Bujanovačke

Policija: Bojevo gađanje u sredu u Ljiljancu

Bujanovačke pre 4 sata
Bujanovac, 18. novembar (foto ilustracija).- Policija upozorava građane da će u sredu 20. novembra na poligonu u Ljiljancu njeni pripadnici obaviti bojevo gađanje od 14:30- 16 sati. “Tokom navedenog dana, u vremenu od 14,00 do 16,00 časova, na… »

Kompanija Fluidi iz Preševa demantovala da je umešana u ševerc cigareta

Bujanovačke pre 2 sata
Bujanovac, Preševo, 18. novembar 2019. (foto FB Printskrin) – Nikola Sandulović, vođa Republikanske stranke, objavio je na FB nalogu snimak koji je navodno načinjen na mađarskoj carini, a na kome se vidi kako carinici iz kutija sokova preševske… »

Počelo postavljanje led rasvete

Bujanovačke pre 3 sata
Ulica Josifa Janjića Bujanovac, 18. novembar 2019.- Kako je i najavljeno, u Bujanovcu je počelo postavljanje led rasvete koju je najpre dobila Ulica Kralja Milutina, deo Josifa Janjića i neke ulice oko glavne koja je ostavljena za kraj. Ukupno će biti… »

Deca iz Vrtića druže se sa dinosaurusima u Svilajncu

Bujanovačke pre 5 sati
Bujanovac, 18. novembar 2019. – Stotinak mališana iz bujanovačkog vrtića „Naša radost“ krenulo je u ponedeljak ujutru put Svilajnca, gde će posetiti Prirodnjački centar u sklopu kojeg je i Dino park. Deca iz predškolskih i srednjih grupa iz… »

Psi pronalazili mine oko Končulja i Turije

Bujanovačke pre 7 sati
Bujanovac, 18. novembar 2019. (Foto Bujanovačke/arhiva) -Demineri su pronašli i sa Sektorom za vanredne situacije kod Končulja i Turije u okolini Bujanovca bezbedno uništili 20 protivpešadijskih mina i 15 komada različitih vrsta ubojitih sredstava… »

Reka fekalija kod mosta u Novom Naselju, građani apeluju na Komunalac

Bujanovačke pre 7 sati
Bujanovac, 18. novembar 2019. (Foto čitalac) -Prava reka od fekalija nekoliko dana teče na samom ulazu u Novo Naselje iza mosta, desetak metara desno od glavne ulice, javljaju čitaoci iz tog dela grada. -Od smrada ne može da se diše, ne možemo da… »

Rukomet: Jastrebac zasluženo odneo bodove iz Bujanovca

Bujanovačke pre 9 sati
Bujanovac, 18. novembar 2019.- Rukometaši Jastrepca iz Blaca ubedljivo su u nedelju slavili u Bujanovcu- 16:26 (10:13). -Čestitam igračima Jastrepca na zasluženoj pobedi, pokazali su da imaju ekipu za viši rang. Pružili smo dostojan otpor sve do 45… »

Reprezentacija Engleske u Prištini, i navijači iz Bujanovca na tribinama stadiona Fadilj Vokri

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, Priština, 17. novembar 2019. (Foto Kosovo-online) – Na stadionu Fadilj Vokri u Prištini u nedelju se očekuje pravi spektakl na meču fudbalskih reprezentacija Kosova i Engleske koji će odigrati utakmicu 8. kola A grupe za kvalifikaciju na… »

Ispred Maxija u ponedeljak akcija za pomoć Dunji

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 17. novembar 2019. – Posle pisanja Bujanovačkih, sve više ljudi i organizacija organizuje prikupljanje pomoći za našu malu sugrađanku Dunju Milanović. Posle MMA Kluba Knez Lazar, rukometaša i futsalera BSK, Bujanovčanki koje prave… »

Kamberi na N1: Država da spreči fašizam Miše Vacića

Bujanovačke pre 3 dana
Bujanovac, Beograd, 15. novembar 2019. (Foto N1) –Pretnje Miše Vacića unose nemir među stanovništvo opštine Bujanovac jer, iako se radi o političkom marginalcu, postoji strah da država, odnosno neko mnogo moćniji, stoji iza toga, a… »

Bujanovačke, najnovije vesti »