Beta video

Vučić:Samo za jedno od naših javnih preduzeća Norvežani su rekli da nije neophodna promena rukovodst

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD/OSLO - Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je naveo je da je ``prvi bolni korak velike promene u našim javnim preduzećima``. ``Samo za jedno od naših javnih preduzeća su rekli da nije neophodna promena rukovodstva``, kazao je Vučić i dodao… »

Vučić: Ako je za Kurtija završeno pitanje statusa Kosova, i za mene je

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD/OSLO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da povodom nastavka pregovora sa Prištinom ``nema previše nade, već ima strah od budućih dogadjaja``. Vučić je novinarima u Oslu, gde je u dvodnevnoj poseti Norveškoj, rekao da… »

Vučić se sastao sa norveškim kraljem Haraldom Petim i prestolonaslednikom Hokonom

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD/OSLO - Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić danas se sastao sa norveškim kraljem Haraldom Petim i prestolonaslednikom Hokonom. (pokrivalice) Beta/MOD… »

Brnabić:Rumunija ne menja stav o Kosovu

Beta video pre 1 dan
BUKUREŠT/BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas posle sastanka sa rumunskim kolegom Nikolajem Ćukom u Bukureštu da Rumunija ne namerava da promeni stav o pitanju Kosova. Beta/MOD… »

Brnabić: Na panelu o Zapadnom Balkanu učestvovali predstavnici regiona ali bez predstavnika Prištine

Beta video pre 1 dan
BUKUREŠT/BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić je rekla da je u Bukureštu učestvovala na panelu o Zapadnom Balkanu u okviru Minhnenske bezbednosne konferencije, dodavši da su na tom sastanku učestvovali predstavnici regiona, ali nije bilo… »

Brnabić se u Bukureštu sastala sa premijerom Rumunije

Beta video pre 1 dan
BUKUREŠT - Premijerka Srbije Ana Brnabić se danas u Bukureštu sastala sa premijerom Rumunije Nikolaeom Ćukom. (ppokrivalice) Beta/MOD… »

Mladunče slona spremno za mundijal

Beta video pre 1 dan
U prilogu novinske agencije Sinhua, pogledajte kako se slon priprema za mundijal u Centru za spasavanje i uzgoj azijskih slonova u provinciji Junan. Beta/Xinhua… »

Konferencija ``Žensko preduzetništvo - razvojna šansa Srbije``

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - U Privrednoj komori Srbije odrzna je konferencija ``Žensko preduzetništvo - razvojna šansa Srbije`` na kojoj su predstavljeni aktuelni ;programi institucionalne ;podrške, programi ;poslovnih banaka i ;uspešne priče u ;sektoru ženskog… »

U Srbiji, uprkos svetskoj krizi, rekordan broj preduzetnika

Beta video pre 2 dana
BEOGRAD - Zahvaljujući reformi paušalnog oporezivanja koja je doneta 2020. godine, broj novih preduzetnika u Srbiji je, uprkos svetskoj krizi, u porastu. Njihov broj je prvi put do sada, veći od 300 hiljada. Opširnije u prilogu Kineske medijske grupe… »

Nadam se da u budućnosti nećemo praviti razliku izmedju muškog i ženskog preduzetništva

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Vladmir Vasić rekao je da je poslednjih 15-20 godina žensko preduzetništvo prepoznato kao posebna ciljna grupa, upravo iz društvene odgovornosti kompanija.… »

Beta video, najnovije vesti »