Beta video » Vesti dana

http://www.beta-video.tv

Beta video

Brnabić: Izjava Skota o Kosovu je skandalozna i neverovatna

Beta video pre 44 minuta
NIŠ - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je ``skandalozna i neverovatna`` jučerašnja izjava ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajla Skota da Vlada Kosova ``nije takozvana``, jer je reč o ``nezavisnoj i suverenoj zemlji``. ``Mislim da je (ta izjava)... »

Vučić: Vlada Kosova je za Srbiju takozvana, da sam bio prisutan Skot bi dobio odmeren odgovor

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ``nažalost`` nije bio prisutan kada je ambasador SAD Kajl Skot rekao da Vlada Kosova ``nije takozvana`` već vlada ``suverene i nezavisne zemlje`` i dodao da bi u tom slučaju ambasador dobio ``pristojan, odmeren odgovor koji bi... »

Vučić: Želeo sam da se utvrdi granica izmedju Srba i Albanaca, nisam uspeo

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je i dalje spreman da razgovara sa predstavnicima kosovskih Albanaca o rešavanju kosovskog problema ali da mu se čini je šansa za pozitivan ishod manja nego ranije. preuzet materijal... »

Vučić: Svakodnevno trpim napade u medijima ali nikoga nisam tužio

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je svakodnevno izložen brojnim napadima u medijima ali da, za razliku od pojedinih opozicionih lidera, njemu ne pada na pamet da bilo koga tuži. Komentarišući najave jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Djilasa da će tužiti... »

Za mesec dana krećemo u Vranju i Nišu u izgradnju stanova

Beta video pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odgovarajuci na pitanje da komentariše tvrdnje sindikata vojske i policije da su se dosadašnje najave izgradnje stanove za pripadnike sistema odbrane pokazale kao netačne, Vučić je rekao da čuva sve te novine i njihove tvrdnje. preuzet... »

Predstavljanje Posebnog izveštaja zaštitnika gradjana ``Pristupačnost za sve``

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Predstavljanje Posebnog izveštaja zaštitnika gradjana ``Pristupačnost za sve``. Govorio je zaštitnik gradjana Zoran Pašalić, izvršna direktorka Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom Ivanka Jovanović i direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević.... »

Dačić primio delegacije Hurgade i Jagodine

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas delegacije Guvernata Crvenog mora - grada Hurgade i grada Jagodine koje su predvodili Ahmed Abdulah, guverner Crvenog mora i Dragan Marković, predsednik Skupštine grada Jagodine, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova... »

Policija apelovala na roditelje i nastavnike da ne šire lažne informacije o otmicama dece

Beta video pre 2 dana
BEOGRAD - Policija je utvrdila da su četiri prijave otmice dece u Novom Pazaru i Rumi bile lažne i apelovala na gradjane, a posebno roditelje i nastavnike, da ne šire neproverene informacije koje dovode do uznemirenja javnosti, saopštilo je danas Ministarstvo unutršanjih poslova (MUP).Izjava... »

Izgradnja hladnjače će u zemljoradničkoj zadruzi promeniti sliku tog kraja.

Beta video pre 3 dana
KRUŠEVAC - Predsedik Odobra SANU za selo Dragan Škorić je rekao da će izgradnja hladnjače u zemljoradničkoj zadruzi promeniti sliku tog kraja. ``Sada treba uključiti stručnjake da preporuče koja bi vrsta prerade bila najbolja kako bi proizvodi stizali do trgovina i inostranih kupaca``,... »

Ovako dobrim programima pokušavamo da vratimo veru u zadrugarstvo

Beta video pre 3 dana
KRUŠEVAC - Pomoćnik gradonačelnika Kruševca Marko Milojević rekao je da su akcije pomoći zadrugama i opstanku sela od nemerljivog značaja. ``Ovako dobrim programima pokušavamo da vratimo veru u zadrugarstvo pa ćemo razmotriti mogućnost izdvajanja sredstava i iz gradskog budžeta za pomoć... »

Milojević: Sve je normalno, ne obaziremo se na "L'Ekip"

Dnevnik  pre 1 sat  još 27 povezanih

Pompeo u Rijadu, istražitelji pronašli tragove farbanja u konzulatu

Slobodna Evropa  pre 20 minuta  još 26 povezanih

Šta god da je KiM za Skota i SAD, za nas je takozvana država

Politika  pre 3 sata  još 21 povezana

Osumnjičena da je nožem ubila nevenčanog supruga

Novi magazin  pre 44 minuta  još 20 povezanih

Srbija na Holandiju u polufinalu Svetskog prvenstva!

Mozzart sport  pre 19 minuta  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.