Повезане вести

Ђурић у Тирани на скупу о регионалној сарадњи

Вечерње новости 08.12.2019
Потпредседник Главног одбора Српске напредне стране током боравка у Тирани, на маргинама конференције, обавља бројне састанке са представницима политичких партија на КиМ и из региона. Потпредседник Главног одбора Српске напредне… »

Дијалог испод радара - тема састанка у Тирани и даље непозната

Н1 Инфо 08.12.2019
Фотографија на којој директор канцеларије за Косово Марко Ђурић седи за столом са представницима Покрета Самоопредељење, Демократског савеза Косова и Алијансе за будућност Косова изазвала је велику пажњу јавности и у… »

Марко Ђурић у Тирани

Б92 08.12.2019
Тирана -- Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић учествује до 9. децембра у Тирани на округлом столу посвећеном регионалној сарадњи. Ђурић ће током боравка у Тирани, на маргинама конференције, имати бројне састанке с… »

Коссев: Ђурић и Свечла у Тирани на округлом столу

Нови магазин 08.12.2019
Директор Канцеларије Владе Србије за Косово Марко Ђурић и члан Председништва косовског Покрета Самоопредељење, Ђељаљ Свечла, између осталих, састали су се синоћ у Тирани како би учествовали на округлом столу Савета за… »

Канцеларија за Косово: Ђурић у Тирани са бројним политичким представницима

Слободна Европа 08.12.2019
Потпредседник Главног одбора Српске напредне стране (СНС) и директор Канцеларије за Косово Марко Ђурић током боравка у Тирани на округлом столу посвећеном регионалној сарадњи, има бројне састанке са представницима… »

Ðурић у Тирани на скупу о регионалној сарадњи

Вести онлине 08.12.2019
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић учествује од данас до 9. децембра у Тирани на округлом столу посвећеном регионалној сарадњи. Ђурић ће током… »

Ђурић у Тирани на скупу о регионалној сарадњи

РТВ 08.12.2019
ТИРАНА - Потпредседник Главног одбора Српске напредне стране и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић учествује од данас до 9. децембра у Тирани на округлом столу посвећеном регионалној сарадњи. Ђурић ће… »

Ђурић у Тирани на скупу о регионалној сарадњи: Бројни састанци с представницима политичких партија из региона

Курир 08.12.2019
Потпредседник Главног одбора Српске напредне стране и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић учествује од данас до 9. децембра у Тирани на округлом столу посвећеном регионалној сарадњи. Ђурић ће током… »

Марко Ђурић састао се у Тирани са послаником Самоопредељења Свечлом

Данас 08.12.2019
Члан председништва покрета Самоопредељење (ПС) и посланик новог сазива Скупштине Косова Џељаљ Свечла састао се у Тирани са директором канцеларије за Косово и Метохију у Влади Србије Марком Ђурићем. Портал… »

Ђурић у Тирани на скупу о регионалној сарадњи

Блиц 07.12.2019
Потпредседник Главног одбора Српске напредне стране и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић присуствује од данас до 9. децембра у Тирани округлом столу посвећеном регионалној сарадњи. Ђурић током боравка у… »

Канцеларија за КиМ: Ђурић на маргинама округлог стола у Тирани и са представницима са КиМ

Данас 07.12.2019
Потпредседник Главног одбора Српске напредне стране и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић присуствује од 7. до 9. децембра у Тирани округлом столу посвећеном регионалној сарадњи, потврђено је вечерас за… »

Вести дана »