Повезане вести

Новости: Путинов пакет за јачу Србију

Нови магазин 15.11.2018
Председник Русије Владимир Путин припрема специјални пакет за Србију са најмање 20 стратешких споразума, који ће бити представљен средином јануара у Београду, приликом његовог сусрета са председником Србије Александром… »

Путин припрема пакет: за Србију вредан неколико стотина милиона евра Аранжман садржи инвестиције у инфраструктуру…

Блиц 15.11.2018
Председник Русије Владимир Путин припрема специјални пакет за Србију са најмање 20 стратешких споразума који ће бити представљен средином јануара у Београду, приликом његовог сусрета с председником Србије Александром… »

Новости: Путин спрема специјални пакет за Србију

Вести онлине 15.11.2018
Председник Русије Владимир Путин припрема специјални пакет за Србију са најмање 20 стратешких споразума који ће бити представљен средином јануара у Београду. Тада ће се руски председник сусрести с председником Србије… »

Новости: Путин спрема специјални пакет за Србију

Б92 15.11.2018
Београд -- Председник Русије Владимир Путин припрема специјални пакет за Србију са најмање 20 стратешких споразума који ће бити представљен средином јануара у Београду. Тада ће се руски председник сусрести с председником… »

Путин у Србију доноси пакет од 20 споразума

Мондо 15.11.2018
Председник Русије Владимир Путин припрема специјални пакет за Србију са најмање 20 стратешких споразума који ће бити представљен средином јануара у Београду, пишу Вечерње новости. Фото: Тањуг/АП Пхото/Ионг Тецк Лим… »

Путин припрема пакет за Србију са 20 споразума

РТВ 15.11.2018
БЕОГРАД - Председник Русије Владимир Путин припрема специјални пакет за Србију са најмање 20 стратешких споразума, који ће бити представљен средином јануара у Београду, приликом његовог сусрета са председником Србије… »

“Новости” откривају Путинов пакет за снажну Србију

Вечерње новости 15.11.2018
Лидер Русије и Александар Вучић у Београду потписују најмање 20 стратешких споразума. Кључне тачке: испорука тенкова и ПВО система, прикључење на "Турски ток", изградња пруге и извоз хране. ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир… »

Вести дана »