Извор: Телеграф архива вести 02.11.2019

Појачане мере безбедности у Чешкој због утакмице са тзв. Косовом и страха од српских застава

Телеграф 02.11.2019
И полиција и обавештајне службе плаше се да би на утакмици могли да се појаве политички транспаренти са порукама попут "Косово је Србија" или српске заставе. Полиција и безбедносне службе спремају ванредне појачане мере… »

Са стомаком до зуба заплесала трбушни плес, а онда и са бебом у наручју

Телеграф 02.11.2019
Једни је осуђују, док јој се други диве. Шта ви мислте?! Сару Лин, која се бави трбушним плесом годинама, трудноћа није омела да ипак заплеше и то са стомаком до зуба. Она је на овај начин желела да мотивише све маме, али… »

"Језиво је, председниче"! Американци дочекали Ноћ вештица са застрашујућим дугом

Телеграф 02.11.2019
Државни дуг надмашује застрашујуц́их 23 билиона долара, док се Трумп хвали. Председник САД Доналд Трамп поздравио је најновији извештај о тржишту рада и његов позитиван ефекат на берзе, а истовремено, критичари су га… »

Трампов специјалац за Балкан следеће недеље у Београду: У фокусу дијалог Београда и Приштине

Телеграф 02.11.2019
Тема разговора биће значај повратка дијалогу Београда и Приштине, као и друга питањиа од регионалне важности - речено је у амбасади САД. Специјални представник америчког државног секретара за западни Балкан Метју Палмер… »

Тијана Богдановић освојила европску бронзу у Барију

Телеграф 02.11.2019
Нови велики успех за српску теквондисткињу. Репрезентативка Србије у теквондоу Тијана Богдановић освојила је данас бронзану медаљу на Екстра Европском првенству у Барију до 53 килограма. Она је на турниру Г4 категорије… »

Развео се, банка му је узела стан, разболео се, али се не предаје: Исповест Сандра из Прслоок бенда

Телеграф 02.11.2019
- Имао сам симптоме, много сам пио воде, грчили су ми се мишићи, смршао сам, имао сам 60 килограма на висину од 190 цм - причао је Сандро. Александар Марковић, познатији као Сандро из "Прслоок бенда", био је музичка звезда… »

Паушалци вс. ИТ, нова рунда: Шта доносе измене закона и да ли ће заиста предузетници бити погођени?

Телеграф 02.11.2019
"Пави предузетници неће бити погођени применом овог закона, јер имају своје клијенте и у складу са оствареним приходима плаћају порез паушално или по промету. Порез се не повећава", рекли су у ДИС за наш портал. Већ неко… »

Директор једног од највећих стартапа за Телеграф Бизнис открива како да га убедите да вам да 50.000€

Телеграф 02.11.2019
Уколико постоји српски предузетник који има проблем који он или она решавају и имају бројке које показују да је решење убедљиво, спреман сам да уложим, каже у разговору за наш портал Гари Стеварт. Готово сви данас говоре о… »

Штуцала је без престанка 12 година, а онда су доктори напокон открили узрок томе

Телеграф 02.11.2019
Мајка која је сваког дана штуцала најмање сто пута након више од десет година добила је одговор за своје стање. Лиса Гравес из британског Линколна је од 2008. непрекидно штуцала, а колико год су њено стање лекари прогласили… »

"Познавала сам Кићу, ок је момак": Исповести радника из улице где је убијен навијач, дан после

Телеграф 02.11.2019
- Познајем Кићу и све те момке, нисмо били блиски, али се увек лепо јаљамо једни другима, јер ја радим у балону. Океј су момци. Страшно је и што су деца у том тренутку имала тренинг - рекла је радница балона. У бруталној… »