Повезане вести

ОЕБС: Нисмо добили захтев Приштине за помоћ на изборима

Политика 09.04.2019
ПРИШТИНА – Мисија ОЕБС-а на Косову саопштила је да није добила никакав захтев од привремених институција у Приштини по питању помоћи на изборима расписаним за четири општине на северу Косова. „Управо смо чули одлуку… »

М. Михајловић: Изласком на изборе на Косову и Метохији успешнији опстанак

РТВ 09.04.2019
БЕОГРАД - Бивши шеф Канцеларије за медије Владе Србије Миливоје Михајловић сматра да расписивањем избора у четири српске општине у северној Косовској Митровици Хашим Тачи очекује да ће то изазвати немире - да крене… »

ОЕБС није добио захтев за подршку изборима за градоначелнике на северу Косова

Нови магазин 09.04.2019
Мисија ОЕБС-а на Косову саопштила је да није добила никакав захтев за помоћ на изборима расписаним за градоначелнике четири општине на северу Косова, јавили су приштински медији. "Мисија није добила никакав захтев за помоћ… »

ОЕБС није добио захтев за подршку изборима за градоначелнике на северу Косова

Данас 09.04.2019
Мисија ОЕБС-а на Косову саопштила је да није добила никакав захтев за помоћ на изборима расписаним за градоначелнике четири општине на северу Косова, јавили су приштински медији. „Мисија није добила никакав захтев за… »

ОЕБС: Приштина није тражила подршку за изборе на северу Косова

Блиц 09.04.2019
Мисија ОЕБС-а на Косову саопштила је да није добила никакав захтев од привремених институција у Приштини по питању помоћи на изборима расписаним за четири општине на северу Косова. - Управо смо чули одлуку, мисија није… »

Симић: Консултације са Вучићем, па одлука око ванредних избора за градоначелнике

Н1 Инфо 09.04.2019
Потпредседник Српске листе Игор Симић изјавио је да ће се представници те листе сутра срести са председником Србије Александром Вучићем поводом расписивања ванредних избора за градоначелнике на северу Косова. Извор: РТС "Ми… »

Вучић о одлуци Приштине да распише ванредне изборе: Сутра ћу разговарати са представницима Срба! Очекујем да заједно…

Курир 09.04.2019
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће сутра имати дуге разговоре са представницима Срба са Косова и Метохије, након чега очекује доношење одлуке у вези избора које је Хашим Тачи расписао за места… »

Човић: Расписивање избора у циљу поделе српске заједнице

РТВ 09.04.2019
БЕОГРАД - "Албанци функционишу по систему свршеног чина, планирају нове акције и најкасније до краја априла ће уклонити таксе, а онда извршити велики притисак на Србе како би се даље наставили преговори", рекао је бивши… »

Тачи расписао изборе, Београд ћути, а шта то може да значи? ВИДЕО

Б92 09.04.2019
Београд -- Косовски председник Хашим Таћи расписао изборе у четири српске општине на северу КиМ. За сада нема реакција Србије, а СЛ чека консултације са Вучићем. Новинар Миливоје Михајловић сматра да расписивањем избора у… »

Симић: Избори провокација Приштине, Срби ц́е изац́и јачи

Вести онлине 09.04.2019
Расписивање ванредних избора за градоначелнике у четири општине на северу Косова и Метохије још једна је провокација Приштине из које ц́е, међутим, Срби, као и до сада, изац́и јачи и сложнији, изјавио је данас… »

Симић: Одлука о изборима на КиМ након консултација са Вучићем

Блиц 09.04.2019
Српска листа ће сутра, након консултација са председником Србије Александром Вучићем, одлучити да ли ће учествовати на изборима за четири општине са српском већином на северу Косова и Метохије, каже потпредседник Српске… »

Тачијеве скривене намере: Расписивањем избора хоће да изазове немире, да покрене спиралу протеста и насиља

Курир 09.04.2019
БЕОГРАД - Расписивањем избора у четири српске општине у северној Косовској Митровици Хашим Тачи очекује да ће то изазвати немире - да крене спирала протеста и насиља на северу јужне српске покрајине. "Никада потез из… »

Српска листа: О учешћу на изборима после састанка са Вучићем

РТВ 09.04.2019
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - "Расписивање ванредних избора за градоначелнике у четири општине на северу Косова и Метохије још једна је провокација Приштине из које ће, међутим, Срби, као и до сада, изаћи јачи и сложнији"… »

Тачи заказује изборе, Српска листа се договара са Београдом

Вечерње новости 09.04.2019
Тачијев потез после четири и по месеца откад су градоначелници на северу КиМ напустили функције. Представници Српске листе долазе у среду у Београд на консултације. СТАВ о одлуци председника привремених институција у Приштини… »

Михајловић: Расписивањем избора, Тачи лопту "пребацио" на север Косова

Блиц 09.04.2019
Расписивањем избора у четири српске општине у северној Косовској Митровици косовски председник Хашим Тачи очекује да ће то изазвати немире, да крене спирала протеста и насиља на северу јужне српске покрајине, каже… »

Консултације у Београду, па одлука о учешћу на изборима

РТС 09.04.2019
Косовски председник Хашим Тачи расписао је ванредне изборе за председнике општина у северној Митровици, Лепосавићу, Зубином Потоку и Звечану. Одлуку о учешћу на изборима донећемо после консултација са председником Србије… »

Симић: О изборима у договору са Вучићем

Слободна Европа 09.04.2019
Потпредседник Српске листе, партије Срба са Косова, Игор Симић изјавио је данас да ће се представници те листе сутра срести са председником Србије Алекснадром Вучићем поводом расписивања ванредних избора за градоначелнике на… »

Игор Симић из Српске листе: Ванредни избори су провокација Приштине, Срби ће изаћи јачи

Курир 09.04.2019
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Расписивање ванредних избора за градоначелнике у четири општине на северу Косова и Метохије још једна је провокација Приштине из које ће, међутим, Срби, као и до сада, изаћи јачи и сложнији, изјавио… »

Симић: Консултације са Вучићем па одлука око ванредних избора на северу Косова

Нови магазин 09.04.2019
Потпредседник Српске листе Игор Симић изјавио је данас да ће се представници те листе сутра срести са председником Србије Алекснадром Вучићем поводом расписивања ванредних избора за градоначелнике на северу Косова. "Ми ћемо… »

Симић: Консултације са Вучићем па одлука око ванредних избора за градоначелнике на северу Косова

Вечерње новости 09.04.2019
Потпредседник Српске листе Игор Симић изјавио је данас да ће се представници те листе срести са председником Србије Алекснадром Вучићем поводом расписивања ванредних избора за градоначелнике на северу Косова. Потпредседник… »

Симић: Консултације са Вучићем око ванредних избора за градоначелнике на северу Косова

Данас 09.04.2019
Потпредседник Српске листе Игор Симић изјавио је данас да ће се представници те листе сутра срести са председником Србије Алекснадром Вучићем поводом расписивања ванредних избора за градоначелнике на северу Косова. „Ми… »

Вести дана »