Domino magazin » Vesti dana

http://www.dominomagazin.com/

Domino magazin

Recept za gvakamoli

Domino magazin pre 4 sata
Najukusnuji i najzdraviji namaz na svetu. Naslovna » Život » Recepti » Recept za gvakamoli Share Da li ste čuli za gvakamoli? To je najukusniji i verovatno najzdraviji namaz na svetu koji se pravi od avokada. A kako je upravo sezona ovog voća, koje je sada dosta jeftino evo i najboljeg recepta... »

U modu se vraćaju BABSKE gaće

Domino magazin pre 5 sati
Tange su već daleka prošlost. Naslovna » Stil » U modu se vraćaju BABSKE gaće Share Tange su već daleka prošlost i to znaju svi osim mučenica sa Balkana. A umesto njih vraćaju se – babske gaće. Donji veš visokog struka preplavio je online prodavnice poput Nordstroma, Shopbopa i Need... »

Slendermen u bioskopima od 23. avgusta!

Domino magazin pre 6 sati
Najstrašnija horor priča svih vremena. Naslovna » PopArt » Film » Slendermen u bioskopima od 23. avgusta! Share Krajem avgusta posetici bioskopa širom zemlje biće u prilici da pogledaju horor, koji je i pre prikazivanja dobio epitet najstrašnije horor priče svih vremena! Radi se o... »

Veridba pored mora je uvek dobra ideja

Domino magazin pre 6 sati
Čak i kada on nema prsten. Naslovna » Bizz Buzz » Veridba pored mora je uvek dobra ideja Share Aruba Tourism Authority je uradila ovu kampanju kako bi svoju regiju u Kolumbiji promovisala za putovanja. I poručuje da bi neke klišee trebalo zadržati. Recimo veridbe pored mora. Ali ne i onu da... »

Misteriozni ruski satelit izazvao uzbunu

Domino magazin pre 6 sati
Ne znamo o kakvom objektu se radi. Naslovna » Život » Gradski život » Misteriozni ruski satelit izazvao uzbunu Share Tajni ruski satelit svojim “vrlo čudnim ponašanjem” u svemiru izazvao je uzbunu u Americi, poručuje State Department. “Ne znamo tačno o kakvom se objektu radi i nema... »

Ne punite mobilni telefon do maksimuma

Domino magazin pre 7 sati
I druge greške. Naslovna » Tech » Pri ruci » Ne punite mobilni telefon do maksimuma Share Ovo je pet najčešćih zabluda kada je u pitanju trajnost baterije. 1. Baterija treba da bude prazna ili skoro prazna pre punjenja Ovo važi jedino ako se koriste nikl-kadmijumske baterije čiji kapacitet... »

Ovo je najlepši McDonald’s na svetu

Domino magazin pre 7 sati
Budućnost izgleda ovako: Flagship restoran u Čikagu. Naslovna » PopArt » Dizajn » Ovo je najlepši McDonald’s na svetu Share Ako vas zanima kako izgleda budućnost za McDonald’s samo pogledajte ove slike. Na njima je flagship restoran u Čikagu. Najbolje dizajnirani McDonald’s restoran je... »

Sinovi The Beatlesa su iste tate

Domino magazin pre 8 sati
John Lennon i Paul McCartney u malom. Naslovna » PopArt » Muzika » Sinovi The Beatlesa su iste tate Share Vidite samo ovu divnu sliku na kojo su John Lennon i Paul McCartney u malom. Tačnije sinovi čuvenih osnivača The Beatlesa. Tu su Sean Ono Lennon, sin Johna Lennona and Yoko Ono, koji je... »

Tesla i Musk pod istragom

Domino magazin pre 8 sati
Zbog jednog tweeta. Naslovna » Tech » Auto » Tesla i Musk pod istragom Share Izgleda da su Tesla Motors i Elon Musk u problemu. Kad je Elon Musk objavio tvit u kojem je napisao kako razmišlja da otkupi deonice Tesle i tako ukloni kompaniju sa berze svi su bili malo iznenađeni. Iako je Musk... »

Halle Berry objavila seksi fotografiju

Domino magazin pre 8 sati
Ima 52 godine i baš je briga. Naslovna » PopArt » Film » Halle Berry objavila seksi fotografiju Share Glumica Halle Berry proslavila je 52. rođendan sa svojim prijateljicama na vrlo neobičan način – borbom tortom, a zabavu je dokumentovala na Instagramu. A uoči zabave je objavila... »

DSS: Zatvaranje kampa nerazumno

Danas  pre 3 sata  još 18 povezanih

Izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina 4. novembra

RTV  pre 30 minuta  još 16 povezanih

Tramp otkazao vojnu paradu – zbog novca

B92  pre 55 minuta  još 16 povezanih

Banke obavezne da Dina karticu izdaju besplatno korisnicima

Politika  pre 6 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.