Domino magazin

Rezervacije za putovanja skočile u nebesa – Ljudima je dosta svega

Domino magazin pre 8 sati
Rezervacije za putovanja skočile su u nebesa i izgleda da je ljudima dosta svega. Servis Aurbnb za iznajmljivanje stanova i apartmana saopštio je kako je broj rezervacija dostigao nivo od pre pandemije tokom prvog kvartala 2021 godine u SAD. Takođe… »

AccuWeather objavio dugoročnu prognozu za leto 2021 u Evropi

Domino magazin pre 2 dana
AccuWeather objavio dugoročnu prognozu za leto 2021 za Evropu i naravno Srbiju. Meteorološko leto počinje 1. juna i već sada znamo kakvi će biti glavni trendovi za ovu sezonu pred nama. Ono što će ovo leto izdvojiti su posebno velike razlike… »

Prvi kadar nastavka kultne serije – Friends: The Reunion

Domino magazin pre 2 dana
Prvi kadar nastavka kultne serije je stigao a “Friends: The Reunion” je dobio emotivni teaser. Za sada ne znamo previše detalja o tome šta nas čeka, ali svi koji su voleli Prijatelje neće ostati ravnodušni. Tu je poznata šestorka koja zagrljena… »

H&M iznajmljivanje odela – sada je BESPLATNO

Domino magazin pre 2 dana
H&M iznajmljivanje odela je sada besplatno. Da dobro ste prčitali. H&M počinje da iznajmljuje odela i to bez ikakve naplate. Plemenita ideja švedske kompanije jeste da tako pomognu mladim ljudima u važnim životnim trenucima. Recimo na razgovoru za… »

Šta će biti skuplje a šta jeftinije zbog korone

Domino magazin pre 2 dana
Pandemija korona virusa uvela je nova pravila u svakodnevni život. Pa su tako neke stvari postale skuplje a neke su pojeftinile. Dobro je to znati, da bi se prilagodili prilikom kupovine i možda na vreme kupili ono što će poskupeti. Prema analizi… »

Nova akcija Vulkan izdavaštva: Kupite 3 knjige po ceni 2

Domino magazin pre 2 dana
Vulkan izdavaštvo pripremilo je novu akciju koja se ne sme propustiti! Ljubitelji knjiga, čitaoci svih uzrasta i svi koji cene važnost pisane reči biće u prilici da u periodu od 14. do 20. maja iskoriste specijalnu pogodnost i prepuste se čitanju… »

cargo-partner, Airbus i Air Serbia na zajedničkom panelu u sklopu najznačajnijeg regionalnog skupa o avijaciji

Domino magazin pre 3 dana
Istočnoevropski samit avijacije SEAS (The Southeast Europe Aviation Summit), koji se organizuje od 2018. godine kao jedan je od najznačajnijih skupova o avijaciji u regionu, ove godine će biti održan 18. i 19. maja u onlajn formatu. SEAS 2021 okupiće… »

Air Total Max Uptempo patike za proleće 2021

Domino magazin pre 3 dana
Air Total Max Uptempo patike stižu za proleće 2021. i to u “White/Green” iteraciji. Veliki deo patike je urađen od bele kože sa upadljivim šavovima i prozorima na vazdušnom đonu celom dužinom. Tu je i zeleni Nike Swoosh znak. Jasna je… »

Rusi kloniraju vojsku drevnih ratnika od pre 3.000 godina

Domino magazin pre 3 dana
Rusi hoće da kloniraju vojsku drevnih ratnika od pre 3.000 godina. Da, dobro ste pročitali. Dakle ovo je situacija. Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu ima ideju. Sve je počelo kada je Rusko Geografsko Društvo je imalo online sastanak prošlog… »

Senidah predstavila novi Replay spot

Domino magazin pre 3 dana
Nakon što je svojim prvim albumom „Bez tebe” oborila sve rekorde slušanosti, a potom objavila i nekoliko uspešnih singlova, balkanska zvezda Senidah izbacila je novu pesmu i spot „Replay”, kao najavu kreativne saradnje sa čuvenim italijanskim… »

Domino magazin, najnovije vesti »