Blic sport

Velika ispovest frančeska totija: Da nisam bio fudbaler, radio bih na benzinskoj pumpi! Poruka "Sećaš li me se?" mu je…

Blic sport pre 10 sati
Koliko fudbalu ponekad nedostaje princ Rima. Legendarni , miljenik navijača i jedan od poslednjih predstavnika Kalčo romantike. Danas već uzor mladim fudbalerima u Italiji. Simbol vernosti koga nikakvi novci nisu mogli da pokolebaju. U danima kada je… »

Zidanov pakleni plan: Real slaže tim koji će godinama dominirati fudbalom, evo šta to znači za Luku Jovića!

Blic sport pre 11 sati
Ukoliko ste najtrofejniji klub sveta cupkanja u mestu nema! Jer ukoliko ne idete napred, ne mislite na budućnost znači da nazadujete. Očigledno se ovom devizom vode u , pa su dali odrešene ruke. Zizu može da izabere kog god igrača želi, neophodno… »

Bio je na pragu propasti! Eto na vrhuncu slave ostao bez 40 miliona evra, a onda je krenula borba!

Blic sport pre 11 sati
Španski list "Marka" u serijalu "Neispričane priče" objavio je neverovatnu priču o gubitku ogromnog novca legendarnog kamerunskog fudbalera Samjuela Etoa. Bio je početak 2011. godine kada je počeo da shvata da nešto nije u redu. Dva događaja su mu… »

Ko hoće nađe način, ko neće nađe opravdanje! Junior Mega Bemaksa sjajnim izumom pokazao svima šta znači posvećenost…

Blic sport pre 11 sati
Pandemija korona virusa zaustavila je sport širom sveta. Sportisti se na različite načine dovijaju kako bi ostali u formi, a jedan kreativan i zanimljiv primer delo je juniorskog košarkaša Mega Bemaksa Nikole Miloševića. Mladi košarkaš je… »

Zvezdini blizanci primer na terenu i van njega: Braća Mituljikić za vreme vanredne situacije čine veliki oslonac porodici

Blic sport pre 12 sati
Svako ko prati mlađe selekcije Crvene zvezde, zna da pod trenerskom palicom Marka Neđića u kadetskom timu stasavaju braća blizanci - Jovan i Nikola Mituljikić. Vretenasti, lucidni i nepredvidivi na terenu, ali mirni i staloženi van njega… »

Drama u avionu Lionela Mesija! Otkazao stajni trap, avion prinudno prizemljen u Briselu, pa posle 43 minuta - još jednom!

Blic sport pre 19 sati
Privatni avion Lionela Mesija, vredan 11 miliona funti, bio je prisiljen hitno da sleti na aerodrom u Briselu zbog kvara! Avion je poleteo sa Tenerifa na Kanarskim ostrvima a ispostavilo se da ima kvar zbog čega je prizemljen. Avion je sleteo na aerodrom… »

Slavica je Eklstonova živa rana! Berni (89) čeka dete i misli na Srpkinju koja mu je za 58 sekundi uzela pola bogatstva i u…

Blic sport pre 22 sata
Buran ljubavni život ima Berni Eklston, nekadašnji vlasnik Formule 1 koji se oženio po treći put i čeka četvrto dete. Mada Eklstonova najstarija ćerka ima 65 godina, on čeka još jedno dete. I to sa u Brazilu, 46 godina mlađom Fabijanom Flosl sa… »

Tuga! Preminuo Mihajlo Ružić, čuveni srpski fudbalski agent, ovako se Partizan oprostio od njega

Blic sport pre 13 sati
U danima koji su posebno teški za čitav svet, FK Partizan je ostao bez još jednog prijatelja i dugogodišnjeg sportskog radnika, Mihajla Ružića. Mihajlo Ružić je preminuo u KBC "Dr Dragiša Mišović – Dedinje" od posledica izazvanih korona… »

"Mislio sam da je kraj: Sveta!" Kako su Srbi mentalno uništili Hrvata: Svi me pitaju "šta će ti sve to?"

Blic sport pre 17 sati
Roko Leni Ukić, veteran hrvatske košarke, napisao je blog za zvaničan sajt Međunarodne košarkaške federacije (FIBA), sa naslovom "Zašto sebe ponovo stavljam na muke". (36) košarkaš francuskog kluba Antib Ajkula, pisao je o odlučnosti da i dalje… »

Brrrr! Kad on tako kaže, jeste malo da se smrzneš, a sve je tačno! Ovo je pogled na svet u kolapsu očima Vanje Grbića

Blic sport pre 17 sati
Vladimir Grbić, jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena, preko društvene mreže Instagram, podelio je sve što je naučio tokom vanredne situacije uzrokovane korona virusom. , kojeg na pomenutoj platformi prati više od 40.000 ljudi imao je… »

Blic sport, najnovije vesti »