Bonitet

Drug Tito i Čaušesku otvorili “Đerdap” (1972)

Bonitet pre 17 sati
NA DANAŠNJI DAN 16. maja 1972. godine tadašnji predsednici SFR Jugoslavije Josip Broz Tito i Rumunije Nikolae Čaušesku svečano su pustili u rad svih šest agregata na Hidroelektrani „Đerdap 1“ izgrađenoj na 943. kilometru Dunava, na desetak… »

Drug Tito otvorio Sava centar (1977)

Bonitet pre 1 dan
NA DANAŠNJI DAN 15. maja 1977. godine drug Tito svečano je otvorio Centar „Sava” ili Sava centar, kongresni, kulturni i poslovni centar u Beogradu. Izgradnja Sava centra trajala je tri godine, od 1976. do 1979, a izgrađen je po zamisli arhitekte… »

Dodeljene VIRTUS nagrade za filantropiju

Bonitet pre 2 dana
Trag fondacija je četrnaesti put zaredom dodelila VIRTUS nagradu za filantropiju, kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima, koji su tokom prethodne godine činili dobra dela, pokretali i podržavali filantropske inicijative i tako… »

Mastercard kampanja: Keš-bek za sve korisnike kartice

Bonitet pre 2 dana
Svi korisnici Mastercard kartica, koje su izdale banke učesnice ovog programa, koji u periodu od 15. maja do 15. juna 2021. godine izvrše pet onlajn plaćanja ukupne zbirne vrednosti od najmanje 5.000 dinara, automatski dobijaju nazad 980 dinara na… »

Bloomberg: Najveći američki naftovod platio 5 miliona dolara hakerima

Bonitet pre 2 dana
Colonial Pipeline, najveći naftovod u SAD-u, platio je gotovo pet miliona američkih dolara istočnoevropskim hakerima nakon teškog kibernetičkog napada koji je isključio najveću mrežu naftovoda u zemlji, preneo je Reuters pozivajući se na… »

9 najboljih biznis lekcija iz filmova

Bonitet pre 2 dana
Sigurno se u nekom od legendarnih filmova potkrade neka rečenica koja vam se ureže u pamćenje. Nešto kao “I’ll Be Back” iz čuvenog Terminatora. Znamo da su i replike domaćih klasika nalaze i u svakodnevnom govoru, kao što je “Šta će biti… »

Digitalno bankarstvo – između danas i sutra

Bonitet pre 2 dana
Digitalizacija, kao sada već uspostavljeni trend na globalnom tržištu, dodatno je ubrzana još jednim globalnim fenomenom – pandemijom COVID-19. Nova realnost dovela je do novog načina razmišljanja u svim sferama društva, a poseban uticaj imala je… »

EXIT prvi veliki festival koji će omogućiti kupovinu ulaznica bitcoinom

Bonitet pre 2 dana
Exit festival je saopštio da će biti prvi veliki festival na svetu koji će omogućiti kupovinu ulaznica putem bitcoina, planetarno poznatog digitalnog sistema plaćanja. “Ova inovacija u poslovanju učiniće još posebnijom proslavu 20. godišnjice… »

Rođen Mark Zakerberg (1984)

Bonitet pre 2 dana
NA DANAŠNJI DAN 14. maja 1984. godine rođen je Mark Zakerberg, američki preduzetnik i filantrop. Poznat je po suosnivanju kompanije Facebook, gde je predsednik kompanije, izvršni direktor i kontrolni akcionar. Prema magazinu Forbes, trenutno je peti… »

Konor Mekgregor zaradio više od Ronalda i Mesija (VIDEO)

Bonitet pre 2 dana
Bez obzira što je prošla godina bila kakva je bila, to izgleda nije uticalo na sportiste. Barem neke. Kako je objavio magazin Forbes, zvezda MMA sporta Konor Mekgregor bio je najplaćeniji sportista u 2020. godini sa zaradom od 180 miliona dolara. A ono… »

Bonitet, najnovije vesti »