Flynaissus

Nova linija iz Niša - Ryanair uvodi letove Niš-Stokholm Arlanda

Flynaissus pre 9 dana
Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, saopštila je da uvodi novI let sa aerodroma Konstantin Veliki na liniji Niš-Stokholm Arlanda. Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, saopštila je da uvodi novI let sa aerodroma Konstantin Veliki na liniji… »

Krf - Zeleni biser i ostrvo srpsko-grčkog prijateljstva

Flynaissus pre 18 dana
Krf je jedno od najpoznatijih i najlepših ostrva Grčke i Jonskog mora, poznat širom sveta zbog njegove prirodne lepote, kao i bogate istorije. Mnogi ga smatraju jednim od najzelenijih ostrva Grčke i Mediterana. Poznato po svojim egzotičnim plažama i… »

Ryanair najavio novu sezonsku liniju Niš-Krf od 4.jula

Flynaissus pre 20 dana
Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, saopštila je da uvodi nove sezonski let sa aerodroma Konstantin Veliki na liniji Niš-Krf. Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, saopštila je da uvodi nove sezonski let sa aerodroma Konstantin Veliki na liniji… »

Wizz Air, Ryanair i Swiss - promene i odlaganje letova iz Niša

Flynaissus pre 25 dana
Avio kompanije Wizz Air, Ryanair i Swiss i dalje odlažu i pomeraju ponovno uvodjenje letova iz Niša, ali i drugih gradova širom Evrope usled jošuvek složene epidemiološke situacije i zabranama. Avio kompanije Wizz Air, Ryanair i Swiss i dalje… »

Air Serbia ponovo pokreće letove na liniji Niš - Tivat od 16. juna

Flynaissus 07.04.2021
Nacionalna avio kompanija Air Serbia od 16. juna ponovo će uvesti redovne sezonske letove na liniji Niš-Tivat. Nacionalna avio kompanija Air Serbia od 16. juna ponovo će uvesti redovne sezonske letove na liniji Niš-Tivat Nacionalna avio-kompanija Air… »

Ovog leta čarter letovi iz Niša do Antalije

Flynaissus 31.03.2021
Nacionalna avio kompanija Air Serbia u saradnji sa turističkom agencijom Barcino Tours uvešće ovog leta novu liniju sa niškog Aerodroma Konstantin Veliki do Antalije u Turskoj. Nacionalna avio kompanija Air Serbia u saradnji sa turističkom agencijom… »

Na niškom aerodromu u prva dva meseca 94,5% manje putnika nego u istom periodu prošle godine

Flynaissus 03.03.2021
Niški aerodrom „Konstantin Veliki“ opslužio je u prva dva meseca svega 4.332 putnika, što je za 94,5% manje nego u istom periodu prošle godine, kada je na aerodromu prošlo. Niški aerodrom „Konstantin Veliki“ opslužio je u prva dva meseca… »

Swiss od 1.aprila vraća redovni avio-saobraćaj na liniji Cirih-Niš

Flynaissus 28.02.2021
Nacionalna avio-kompanija Švajcarske - Swiss odlučila je da nakon godinu dana pauze vrati Niš. Nacionalna avio-kompanija Švajcarske - Swiss odlučila je da nakon godinu dana pauze vrati Niš na mapu svojih redovnih destinacija. Swiss će na liniji… »

Ryanair opet pomera početak letova iz Niša - umesto u martu, Bergamo i Malta u maju

Flynaissus 26.02.2021
Kompanija Ryanair opet je primorana da odloži povratak svojih operacija sa aerodroma “Konstantin Veliki", pa su prema najvnovijim informacijama svi letovi ove kompanije umesto u martu odloženi za početak maja. Kompanija Ryanair opet je primorana da… »

Air Serbia ovog leta očekuje do 45% pretpandemijskog prometa

Flynaissus 17.02.2021
Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia očekuje da će dostići do 45 odsto obima saobraćaja zabeleženog 2019. u predstojećoj letnjoj sezoni, što bi predstavljalo nadprosečan oporavak u odnosu na gloalni prosek koji projektuju Međunarodna… »