Flynaissus

Ryanair i Wizz Air "pokrale" putnike većini aviokompanijama zbog rasta cena

Flynaissus pre 10 sati
Dva niskotarifna giganta privukla su više putnika jer su zadržali niže cene karata, povećali flotu i proširili mrežu letova u Evropi. Niski troškovi i veći izbor destinacija čine ih popularnim izborom za putnike, što je rezultiralo povećanim… »

Promena plana - Ruši se stara zgrada terminala niškog aerodroma?

Flynaissus pre 3 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture najavio je da će u novu zgradu terminala niškog aerodroma biti uloženo ukupno 11 miliona evra. Ova investicija ima za cilj unapređenje infrastrukture aerodroma i pružanje bolje usluge putnicima… »

Banjalučki aerodrom polako ali sigruno prestiže niški - Koja je tajna rekordnih rezultata?

Flynaissus pre 5 dana
Do pre nekoliko godina skoro pa zaboravljen, banjalučki aerodrom ostvario je u prvom kvartalu ove godine značajan rast broja putnika sa ukupno 140.427 putnika, što je za oko 16.500 više putnika nego niški aerodrom u istom periodu. Do pre nekoliko… »

Wizz Air uvodi veliku promenu za putnike koji putuju u inostranstvo

Flynaissus pre 10 dana
Madjarska niskotarfina avio kompanija Wizz Air najavljuje pokretanje usluge eSIM za svoje klijente koji putuju u inostranstvo. Madjarska niskotarfina avio kompanija Wizz Air najavljuje pokretanje usluge eSIM za svoje klijente koji putuju u inostranstvo… »

Ryanair želi da dominira Evropom - poručeno 300 aviona Boeing 737 MAX 10

Flynaissus pre 11 dana
Irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair naručila je prošle nedelje ukupno 300 novih aviona Boeing 737 MAX 10, od kojih je 150 potvrđeno, dok će 150 aviona biti isporučeno opcionalno. Ova narudžba će omogućiti Ryanairu da proširi svoju flotu i… »

Monastir - Tunisko odmaralište sa drevnom istorijom na mediteranskoj obali

Flynaissus pre 12 dana
Monastir. Tunis, zemlja kontrasta, pruža egzotično iskustvo koje spaja bogatstvo mediteranskog zelenila s peščanim dinama Sahare na jugu. Ova prelepa zemlja Magreba deli granice sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, dok je ostatak obgrljen… »

Otkrijte osam letnjih destinacija sa niškog aerodroma ovog leta

Flynaissus pre 13 dana
Putnicima će ovog leta sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" biti u ponudi letovi ka Atini, Tivtu, Malti, Krfu, kao i čarteri prema Antaliji, Alanji, Hurgadi i Monastiru. Putnicima će ovog leta sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" biti u ponudi… »

Zavirite u 5 skrivenih troškova avio kompanija koje lete sa niškog aerodoma

Flynaissus pre 14 dana
Niskotarifne avio-kompanije Ryanair i Wizz Air, ali i nacionalna avio-kompanija Air Serbia koje lete iz Niša smanjuju troškove avio karata tako što vam naplaćuju dodatne usluge. Niskotarifne avio-kompanije Ryanair i Wizz Air, ali i nacionalna… »

Trikovi i saveti: 8 saveta za lakše putovanja avionom u invalidskim kolicima

Flynaissus pre 17 dana
Putovanje u invalidskim kolicima može biti stresno iskustvo. Stizanje na let na vreme, manevrisanje kroz aerodrom i borba sa prtljagom teško pada svima, a posebno putnicima sa umanjenom sposobnošću kretanja. Putovanje u invalidskim kolicima može biti… »

Ličnost meseca: Nataša Arizanov - ćerka hrabrog pilota koji je prvi uzleteo iz Niša u proleće 99.

Flynaissus pre 18 dana
Ćerka pilota Ilje Arizanova, koji je bio pripadnik 127. lovačko avijacijske eskadrile "Vitezovi", postala je pilot nakon što je prošla obuku u Vazduhoplovnoj akademiji. Ćerka pilota Ilje Arizanova, koji je bio pripadnik 127. lovačko avijacijske… »

Flynaissus, najnovije vesti »