Повезане вести

Карађорђе кроз прозор ПОБЕГАО из Задруге!

Свет 16.05.2019
Карађорђе Суботић побегао је из Задруге и то кроз прозор. Поред тога што је дисквалификован, мораће да плати и казну 50.000 евра. “Карађорђе је самоиницијативно напустио ријалити, и у складу са тим је дисквалификован и… »

Стигла казна: Карађорђе дисквалификован из Задруге, мораће да плати огромну суму

Блиц 16.05.2019
Карађорђе Суботић дисквалификован је након што је самоиницијативно разбио прозор и побегао из Задруге. Наиме, Велики шеф данас је послао писмо које је укућанима прочитала Јована Томић Матора, а у којем се наводи да ће… »

Карађорђе кроз прозор је побегао из Задруге: Сад је званично дисквалификован, а кад чује колико ће морати да плати, биће…

Курир 16.05.2019
Карађорђе Суботић побегао је из Задруге, па ће морати да плати казну 50.000 евра. "Карађорђе је самоиницијативно напустио ријалити, и у складу са тим је дисквалификован и покренуће се тужба и потраживаће се 50.000 евра"… »

Задруга 2: Карађорђе је побегао због хонорара! Тата, немој! (ВИДЕО)

Свет плус 16.05.2019
Синоћ је из ријалитија "Задруга 2" побегао Карађорђе Суботић због хонорара и то тако што је развалио прозор кроз који је прво избацио своје ствари, а онда и он искочио. Александра Суботић га је молила: Тата, немој! Да бег… »

Спаковао вреће, сломио прозор и побегао из Задруге: Карађорђе више није могао да издржи, она га преклињала да остане…

Курир 16.05.2019
Карађорђе Суботић побегао је из Задруге и то тако што је развалио прозор кроз који је прво избацио своје ствари, а онда и он искочио. Он је прво спаковао своје ствари у једну црну кесу, а онда их је изнео у двориште. Ставио… »

Дадиља малог Жељка избацила миљану из собе: Дете те гледа! Сместа изађи. Немој да траумираш сина! А онда ју је и рођена…

Курир 16.05.2019
Миљана Кулић и Марија Кулић често се у ријалитију свађају око Миљаниног дечка Золе, а Марију се посебно изнервирала зато што га њена ћерка нон стоп моли за помирење. Марија Кулић је својој ћерки Миљани Кулић упутила… »

"Деца на првом месту, а онда она ствар, срамота ме због тебе": Кад мајка упути ћерки ове речи, то је стварно језив блам

Блиц 16.05.2019
Миљана Кулић и Марија Кулић често се у ријалитију свађају око Миљаниног дечка Золе, а Марију се посебно изнервирала зато што га њена ћерка нон стоп моли за помирење. Марија Кулић је својој ћерки Миљани Кулић синоћ… »

Марија Кулић на ивици нерава: Чекај да у'ватим неки каиш овде да је згазим! (ВИДЕО)

Свет плус 16.05.2019
Миљана Кулић у сузама је дошла у собу своје мајке Марије и сина Жељка са којим је била дадиља и покуашала да их пробуди. Марија Кулић на ивици нерава, због ћеркиног понашања! Чекај да у'ватим неки каиш овде да је… »

Он је синоћ побегао из задруге: Александра молила обезбеђење да га врати

Блиц 16.05.2019
Синоћ је из ријалитија побегао Карађорђе Суботић и то тако што је развалио прозор кроз који је прво избацио своје ствари, а онда и он искочио. Да бег из ријалитија " Задруга 2" није ништа ново, показали су многи који су… »

Вести дана »