Beta video » Vesti dana

http://www.beta-video.tv

Beta video

U Barajevu organizovan medjustranački turnir u malom fudbalu

Beta video pre 12 sati
BEOGRAD- U beogradskoj opštini Barajevo danas je održan medjustranački turnir u malom fudbalu u organizaciji Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) u cilju propagiranja fer pleja i smirivanja strasti tokom predizborne kampanje. Deo turnira propratio je i predsdnik SDPS-a Rasim Ljajić.... »

Šešelj: Mi želimo da Barajevo bude u pravom smislu reči jedna vazdušna banja

Beta video pre 14 sati
BEOGRAD - „Mi želimo da Barajevo bude u pravom smislu reči jedna vazdušna banja što bolje povezana sa Beogradom. Vi imate železničku prugu, je li tako? Rešenje je brzi voz. Mogli bismo ga vezati za „Beovoz“, a mogli bismo ga nazvati i „Lazarevac ekspres“, pa bi išao i preko... »

Djordjević (SDPS): Turnir u malom fudbalu organizovan kako bi se načinio predah od kampanje

Beta video pre 12 sati
BEOGRAD - Predsednik opštinskog odbora SDPS-a Radiša Djordjević rekao je da je turnir u malom fudbalu organizovan kako bi se načinio predah od kampanje i kako bi se ljudi družili.On je naveo da je Barajevo mala opština da se svi poznaju i da to što su sve stranke sa te opštine prihvatile... »

Nije uhapšen pripadnik Vojske Srbije, nije uhapšen oficir, već čovek, koji je napao druge ljude

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD -- ``Nije uhapšen pripadnik Vojske Srbije, nije uhapšen oficir, već čovek, koji je napao druge ljude, čovek koji je, između ostalog, napao ženu. Jako mi je zanimljivo da se nije oglasilo nijedno udruženje koje štiti, recimo, ženska prava, pa da kaže da je nedopustivo da se prebije... »

Mogerini: Vučić i Tači jasno za dijalog, razgovaraju već o sporazumu o Kosovu

Beta video pre 1 dan
SOFIJA - Jasna je rešenost predsednika Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, za nastavak dijaloga, ocenila je danas u Sofiji visoka predstavnica Evropske unije Federika Mogerini. Ona je rekla da je ``realistično optimista`` da će, kad je reč o sporazumu o normalizaciji odnosa... »

Brnabić: Gabriel nije doneo nikakav dokument u Beograd

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da šef nemačke diplomatije Zigmar Gabrijel nije u Beograd doneo nikakav dokument i dodala da je Pravno obavezujući sporazum pitanje koje je u isključivoj nadležnosti srpskih vlasti. Beta/MOD... »

MMA turnir u borbama u oktagonu sutra na Zlatiboru

Beta video pre 1 dan
ČAJETINA - Mixed martial arts (MMA) turnir u borbama u oktagonu biće održan sutra u dvorani ``Wai Tai`` na Zlatiboru pod pokroviteljstvom Opštine Čajetina, a u organizaciji Athletic Fighting Ćampionship (AFC). Početak takmičenja zakazan je za 20.00, a merenje takmičara je održano danas na... »

Brnabić i Lončar obišli Tiršovu

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas Univerzitetsku kliniku u Tiršovoj sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem i direktorom Tiršove Zoranom Radojičićem. (pokrivalice) Beta/MOD... »

Ljajić obišao Dom za stare u Mladenovcu

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić i kandidati za odbornike SDP Srbije na listi ``Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd`` Rasim Ljajić obišao je danas u Mladenovcu Dom za smeštaj i brigu o starima ``Sveti Nikola`` u želji da skrene pažnju na potrebu... »

Dačić u poseti Sofiji

Beta video pre 1 dan
SOFIJA - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u poseti Sofiji povodom neformalnog sastanak šefova diplomatija Evropske unije i država kandidata za članstvo u EU. (Pokrivalice) Beta/EC... »

©2018 Netmark d.o.o.