IndeksOnline

Spahić demantovao Šarčevića! U Novom Pazaru nema infekcije u školama

IndeksOnline pre 7 dana
NOVI PAZAR – Direktor Zavoda za javno zdravlje Šefadil Spahić rekao je danas da je u Novom Pazaru bilo nekoliko sumnjivih slučajeva infekcije korona virusom u školama, ali da je PCR test kod testiranih bio negativan. On je novopazarskom radiju Sto… »

U Srbiji obolele još 82 osobe, preminula dva pacijenta

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – U poslednja 24 sata u Srbiji je testirano 6.877 osoba, od korona virusa obolele su 82, dok su dve preminule, objavljeno je danas na sajtu covid-19.rs. Trenutno je hospitalizovano 320 pacijenata, od kojih je 21 na respiratorima. Od početka… »

Evo šta morate uraditi ako se u Srbiju vraćate posle petka u 18 časova

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – Od sutra u 18 časova stupa na snagu odluka da državljani Srbije koji se vraćaju iz zemalja gde je veliki broj zaraženih korona virusom moraju elektronski da se prijave u sistem, i ako imaju simptome, da se jave u kovid ambulante, izjavio… »

Prijepolje: Stabilna epidemiološka situacija

IndeksOnline pre 7 dana
PRIJEPOLJE – U izolacionom delu Opšte bolnice Prijepolje nalaze se četiri pacijenta za koje se sumanja da su poboleli od korona virusa. Urađen je PCR test i čekaju se rezultati testa, saopšteno je iz prijepoljske Opšte bolnice. Kako je navedeno… »

Sto plus: KC Kragujevac odbio da dostavi podatke o broju preminulih kovid pacijenata iz Sandžaka

IndeksOnline pre 7 dana
NOVI PAZAR – Novopazarski radio Sto plus objavio je danas da od ;Kliničkog centra u Kragujevcu nije dobio podatke o broju osoba iz Novog Pazara, Sjenice i Tutina koje su hospitalizovane i preminule od infekcije korona virusom u toj zdravstvenoj… »

Delegacija Palestine u zvačinoj poseti Novom Pazaru

IndeksOnline pre 7 dana
NOVI PAZAR – Predsednica Skupštine grada Novog Pazara Anela Šemsović sastala se danas sa predstavnicima Ambasade države Palestine u Beogradu. Delegaciju je predvodio konzul Osamah Alhindi a prema rečima predsednice novopazarskog parlamenta… »

Pacijentkinja umrla zbog hakerskog napada na bolnicu

IndeksOnline pre 7 dana
BERLIN – Jedna žena je umrla pošto univerzitetska klinika u Diseldorfu nije mogla da je hitno primi na lečenje zbog hakerskog napada na čijoj meti su se našli informatički sistemi te ustanove. Kako navodi AP, rad informatičkog sistema klinike… »

Izveštaj Sandžačkog odbora za zaštitu ljudskih prava i sloboda o Položaju Bošnjaka u Srbiji

IndeksOnline pre 7 dana
NOVI PAZAR – Izveštaj Sandžačkog odbora za zaštitu ljudskih prava i sloboda „Položaj Bošnjaka u Srbiji – pravni okvir i njegova primena u kontekstu evropskih integracija“ nastao je krajem 2019. godine i predstavlja pravno-političku analizu… »

Đerlek: Situacija stabilnija, škole najbezbednija mesta za decu

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Ðerlek izjavio je da je epidemiološka situacija u Srbiji stabilnija nego pre 15 ili 20 dana, ali da zbog svega što nam se desilo u prvom i drugom piku moramo da budemo oprezni jer je sada… »

Novi Pazar grad bogatstva različitosti

IndeksOnline pre 8 dana
Aktivista udruženja “Tavus” Enes Dupljak tvrdi da u ovom gradu ne postoje predrasude i da se ljudi različitih nacionalnosti međusobno poštuju. “Vekovima u Novom Pazaru žive različiti ljudi, različitih imena, porekla, kulture i načina… »

IndeksOnline, najnovije vesti »