњу по Новом Саду?

Мој Нови Сад 02.11.2019
Новосађани су, до недавно, уживали у Михољском лету, те су користили сваки тренутак за шетњу по природи. Ипак, стигла је права јесен, али то не значи да своје слободно време треба да проведете затворени у четири зида… »

Страх прошао после три дана: Киша и ветар смањили загађење али то није решење

Мој Нови Сад 02.11.2019
Кад ваздух који дишемо почнемо да видимо – то је јасан знак да постоји проблем. Последњих дана, ваздух је била гласнија и видљивија тема него иначе. Директорка Светског фонда за природу за Србију Душка Димовић изјавила је… »

БУДИ ДАВАЛАЦ КРВИ: Мобилне екипе од недеље у Новом Саду, Панчеву, Старој Пазови...

Мој Нови Сад 02.11.2019
Крв је потребна – увек и стално. Из Завода за трансфузију крви Војводине обавештавају грађанке и грађане да ће мобилне екипе ове установе током наредне недеље радити по следећем плану: Понедељак, 4. новембар – Акције… »

Протест "Крова над главом" у понедељак испред Правног факултета

Мој Нови Сад 02.11.2019
У понедељак, 4. новембра, Здружена акција "Кров над главом" Нови Сад одржаће протест "Стоп репресији државе" код фонтане испред Правног факултета са почетком у 16 сати. Како наводе из ове организације, рок за одговор и… »