Beta video » Vesti dana

http://www.beta-video.tv

Beta video

Vučić: Neretko imam priliku da čestitam, a nikada sa takvim strahopoštovanjem

Beta video pre 2 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na obeležavanju Dana policije ispred Doma Narodne skupštine rekao da će pripadnicima policije biti pružena podrška kroz povećanje plata, bolju opremu i stanove pod povoljnijim uslovima. ``Neretko imam priliku da čestitam, a nikada sa takvim... »

Vučić: Ne zna se da li će se dijalog Beogrda i Prištine nastaviti u junu

Beta video pre 3 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne zna da li će u junu biti nastavljen dijalog Beograda i Prištine o Kosovu i naglasio da je srpska strana spremna za razgovor i kompromisno rešenje. ``Jednom mora nešto da počne, da li će u junu ili u julu ili avgustu, mi... »

Počela realizacija sedam projekata za pomoć ranjivim kategorijama stanovništva

Beta video pre 15 minuta
BEOGRAD - U Srbiji je, posle šestomesečne besplatne obuke i stručne pomoći udruženjima i firmama za socijalno preduzetništvo, započela realizacija sedam projekata, vrednih 40.000 evra, koje je bespovratno dodelila fondacija Unikredit banke, saopštili su danas predstavnici te banke. Projekti... »

Stefanović: Policija svakodnevno bori sa organizovanim kriminalom

Beta video pre 2 sata
BEOGRAD - Ministar Nebojša Stefanović je rekao da je ponosan na pripadnike MUP-a koja je u poslednje četiri godine pokazala da je garant stabilnosti i bezbednosti. On je kazao da se policija svakodnevno bori sa organizovanim kriminalom i da danas u Srbiji ne postoji ozbiljna kriminalna grupa,... »

Vučić:Policija ne postoji da bi štitila ni režim ni bilo čiju vlast

Beta video pre 2 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da statistike govore o odličnom radu policije i da je od januara do aprila ove godine oduzeto 70 odsto droge više nego nego prošle godine u istom periodu, za više od 45 odsto porastao je broj počinilaca krivičnih dela uhvaćenih na delu,... »

Vučić: Nadležni organi ispituju poslovanje CIRSD

Beta video pre 3 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nadležni organi Srbije dati konačnu reč i ispitati poslovanje organizacije CIRSD Vuka Jeremića. ``Sve ima svoj početak i kraj, važno je da ne postoji nikakva arbitrernost, već da organi rade svoj posao u miru, a onda će... »

Vučić: Policija će dobiti priznanja kakva i zaslužuje

Beta video pre 3 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da gradjani Srbije pirpadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova duguju miran dan i bezbrižnu noć i obećao policajcima da će dobiti priznanja kakav i zaslužuju. CH2 MOD/Beta... »

Dan policije

Beta video pre 4 sata
BEOGRAD - Poslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u prisustvu Ministarstvo unutrašnjih poslova obeležava svoj i Dan policije na verski praznik Duhove, u znak sećanja na 15. jun 1862. godine kada se srpska žandarmerija skukobila s turskom posadom beogradske tvrdjave posle... »

Hurts oduševio publiku na završnici festivala Si star u Umagu

Beta video pre 5 sati
NIŠ - Posle tri dana zabave i nastupa muzičkih zvezda poput grupe ``Hurts``, Robina Šulca i Pol van Dajka, danas se u Umagu, u Hrvatskoj, završava festival ``Si star``. Na drugom festivalu ``Si star`` u laguni ``Stela Maris``, nastupalo je stotinak izvodjača na sedam pozorica, a najviše... »

Antić razgovarao sa ruskim ministrom o energetici

Beta video pre 21 sat
SANKT PETERBURG - Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić razgovarao je danas u Sankt Peterburgu sa ruskim ministrom energetike Aleksandrom Novakom o unapredjenju saradnje dve zemlje u oblasti energetike.... »

Rebić: Ima razloga za slavlje, bezbednost na višem nivou

Politika  pre 4 sata  još 32 povezane

Kim čvrsto predan sastanku s Trumpom 12. lipnja

SEEbiz  pre 9 sati  još 18 povezanih

RG - Krijos se povukao zbog povrede

Sportske.net  pre 2 sata  još 14 povezanih

Vučić: Nadležni organi o „aferi Jeremić"

Politika  pre 3 sata  još 13 povezanih

Salah verovatno propušta mundijal

Dnevnik  pre 6 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.