Hotelijeri » Vesti dana

http://hotelijeri.com

Hotelijeri

Šta za hotele znači World Luxury Hotel Award?

Hotelijeri pre 11 dana
Hoteli Valamar Hotels & Resorts grupacije odneli su najveći broj nagrada World Luxury Hotel na nedavno održanoj dodeli. Nakon hrvatskih, po broju nagrada su srpski hoteli, dok su u Crnoj Gori sva priznanja pripala jednom hotelu. Hotela iz Slovenije i Bosne i Hercegovine nije bilo na listama... »

Kako da postanete vidljiviji milenijalcima?

Hotelijeri pre 15 dana
Ukoliko se bavimo marketingom i privlačenjem novih gostiju u hotel, milenijalci nikako ne smeju biti preskočeni kao posebna kategorija turista. U pitanju su mladi ljudi koji putuju prvenstveno radi uživanja, ljubavi prema putovanjima i sa željom da se dobro provedu, a raspolažu sasvim solidnom... »

Nicolaas Houwert, Hilton Beograd: Hotel će dovesti nove biznis turiste u grad

Hotelijeri pre 19 dana
Nicolaas Houwert (Nikolas Hauvert), generalni direktor hotela Hilton Belgrade otkrio je u intervjuu za Hotelijeri.com kakav će biti ovaj hotel, koje tehnološke inovacije će se u njemu primenjivati i kome će biti namenjen. Otvaranje prvog Hilton hotela u Srbiji najavljeno je za proleće 2018.... »

Hotelijeri zabrinuti zbog novog programa sajta Booking.com

Hotelijeri pre 29 dana
Booking.com je u fazi isprobavanja novog programa za hotele pod nazivom Rezervacija bez rizika (Risk Free Hotel Reservation). Iako je predstavljen kao niz pogodnosti koje čekaju hotele u slučaju da gost otkaže rezervaciju napravljenu preko ovog sajta, hotelijeri se boje da to neće biti baš tako... »

Kako popuniti preostale slobodne sobe?

Hotelijeri 13.01.2018
Hotelijeri su stalno u potrazi za kreativnim i efikasnim načinima koji bi im pomogli da popune hotelske kapacitete sve do poslednje sobe. kreativnim i efikasnim načinima koji bi im pomogli da popune hotelske kapacitete Izvor: DoubleTree by Hilton Hotel Lincoln Sajtovi za rezervaciju smeštaja su... »

Kako malim promenama sadržaja privući više gostiju u hotel?

Hotelijeri 05.01.2018
Povećanje broja gostiju koji odsedaju u vašem hotelu zasigurno je jedan od glavnih ciljeva svakog menadžera. I dok pojedini hoteli dodaju nove sadržaje, grade raznovrsne komplekse, postoje i oni koji pomoću sitnica i malih promena u ponudi postižu dobre rezultate. postoje i oni koji pomoću... »

Ovo su eco-friendly trendovi u hotelijerstvu za 2018.

Hotelijeri 23.12.2017
Devet od deset biznis turista smatra da hoteli ubuduće moraju više da se posvete zelenim i održivim inicijativama, pokazuju istraživanja. Održivi razvoj i ekologija su poslednjih godina počeli da se vezuju i za poslovanje u hotelijerstvu, ali i dalje ne u tolikoj meri. Ignorisanje ovakvih... »

Koje promene čekaju meni u hotelskim restoranima u 2018?

Hotelijeri 16.12.2017
I hotelski restorani prinuđeni su da prate trendove u ishrani, kako bi gostima pružili nezaboravno iskustvo. U 2018. posebnu pažnju hoteli će morati da posvete zdravijoj ishrani. posebnu pažnju hoteli će morati da posvete zdravijoj ishrani Izvor: pixabay.com Nove goste možete privući i... »

Koliko ste zadovoljni svojim poslom? Veliko istraživanje sajta Hotelijeri.com

Hotelijeri 10.12.2017
Da li je posao hotelijera stresan, u kom mestu radite i koliko poslodavci vode računa o vama, samo su neka od pitanja našeg prvog velikog istraživanja čije ćemo rezultate vrlo rado podeliti sa celom hotelijerskom zajednicom ex-Ju koja nas redovno čita. neka od pitanja našeg prvog velikog... »

Izdvojite se od drugih hotela umetničkim delima

Hotelijeri 06.12.2017
Hotel možete izdvojiti od konkurencije na više načina, a umetnička dela samo su jedan od njih. umetnička dela samo su jedan od njih Predmeti iz Industrije Alata sada su u funkciji eksponata; Izvor: SL hotel Industry U svetu hotelijerstva art hotel nije novina. Mnogi hoteli ne samo u... »

©2018 Netmark d.o.o.