Beta video

Naredni protest opozicije u petak, obrazovanje u fokusu skupa

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD - Novi protest ``Srbija protiv nasilja`` biće održan u petak u 18 časova, ispred Doma Narodne skupštine, a ovaj put u fokusu biće obrazovanje, izjavila je danas poslanica Zeleno-levog kluba Biljana Đorđević.… »

Nadamo se da (albanski) gradonačelnici neće koristiti opštinske zgrade

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD - ``Nadamo se da (albanski) gradonačelnici neće koristiti opštinske zgrade, da će se kosovska policija povući i da će demonstranti napustiti tu oblast``, rekao je pecijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar. (ć3)… »

Ako Ksovo želi da napreduje u evropskim integracijama mora da formira ZSO

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD -  Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar je rekao da je formiranje Zajednice srpskih opština pravno obavezujuće za Vladu Kosova i da ona mora biti formirana -  s ovom ili nekom budućom vladom. (ć5)… »

Vučić obećao da će uticati na kosovske Srbe da izađu na nove izbore

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD -  Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar  koji je zajedno sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom prethodna dva dana razgovarao sa zvaničnicima u Prištini i Beogradu, rekao je… »

Vučić razgovarao sa američkim generalom Hokansonom o situaciji na Kosovu

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa načelnikom Biroa američke Nacionalne garde generalom Danijelom R. Hokansonom o najnovijem razvoju događaja na Kosovu i upoznao ga sa uzrocima eskalacije nasilja, saopštila je… »

Novi protest ``Srbija protiv nasilja`` biće održan u petak u 18 časova

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD - Novi protest ``Srbija protiv nasilja`` biće održan u petak u 18 časova, ispred Doma Narodne skupštine, a ovaj put u fokusu biće obrazovanje, izjavila je danas poslanica Zeleno-levog kluba Biljana Đorđević. (pokrivalice)… »

Omladinci opozicionih stranaka predali Vučiću poruke građana sa protesta

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD - Predstavnici omladinskih organizacija opozicionih stranaka danas su na pisarnici Predsedništva Srbije predali predsedniku Aleksandru Vučiću poruke građana sa protesta "Srbija protiv nasilja". (pokrivalice)… »

Moskva ima benefita od podela unutar Evrope

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD -  Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar  je komentarišući navode o uticaju Rusije, rekao je da Moskva ima benefita od podela unutar Evrope i da im kriza na Kosovu koristi kako bi rekli da je Zapad neuspešan.… »

Otvorena nova pista na beogradskom aerodromu

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD - Nova pista ne Aerodromu ``Nikola Tesla`` u Beogradu, dužine 3.500 metara, otvorena je danas. Otvaranju nove piste prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da je ugovor sa francuskom firmom Vansi o upravljanju… »

Eskobar  demantovao navode da kosovski premijer Aljbin Kurti ima dva dana da odgovori na zahteve

Beta video 07.06.2023
BEOGRAD -  Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar  je demantovao navode da je rekao da kosovski premijer Aljbin Kurti ima dva dana da odgovori na zahteve koje su mu postavili on i evropski izaslanik Miroslav Lajčak.… »