Beta video » Vesti dana

http://www.beta-video.tv

Beta video

Trifunović i Kojo poručili Vučiću: Abdiciraj, gradjani ne pristaju na tvoje izbore

Beta video pre 24 sata
BEOGRAD - Glumac Branislav Trifunović večeras je sa protesta ``Jedan od pet miliona`` poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da gradjani Srbije neće pristati na ono što on naziva izborima, a opozicionim političarima koji šetaju sa njima preporučio da poslušaju i razumeju svoj narod... »

Završen protest: Od RTS-a nećemo odustati

Beta video pre 23 sata
BEOGRAD - Hiljade gradjana učestvovalo je večeras u protestnoj šetnji ``Jedan od pet miliona`` u Beogradu uz poruku da se već protestuje u mnogim gradovima i da se pokrenula lavina koja se neće zaustaviti dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne ode s vlasti.... »

Učesnici protesta Jedan od pet miliona okupili se na platou ispred Filozofskog fakulteta

Beta video pre 24 sata
BEOGRAD - Učesnici protesta protiv aktuelne vlasti pod nazivom ``Jedan od pet miliona`` okupili su se danas na platou ispred Filozofskog fakulteta, gde se očekuju obraćanja glumaca Branislava Trifunovića i Nikole Koje. Ispred Narodnog pozorišta u Beogradu okupila se grupa žena sa transpratom... »

Trifunović i Kojo poručili Vučiću: Abdiciraj, gradjani ne pristaju na tvoje izbore

Beta video pre 24 sata
BEOGRAD - Glumac Nikola Kojo pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da abdicira uz poruku da je došao kraj. ``Jedini i pravi cilj si ti i tvoja svita koja mora otići dok još nije kasno, zato te prozivamo i pozivamo da abdiciraš samokrunisani kralju. Abdiciraj i ništa se neće desiti... »

Jovana Leposavić pobednik, plivala za bolesne drugare

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Jovana Leposavić je plivala za drugare koji se leče od raka, koji su se izlečili i one koji, na žalost, više nisu sa nama, kojoj je priznanje uručio poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC) patrijarh Irinej.... »

Jovana Leposavić pobednik, plivala za bolesne drugare

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Osamnaestogodišnja Jovana Leposavić iz Beograda pobednik je današnjeg plivanja za krst, održanog u Zemunu, kao centralna takva manifetacija na području Beograda povodom verskog praznika Bogojavljenje. U Dunav, nedaleko od Nikolajevske crkve, u kojoj je prethodno patrijarh služio... »

Protest 1 od 5 miliona u Nišu: Srbija je ustala i ne može se zaustaviti

Beta video pre 2 dana
NIŠ - Drugi po redu protest ``Stop teroru - za Niš bez straha #1od5miliona`` u organizaciji Pokreta mladih ``Za Niš bez straha`` održan je večeras na Trgu kralja Milana, a pored devet zahteva iznetih na prvom protestnom skupu pridodat je i zahtev da se ispitaju kriminalne radnje u ``Gorici``,... »

kup Stalne konferencije gradova i opština povodom završetka projekta ``Inicijativa za inkuzij

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - U Domu omladine skup Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) povodom završetka projekta ``Inicijativa za inkuziju``. Govorili su generalni sekretar SKGO Djordje Staničić i direktor kancelarije Nemačke agencije za medjunarodnu saradnju (GIZ) u Srbiji Gerhard Sipel.(pokrivalice)... »

rbija vidi 4. industrijsku revoluciju kao ogromnu šansu za brži i održiviji razvoj

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je gostima iz Rusije, koje je predvodio specijalni savetnik za digitalizaciju predsednika Putina, Dmitrij Peskov, predstavila rezultate reformi koje se sprovode u Srbiji, a koje mogu biti od značaja za poslovanje ruskih kompanija.``Srbija vidi 4.... »

Putin: Rusija medju najvećim investitorima u Srbiji

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas u Beogradu da je Rusija jedan od najvećih investitora u Srbiji. On je takodje rekao i da je robna razmena izmedju Rusije i Srbije drastično porasla i da sada iznosi dve milijarde dolara. Beta/RTS... »

Sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu 7. februara?

RTV  pre 10 sati  još 17 povezanih

Senzacija - Kraj za Federera, Melburn dobija novog šampiona!

Sportske.net  pre 7 sati  još 18 povezanih

Primera: Kanales sa penala u nadoknadi doneo tri boda Betisu

Hot sport  pre 6 sati  još 17 povezanih

E, to je već cifra – Mančester Siti i 102 gola u sezoni

Mozzart sport  pre 4 sata  još 15 povezanih

Tramp: Demokrate odbile plan i pre nego što sam ga ponudio

Dnevnik  pre 1 sat  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.