Извор: Правда архива вести 02.11.2019

Срамотна претња палмера Београду због словенског братства: Увешћемо санкције Србије због војне сарадње са Путином и Русијом

Правда 02.11.2019
Представник америчког државног секретара за западни Балкан Метју Палмер изразио је забринутост због присуства руске војне опреме на територији Србије и истакао да би, ако Београд купи руску војну опрему, то водило ризику да јој… »

Американци се хвале! Остварили смо велики напредак у борби против тероризма! Највећа претња су и даље ал-Каида, Иран...

Правда 02.11.2019
САД и њихови партнери остварили су велики напредак у борби против међународних терористичких организација у 2018, наводи се у годишњем извеšтају Стејт департмента о борби против тероризма. Како се истиче у извештају… »

За све је крив Трамп! Дубоке поделе потресају Америку! Да ли је за све крив "лов на вештице"?

Правда 02.11.2019
Дубоке поделе потресају Америку пред почетак јавних саслушања у склопу процеса опозива председника Доналда Трампа, при чему се председнику на терет ставља однос према овом процесу, док је највише критика демократа усмерено… »

Покажи како волиш природу: Дискурзива вас позива на фото-конкурс ,,ЕкОко’’

Правда 02.11.2019
Зашто волиш природу? Покажи објективом! Фото-конкурс „ЕкОко“ је посвећен заштити природних богатстава Србије и промоцији заштићених природних подручја. Уколико сте заљубљеник у природу и вашим фото-апаратом… »

"Ево зашто ти не верујемо", рекоше му: Шта је генерал Дража причао Немцима током свог првог састанка са њима

Правда 02.11.2019
Крајем лета и почетком јесени 1941. године устанак у Србији био је у пуном замаху. Огромна је територија била ослобођена, а партизани и четници сарађивали су заједно у борби против немачког Вермахта као завојевачке силе која… »

Уз приручник Мудар родитељ −срећно дете, постаните родитељ какав сте одувек желели да будете!

Правда 02.11.2019
Књига намењена свим родитељима, долази из Вулкан издаваштва. Уз приручник Мудар родитељ −срећно дете постаћете родитељ какав сте одувек желели да будете! Када добијете дете, живот вам се из корена промени и крећете у… »

Америка коначно нахвалила Београд: Србија је напредовала у борби против тероризма, али...

Правда 02.11.2019
Стејт департмент је у годишњем извештају о борби против тероризма у 2018. години оценио да је Србија ојачала напоре у борби против тероризма, наставила сарадњу са међународним партнерима, као и да је чланица глобалне… »

Из Вулкана поручују најмлађима: Маштај и осмисли свет по својој мери!

Правда 02.11.2019
Из Вулкан издаваштва стиже феноменална забава са прегршт налепница. Маштај и осмисли је нова библиотека која обећава много незаборавних тренутака и сате забаве. У свакој књизи налази се 24 странице за бојење, 12 сцена за… »

Амфилохије прозвао Мила: Надамо се да Ђукановић неће изгубити образ безакоњем и нељудским антиевропским чином

Правда 02.11.2019
Митрополит црногорско-приморски Амфилохије огласио се саопштењем на изјаву председника Црне Горе Мила Ђукановића, који је рекао да је дошло време да се реши питање Цркве у овој држави. “Са највиших адреса Српске… »

Експлозија на танкеру "Залив Америка": Трагедија код руске Нахотке, има погинулих! (видео)

Правда 02.11.2019
У заливу Петра Великог код руског града Нахотка дошло је до експлозије на танкеру „Залив Америка“, а том приликом два члана посаде су погинула. Како преносе медији, два тела чланова посаде спасилачке службе су извадиле из… »