Domino magazin » Vesti dana

http://www.dominomagazin.com/

Domino magazin

Nekada davno u Holivudu

Domino magazin pre 9 sati
Stigao je prvi tizer za film Nekada davno u Holivudu ( Once Upon a Time in Hollywood ). U pitanju je deveti film koji režira Quentin Tarantino. Glavne uloge tumače Leonardo DiCaprio i Brad Pitt a čuvenu glumicu Sharon Tate igra Margot Robbie. Pored njih tu su i Al Pacino, Kurt Russell, Timothy... »

IKEA ima uskršnjeg zeku u pljosnatom pakovanju

Domino magazin pre 9 sati
Približava se Uskrs. A to znači da ćete na sve strane moći da kupite jaja i zeke. A IKEA vam nudi čokoladnog zeca koga sami treba da sklopite pošto stiže u pljosnatom pakovanju. NARAVNO DA JE TAKO. Vårkänsla je naziv proizvoda koji se nalazi u IKEA Food odeljenju. U njegovom opisu piše –... »

Stranger Things 3 – Evo trailera

Domino magazin pre 13 sati
Evo prvog pravog trailera za Stranger Things 3. Treća sezona serije Čudnije stvari stiže ovog leta, naravno na Netflix. Svi poznati likovi su i dalje tu, a pridružiće im se i neki novi. Odmah na početku vidimo da se Dustin vraća u Hawkins, da će sve biti prepuno nostalgije za osamdesetim. I... »

Premiata proleće/leto 2019

Domino magazin pre 14 sati
Čak i u današnjem okruženju koje karakteriše ultra-povezanost i globalni konformizam, uvek postoji neobično mesto sa nesvakidašnjim dešavanjima. Ovo saznanje nas inspiriše da krenemo na putovanje u svet različitosti, istraživajući nove destinacije u potrazi za autentičnim iskustvima i... »

Adidas Game of thrones patike

Domino magazin pre 16 sati
Nakon dugog iščekivanja, brend adidas Running predstavio je kolaboraciju sa legendarnom HBO televizijskom serijom Game of Thrones koja je od prvog dana emitovanja, 2011. godine, napravila potpunu pometnju u sferi zabave, postajući simbol moderne pop kulture. Pred početak osme, finalne sezone,... »

Moguće je: Morska voda kao gorivo

Domino magazin pre 17 sati
Naučnici sa Stanforda su uspeli da naprave vodoničnu ćeliju koja radi na morsku vodu. I to bi moglo da znači da bismo okeane i mora mogli da koristimo kao neiscrpan izvor čiste energije u budućnosti. Oni su uz pomoć elektrolize uspeli da razdvoje morsku vodu dobijajući vodonik. Koji je kao... »

Najzad možete da se preselite u Rusiju

Domino magazin pre 18 sati
Izgleda da bi dobar deo Srbije stvarno voleo da se preseli u majčicu Rusiju. E pa sada možete. Bar u video igri. I tamo ćete moći da radite – pa, ništa. Odnosno moćićete da doživite atmosferu ruske zime u provinciji. Možete da se šetate po zavejanom mestu, ili u stanu da kuvate. Da... »

Aspirin možda i nije tako dobar

Domino magazin pre 19 sati
Verovatno znate da mnogi ljudi piju male doze aspirina svakog dana kako bi smanjili rizike od kardiovaskularnih bolesti, recimo infarkta. E pa, izgleda da to nije dobra ideja. Američki doktori su pre par dana objavili nove preporuke. Izveštaj koji su napisali stručnjaci iz American College of... »

Seks: O čemu lažu žene i muškarci

Domino magazin pre 20 sati
Novo istraživanje je otkrilo o čemu lažu muškarci i žene na temu seksa. Žene i devojke najviše lažu o broju partnera sa kojima su spavale i smanjuju ga. Sa druge strane muškarci najčešće lažu da ne varaju svoje partnerke, prenosi Metro. Žene vrlo često lažu da su doživele orgazam i... »

Šiša je gora nego cigarete

Domino magazin pre 16 sati
Nargile ili šiša su još gore od cigareta pošto ovakvim pušenjem unosite više toksičnih hemikalija, prenosi Health24. Za početak polusatno pušenje nargile obično izlaže pušača većoj koncentraciji ugljen monoksida u odnosu na jednu cigaretu. Ugljen monoksid je otrovan ako niste znali. A... »

©2019 Netmark d.o.o.