Bujanovačke

0 pozitivnih na koronu u Bujanovcu

Bujanovačke pre 10 sati
Bujanovac, 15. maj 2021.- U petak u Bujanovcu nije bilo građana pozitivnih na korona virus! Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 263 uzorka iz Pčinjskog okruga, 26 je pozitivnih na kovid 19. Od tog broja 15 je iz… »

Sonja Biserko sa albanskim liderima: Siromaštvo i integracija najveći problemi

Bujanovačke pre 9 sati
Bujanovac, 15. maj 2021. Pasivizacija prebivališta je trenutno najveći problem sa kojim se suočavaju Albanci u Srbiji, istakao je narodni poslanik Šaip Kamberi na sastanku sa Sonjom Biserko, predsednicom Helsinškog komiteta. Biserko je u petak… »

Kon: Virus u nokdaunu, vreme je da ga proteramo

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 14. maj 2021. Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon kaže da je epidemijska situacija bolja i da se pad broja novih slučajeva registruje i dalje. Po njegovim rečima, to je dobar pokazatelj, a nema ni vidljivih posledica spojenih… »

U Bujanovcu 3 pozitivna, u okrugu 17

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 14. maj 2021. U poslednja 24 sata u opštini Bujanovac je od kovida obolelo troje meštana, pokazuju zvanični podaci Zavoda za javno zdravlje Vranje. Od početka nedelje u Bujanovcu je registrovano ukupno 9 slučajeva infekcije korona virusom… »

Krizni štab predložio nova popuštanja mera

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 14. maj 2021. Krizni štab je u petak predložio dalje ublažavanje mera – frizerski saloni će biti pod manje restriktivnim merama, organizatori stručnih skupova mogu da počnu pripreme. Ako se nastave povoljni trendovi, posle 21. juna… »

Grci otvorili prelaz Evzoni, ukida se roming za građane Srbije

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 14. maj 2021. (Foto YouTube)-Grčka danas otvara granični prelaz Evzoni prema S. Makedoniji. U ovu zemlju mogu da uđu vakcinisani građani Srbije, ili sa negativnim PCR testom ne starijim od 72 sata. Od sledeće nedelje građani Srbije neće… »

Uhapšen Bujanovčanin zbog napastvovanja rođake

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 14. maj 2021. Bujanovčanin star 33 godine uhapšen je nakon što je u sredu, oko 21 sat napastvovao svoju 18-godišnji rođaku u kući njene bake u Vranjskoj Banji, Đ. I. se tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje i protiv njega… »

Za Enesa iz Bujanovca znaju i svetske zvezde

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 14. maj 2021. Ovo je svetska zvezda Bili Ajliš, kako je vidi 13-godišnji Enes Imeri iz Bujanovca, koji je naslikao još 100 ovakvih slika. Ono što Enesa razlikuje od drugova u školi je talenat da olovkom i bojama maštu pretoči u slike… »

Crveni krst Bujanovac: Prijavite se za paket za bebu

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 14. maj 2021. (foto ilustracija) – Da bi dobile paket za novorođenu bebu porodilјe iz Bujanovca koje su na svet donele bebe u periodu 8-15. maja 2021. godine treba da se jave organizaciji Crvenog krsta Bujanovac u roku od mesec dana od… »

1 pozitivan slučaj korone u Bujanovcu

Bujanovačke pre 2 dana
Bujanovac, 13. maj 2021.- Samo 1 slučaj korone zabeležen je u Bujanovcu u sredu, pokazuju rezultati ZZJZ Vranje. Korona se smiruje na teritoriji celog okruga Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 187 uzoraka iz… »

Bujanovačke, najnovije vesti »