Domino magazin » Vesti dana

http://www.dominomagazin.com/

Domino magazin

Zvanično: Mobilne koristimo više za fotografisanje

Domino magazin pre 27 minuta
Nego za pozive i priču. Naslovna » Tech » Pri ruci » Zvanično: Mobilne koristimo više za fotografisanje Share Najnovije istraživanje kompanije LG pokazalo je da naše mobilne telefone češće koristimo za fotografisanje nego za obavljanje poziva. Istraživanje kompanije LG pratilo je navike... »

Audi ima genijalnu reklamu

Domino magazin pre 1 sat
Za sve koji vole prirodu ali i konfor. Naslovna » Bizz Buzz » Audi ima genijalnu reklamu Share Audi ima ovu sjajnu kampanju u kojoj je glavni akter jedan planinar. I jedan Audi koji može da se probije bilo gde. Kreativu je uradila agencija Saatchi&Saatchi iz Bugarske i podržava Audi imidž... »

H&M ima novi koncept prodavnice koji će vam se dopasti

Domino magazin pre 3 sata
Pogotovo ako ne volite da bacate stvari. Naslovna » Stil » H&M ima novi koncept prodavnice koji će vam se dopasti Share H&M predstavlja nešto sasvim novo. Verovatno znate da već neko vreme možete da im odnesete kesu stare odeće koju će švedska kompanija reciklirati a vi ćete dobiti kupon... »

Glumac Richard Madden je novi James Bond?

Domino magazin pre 4 sata
Ubijeni Robb Stark iz Igre prestola. Naslovna » PopArt » Film » Glumac Richard Madden je novi James Bond? Share Britanski glumac Richard Madden bi mogao u budućnosti da glumi tajnog agenta Jamesa Bonda. Madden je oduševio publiku svojom ulogom u seriji “Bodyguard” u kojoj glumi narednika... »

Hologramska turneja Amy Winehouse

Domino magazin pre 4 sata
Kreće krajem 2019. godine. Naslovna » PopArt » Muzika » Hologramska turneja Amy Winehouse Share Hologramska turneja Amy Winehouse kreće krajem 2019. godine. Projekcija pevačice izvodiće digitalno remasterirane pesme uz prateće vokale i live bend. “Nama je ovo kao san. Videti ju ponovo na... »

Ovo je jedini telefon koji želimo!

Domino magazin pre 4 sata
Najslađi i najmanji Palm smartphone stiže. Naslovna » Tech » Pri ruci » Ovo je jedini telefon koji želimo! Share Možda je vreme da svi malo promenimo naše životne navike. A kada to kažemo mislimo na – PREKINITE DA BLENETE U TELEFONE PO CEO DAN! I zato nam se sviđa najmanji i najslađi... »

Mango Committed kolekcija za jesen 2018

Domino magazin pre 4 sata
Supermodel Saskia de Brauw govori o svojoj umetničkoj karijeri i kao lice četvrte kolekcije održive odeće unosi život u obnovljene komade. Naslovna » Stil » Mango Committed kolekcija za jesen 2018 Share Za svoju Commited kolekciju MANGO traži inspiraciju u spokoju, kojem težimo u želji da... »

Moby najavio izlazak memoara

Domino magazin pre 7 sati
“Then It Fell Apart” stižu 2019. godine. Naslovna » PopArt » Muzika » Moby najavio izlazak memoara Share Američki muzičar Richard Melville Hall, poznatiji kao Moby najavio je izlazak memorara “Then It Fell Apart” za 2019., piše The Rolling Stone. “Radi se o putovanju u tamno srce... »

Proverite da li vam je hakovan Facebook

Domino magazin pre 7 sati
Ako jeste ODMAH menjajte šifru. Naslovna » Tech » IT » Proverite da li vam je hakovan Facebook Share Verovatno ste čuli da je Facebook hakovan pre neki dan. A gomili korisnika su ukradeni privatni podaci. Facebook je konačno potvrdio da je verovatno oko 30 miliona korisnika ugroženo. I vreme... »

Kako izgleda orgazam?

Domino magazin pre 8 sati
Svršavanje se razlikuje širom sveta, kažu naučnici. Naslovna » Život » Lepi život » Kako izgleda orgazam? Share Istraživači su proučavali facijalne ekspresije bola i seksualnog zadovoljstva kod ljudi sa Istoka i Zapada. A ni to nije sve već su napravili i simulaciju kako bi prikazali te... »

©2018 Netmark d.o.o.