Domino magazin

Poređenje fotografija: Profi Canon aparat protiv novog iPhone

Domino magazin pre 23 dana
Mislite da veliki, profi, DSLR foto aparati prave bolje slike od telefona? Pa, verovatno da. Ali to više nije bitno. Zato što nova generacija telefona pravi fotografije neverovatnog kvaliteta. A profesionalni fotografi Jamie i Lauren Eichar su sada… »

Stigle rodno neutralne lutke

Domino magazin pre 23 dana
Kompanija Mattell predstavila je prvu rodno neutralnu kolekciju lutaka na svetu. Po želji dece svaka može da bude muško, žensko ili nijedno ili možda oboje. „Igračke su odraz kulture i osećali smo da je u vremenu u kojem svet slavi pozitivan… »

Džoker u domaćim bioskopima

Domino magazin pre 24 dana
Specijalna projekcija američkog filmskog hita „Džoker“ biće prikazana na velikom platnu Kombank Dvorane u sredu 02.oktobra u 20:30h. Filmsko ostvarenje u kom čuveni Hoakin Finiks tumači lik misterioznog klovna, probudio je veliku pažnju svetske… »

Slupao se kamion prepun Nutelle

Domino magazin pre 24 dana
U američkoj državi Indiani se prevrnuo kamion koji je prevozio Nutellu. Kako bi izbegao sudar, vozač kamiona je izgubio kontrolu nad vozilom. Onda se zabio u betonski zid i prevrnuo. Vozač je prošao bez ozbiljnijih povreda. ALI! Na putu se rasuo ceo… »

Preklopni Xiaomi ima ekran sa svih strana

Domino magazin pre 24 dana
Xiaomi je upravo predstavio svoj novi telefon Mi Mix Alpha. I odmah ćete primetiti da ima preklopni ekran na svim stranama. Drugi podatak zbog koga ćete poželeti da sednete je da ima senzor kamere od 108 megapiksela. Ima i podršku za 5G i Qualcomm… »

Poznate ličnosti podržale svetski dan čišćenja

Domino magazin pre 25 dana
Milioni ljudi širom sveta obeležili su Svetski dan čišćenja uklanjanjem otpada iz prirode, a ovu gobalnu akciju podržali su i građani naše prestonice. Tim povodom, kompanija Procter&Gamble, brend Fairy, njihovi partneri iz kompanije Delhaize i… »

Šta se najviše prodavalo u IKEA Srbija?

Domino magazin pre 25 dana
IKEA Srbija je postigla vrlo dobre rezultate u drugoj finansijskoj godini poslovanja, ostvarivši promet od preko 6,4 milijarde dinara (51,7 miliona evra), što predstavlja rast ukupne prodaje od 7,5% a internetske za 81,5%. U istom periodu više od 1,4… »

Nike Joyride patike za jesen 2019

Domino magazin pre 25 dana
Težeći da svima koji se bave trčanjem obezbedi najkvalitetnije patike i najbolje trkačko iskustvo, brend Nike predstavio je najnoviju Nike running tehnologiju za trčanje – Nike Joyride. Ovaj inovativni sistem specifično je građen za sve vrste… »

Reebok se vraća u dvehiljadite za jesen 2019

Domino magazin pre 25 dana
Reebok je predstavio novu verziju modela DMX6 MMI kojim nas vraća u dvehiljadite. Patika je prvi put originalno predstavljena 2001 godine a sada stiže da nas podseti na industrijsku estetiku koja je bila aktuelna pre dvadesetak godina. Sve je… »

Novi trailer za Frozen 2

Domino magazin pre 26 dana
Zaleđeno kraljevstvo 2 stiže ovog novembra a sada je tu i novi trailer. U skoro svima omiljenom crtaću ponovo se udružuju sestre Elsa i Ana sa njihovim prijateljem Kristofom. Nova avantura ovaj trio sada vodi daleko od kraljevstva Arendela, a… »