IndeksOnline

Imigrant iz BiH osudjen na osam godina u SAD zbog podrške teroristima

IndeksOnline pre 5 dana
SENT LUIS – Imigrant iz BiH koji živi u američkoj državi Mizuri osudjen je na osam godina zatvora zbog sakupljanja novca za podršku teroristima i biće deportovan. Američki savezni sudija osudio je juče 45-godišnjeg Ramiza Zijada Hodžića iz… »

MINIĆ: Najveći ekološki problem Raške otpad koji rekom dolazi iz Novog Pazara

IndeksOnline pre 5 dana
NOVI PAZAR – Novi Pazar, osim što je maksimalno zagadio vodotokove na svojoj teritoriji, stvara ekološke probleme i nizvodno, ocenila je danas inspektorka za zaštitu životne sredine opštine Raška Ana Minić. Kako je rekla u emisiji “Pet zelenih… »

I penzioneri svakog jutra idu na posao

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – U Srbiji prema grubim procenama trenutno radi oko 34.000 penzionera i to najviše na zanatskim poslovima, ali su najstariji sugrađani angažovani i pri institucijama gde se njihovo znanje i profesionalno iskustvo traži. Potreba za dodatnim… »

Vučić: Srbija druga u Evropi po rastu BDP-a

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija druga u Evropi po rastu BDP-a u trećem kvartalu ove godine, što se odražava i na rast primanja. Vučić je, u izjavi novinarima, da još nema podataka za sedam zemalja, ali… »

Radovi na komunalnoj infrastrukturi u novopazarskom naselju Šutenovac

IndeksOnline pre 5 dana
NOVI PAZAR – U delu Vojkovačke ulice u naselju Šutenovac radnici Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod i kanalizacija” izvode radove na izgradnji fekalne i kišne kanalizacije u dužini od 400 metara. Kako najavljuju nadležni, odmah po završetku… »

NOVI PAZAR: Novi posao za dvadeset lica

IndeksOnline pre 5 dana
NOVI PAZAR – “Održive zajednice u Sandžaku, od mere do karijere” projekat je kojim će biti obezbeđeno 20 novih radnih mesta za naše građane, i to za lica iz najranjivijih kategorija: mlade do 30 godina, Rome i povratnike po Sporazumu o… »

Bekrić(OK Novi Pazar): Ribnica je u usponu, ali očekujem pobedu

IndeksOnline pre 5 dana
NOVI PAZAR – Odbojkaš Novog Pazara Alija Bekrić rekao je danas da je ekipa Ribnice u usponu, ali da očekuje pobedu protiv gostiju iz Kraljeva u predstojećoj utakmici sedmog kola Superlige. “Biće to velika borba. Dobri su u servisu i bloku, mladi… »

Sednica Koordinacije nacionalnih veća nacionalnih manjina

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – Koordinacija nacionalnih veća nacionalnih manjina održala je jučer sednicu u Beogradu. Na dnevnom redu sednice je bilo usvajanje predloga o prioritetnoj oblasti finansiranja putem Budžetskog fonda za nacionalne manjine za 2020. godinu… »

Turska: Uhapšsena četiri kurdska gradonačelnika

IndeksOnline pre 5 dana
ANKARA – Turska policija uhapsila je danas četiri gradonačelnika zbog sumnje da su povezani sa kurdskim pobunjenicima, javila je državna novinska agencija Anadolija. Agencija navodi da su uhapšeni gradonačelnici gradova Savur, Derik i Mazidagi u… »

Na autoputu preko 130 km na sat samo ako se promeni zakon

IndeksOnline pre 5 dana
BEOGRAD – Na autoputu će moći da se vozi brže od 130 kilometara na sat samo ako se promeni zakon, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović dodajući da će podržati izmenu… »

IndeksOnline, najnovije vesti »