Извор: ОК радио архива вести 02.11.2019

Седница Парламента привредника у БАТ-у: Људи су врхунски ресурс (фото) Фото Галерија

ОК радио 02.11.2019
Парламент привредника Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског округа одржао је у Врању тематску седницу, на коме се разговарало о улози менаџмента у управљању ресурсима. Домацин шесте тематске седнице… »

Ужасно мучење пса: Полили га врелом водом, пас задобио страховите опекотине

ОК радио 02.11.2019
Пре неколико дана у самом центру Новог Сада дошло је до језивог мучења уличног пса. Пре неколико дана у самом центру Новог Сада дошло је до језивог мучења уличног пса. Мучење се догодило у околини Стражиловске или… »

Где се највише спава, ради најмање, а живи најдуже?

ОК радио 02.11.2019
Последњих година доста се прича о равнотежи између посла и приватног живота, а успостављање тог баланса се често чини недостижним, посебно имајуц́и у виду високе трошкове живота у већини великих градова. Тешко је… »

Ђоковић данас у полуфиналу Париза против Димитрова

ОК радио 02.11.2019
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић данас ће од 14 часова, у полуфиналу Мастерса у Паризу, играти против Бугарина Григора Димитрова. Ђоковић се јуче на импресиван начин пласирао у полуфинале Париза, пошто је савладао… »

Оливија Њутн Џон продаје одећу из "Брилијантина"

ОК радио 02.11.2019
Оливија Њутн Џон нада се да ће продајом предмета из своје дуге каријере на аукцији сакупити новац за лечење од рака. На аукцији ће бити понуђена И црна кожна јакна коју је носила у филму "Брилијантин". Аукција се одржава… »

РИК: Изменама правила до транспарентнијег изборног процеса

ОК радио 02.11.2019
За трошкове редовних парламентарних избора за следећу годину издвојено је 9,9 милиона евра, каже Владимир Димитријевић, председник РИК-а. Од тога, 37 милиона динара биће издвојено за обуку чланова бирачких одбора, како би… »

Пекинг добио дозволу: Кина може да уведе санкције на робу из САД

ОК радио 02.11.2019
Кина може да уведе санкције на робу из САД у вредности до 3,6 милијарди долара годишње због анти-дампинг регулатива којим су прекршена правила Светске трговинске организације (СТО). Наведени случај датира из 2014. године и… »

Роналдова мајка: Мој син је жртва мафије

ОК радио 02.11.2019
Мајка Кристијана Роналда је изјавила да је њен син жртва мафије у фудбалу. Долорес Авеиро је за португалску А Болу говорила о "мрачним силама у фудбалу". "Постоји мафија. Ако гледате шта се догађа, видећете да се ради о… »

Још има времена: Пријаве за врањски ЛАФ до 8. новембра

ОК радио 02.11.2019
У току је Јавни конкурс за избор чланова радног тела за праћење спровођења Локалног антикорупцијског плана – Локалног антикорупцијског форума града Врања (ЛАФ). Конкурс је расписала Комисија за избор чланова тела за… »

Месец дана од почетка протеста: Нема разумевања за захтеве бораца (фото) Фото Галерија

ОК радио 02.11.2019
Ни после четири недеље од почетка мирних протеста испред Скупштине Србије ратних ветерана и ратних војних инвалида, нема помака у решавању захтева, који се тичу остваривања њихових људских права и решавања проблема са… »