Domino magazin » Vesti dana

http://www.dominomagazin.com/

Domino magazin

Ona predstavlja Srbiju na izboru za Miss Earth

Domino magazin pre 2 dana
Nina Jovanović: Pogledajte galeriju slika. Naslovna » FunFunFun » Ona predstavlja Srbiju na izboru za Miss Earth Share Nina Jovanović će predstavljati Srbiju na Miss Earth ove godine. Nina je dvostruka missica iz Srbije. 2017. godine je ponela titulu prve pratilje na izboru za Miss World... »

Ovo je najopasniji put na svetu

Domino magazin pre 1 dan
Vozite kroz vodopad iznad litice. Naslovna » Život » Gradski život » Ovo je najopasniji put na svetu Share Pogledajte video koji otkriva verovatno najopasniji put na svetu. Video u kome se vidi džip koji prevozi turiste pored litice koju preseca vodopad pa i bujica postao je viralan i... »

Sokovi su užas za zdravlje

Domino magazin pre 1 dan
Pogotovo za decu. Naslovna » Život » Zdravi život » Sokovi su užas za zdravlje Share Mislite da su voćni sokovi dobri za vas ili decu? Ne baš. Novo istraživanje naučnika sa Medicinskog fakulteta u Beču potvrdilo je da su deca koja uz doručak piju voćni sok izložena povećanom riziku od... »

Ishranom se može sprečiti rak

Domino magazin pre 2 dana
Evo šta je potrebno da izbacite. Naslovna » Život » Zdravi život » Ishranom se može sprečiti rak Share Ako želite da sprečite rak ove namirnice pod hitno izbacite iz ishrane. Stručnjaci savetuju potpuno izbacivanje alkohola iz ishrane kako bi se smanjio rizik od pojave raka. Osim alkohola... »

Bogati klinci Afrike

Domino magazin pre 2 dana
Oni su došli na red da pokažu svu bahatost i neukus. Naslovna » FunFunFun » Bogati klinci Afrike Share Posle bogatih klinaca raznih zemalja došao je red i na najsiromašniji kontinent. Evo Instagram profila Bogatih klinaca iz Afrike. Koji su podjednako puni kao brod i podjednako bez stila i... »

Johnny Depp u filmu City of Lies

Domino magazin pre 2 dana
Rešava misteriju. Naslovna » PopArt » Film » Johnny Depp u filmu City of Lies Share Johnny Depp igra glavnu ulogu u filmu City of Lies. U pitanju je triler u kome Depp rešava institucionalnu korupciju u policiji Los Angelesa. Što nije baš lako. Premijera je zakazana za 7. septembar a evo i... »

Ariana Grande ima novog dečka

Domino magazin pre 2 dana
A sve potvrdila novom tetovažom. Naslovna » PopArt » Muzika » Ariana Grande ima novog dečka Share Ariana Grande izgleda ima novog dečka i to komičara Petea Davidsona. Par još nije službeno potvrdio svoju vezu, ali tračevi to uveliko govore. A onda su otkrivene i iste tetovaže koje imaju.... »

Novi trailer za Sicario

Domino magazin pre 2 dana
Benicio Del Toro se ponovo obračunava sa narko kartelima. Naslovna » PopArt » Film » Novi trailer za Sicario Share Evo ga novi trailer za film Sicario: Day of the Soldado. To je nastavak vrlo dobrog filma u kome glavnu ulogu ponavlja Benicio Del Toro. Priča ponovo prati agenta FBI koji se bori... »

Jack Ma: Sirotinja je najgora

Domino magazin pre 2 dana
Najbogatiji Kinez ponovo šokira. Naslovna » Život » Gradski život » Jack Ma: Sirotinja je najgora Share Najbogatiji Kinez i osnivač kompanije Alibaba Jack Ma ponovo opisuje ljude. I ponovo kaže da je po njemu sirotinja najgora. “Dajte im besplatno, misle da je zamka. Recite da je to mala... »

Kako da smućkate Coca Colu

Domino magazin pre 2 dana
Baš po vašem ukusu. Naslovna » PopArt » Dizajn » Kako da smućkate Coca Colu Share Coca Cola je predstavila novi automat za piće pod nazivom Coca-Cola Freestyle 9100, koji omogućava povezivanje sa smartphoneom kupca i aplikacijom Freestyle. I onda možete sami da odaberete ukuse koji vam se... »

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

Večernje novosti  pre 4 sata  još 15 povezanih

Noćna mora: Salah propušta Mundijal?

Mozzart sport  pre 15 sati  još 14 povezanih

Kralj: Traju rane, Karijusa će greška pratiti ceo život

B92  pre 2 sata  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.