Повезане вести

Временска прогноза – 15. децембар

РТС 14.12.2017
Умерено облачно и још мало толије, после подне и увече местимично с кишом, углавном на северу и западу. Највиша дневна температура од 10 на истоку, до 17 степени на западу Србије. Прогноза времена, упозорење и вероватноћа… »

Збогом пролећном времену, сад стварно стиже зима

Б92 14.12.2017
Београд -- У већем делу Србије још сутра ће се задржати топлије време. Већ после подне и увече долази наоблачење, местимично с кишом, углавном на северу и западу. Дуваће умерен до јак ветар, а на планинама и југу Баната… »

У току дана топло, увече падавине: Сутра температура до 17 степени, за викенд снег!

Курир 14.12.2017
Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода Србије, сутра ће у нашој земљи бити умерено до потпуно облачно и још мало топлије, а после подне и увече местимично са кишом, углавном на северу и западу. Ветар умерен… »

Сутра облачно и мало топлије, после подне понегде киша

Нови магазин 14.12.2017
У већем делу Србије сутра ујутро ће бити умерено и потпуно облачно и мало толије, а после подне и увече местимично с кишом, углавном на северу и западу, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Дуваће умерен до… »

Сутра топлије, али могућа киша

Радио 021 14.12.2017
Петак ће у Новом Саду бити доста топао за ово доба године, али је могућа повремена киша. Температура ће се кретати од 5 до 13 степени Целзијуса. У суботу ће бити облачно, са слабом кишом, уз слаб јужни ветар. Најнижа… »

Данас облачно, понегде слаба киша, на планинама снег

Нови магазин 14.12.2017
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно и топло, на југу и истоку углавном суво, у осталим крајевима понегде са слабом краткотрајном кишом, а на високим планинама са снегом, саопштио је Републички хидрометеоролошки… »

Шибаће ветар ових дана, а онда захлађење

Мондо 14.12.2017
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно и топло, на југу и истоку углавном суво, у осталим крајевима понегде са слабом краткотрајном ки[ом, на високим планинама са снегом. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Дуваће слаб и… »

Данас облачно и топло, понегде киша

Блиц 14.12.2017
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно и топло, на југу и истоку углавном суво, у осталим крајевима понегде са слабом краткотрајном кишом, на високим планинама са снегом. Дуваће слаб и умерен у планинама повремено… »

Магла пала на Србију: Данас облачно и топло, понегде киша, до 14 степени

Курир 14.12.2017
БЕОГРАД - У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно и топло, на југу и истоку углавном суво, у осталим крајевима понегде са слабом краткотрајном кисом, на високим планинама са снегом. Дуваће слаб и умерен у планинама… »

Облачно са кишом, на планинама снег

Б92 14.12.2017
У Србији ће бити умерено до потпуно облачно и топло, на југу и истоку углавном суво. У остакун крајевима понегде са слабом краткотрајном кишом, а на високим планинама са снегом, саопштио је Републички хидрометеоролошки… »

У четвртак облачно и топло, понегде киша

Вечерње новости 13.12.2017
У Србији ће у четвртак бити умерено до потпуно облачно и топло, на југу и истоку углавном суво, у осталим крајевима понегде са слабом краткотрајном кишом, на високим планинама са снегом. У Србији ће у четвртак бити умерено… »

Вести дана »