IndeksOnline

NOVI PAZAR: Novi posao za dvadeset lica

IndeksOnline pre 2 dana
NOVI PAZAR – “Održive zajednice u Sandžaku, od mere do karijere” projekat je kojim će biti obezbeđeno 20 novih radnih mesta za naše građane, i to za lica iz najranjivijih kategorija: mlade do 30 godina, Rome i povratnike po Sporazumu o… »

Bekrić(OK Novi Pazar): Ribnica je u usponu, ali očekujem pobedu

IndeksOnline pre 2 dana
NOVI PAZAR – Odbojkaš Novog Pazara Alija Bekrić rekao je danas da je ekipa Ribnice u usponu, ali da očekuje pobedu protiv gostiju iz Kraljeva u predstojećoj utakmici sedmog kola Superlige. “Biće to velika borba. Dobri su u servisu i bloku, mladi… »

Sednica Koordinacije nacionalnih veća nacionalnih manjina

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Koordinacija nacionalnih veća nacionalnih manjina održala je jučer sednicu u Beogradu. Na dnevnom redu sednice je bilo usvajanje predloga o prioritetnoj oblasti finansiranja putem Budžetskog fonda za nacionalne manjine za 2020. godinu… »

Turska: Uhapšsena četiri kurdska gradonačelnika

IndeksOnline pre 2 dana
ANKARA – Turska policija uhapsila je danas četiri gradonačelnika zbog sumnje da su povezani sa kurdskim pobunjenicima, javila je državna novinska agencija Anadolija. Agencija navodi da su uhapšeni gradonačelnici gradova Savur, Derik i Mazidagi u… »

Na autoputu preko 130 km na sat samo ako se promeni zakon

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Na autoputu će moći da se vozi brže od 130 kilometara na sat samo ako se promeni zakon, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović dodajući da će podržati izmenu… »

Digitalizacija za kvalitetnije zdravstvo

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – U Skupštini Srbije održava se konferencija “Inovacije i digitalizacija u srpskom društvu – korak bliže lečenju zasnovanom na vrednosti”, a državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Radisav Šćepanović rekao je da se Ministarstvo… »

NOVI PAZAR: Ambasada SAD i “Spirit of America” obezbedili vatrogasnu opremu

IndeksOnline pre 2 dana
NOVI PAZAR – Stari prijatelji Novog Pazara, predstavnici neprofitne humanitarne organizacije Spirit of America sastali su se po drugi put sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem. Njihova poseta Gradu povodom doniranja opreme Vatrogasnoj službi, ovim… »

Prevencijom i saradnjom nadležnih do povećanja stepena bezbednosti pešaka

IndeksOnline pre 3 dana
NOVI PAZAR – Sednica Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Novog Pazara, kojoj je prisustvovao gradonačelnik Nihat Biševac kao i članovi republičke Agencije za bezbednost saobraćaja, samo je jedna u nizu aktivnosti u cilju povećanja bezbednosti… »

U Zlatarskom jezeru ronioci pronašli utopljenika

IndeksOnline pre 3 dana
NOVA VAROŠ – Ronioci Žandarmerije pronašli su u Zlatarskom jezeru, kod Nove Varoši, beživotno telo Milutina Rističevića (61) iz Užica koji je u ponedeljak, iz nepoznatog razloga ispao iz svog čamca u jezero i udavio se. Tokom potrage koja je… »

Carinici pronašli 60.000 evra skrivenih ispod patosnice Mercedesa

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Carinici su danas na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja 50.000 evra, saopštila je Uprava carine. Sakriveni novac pronađen je prilikom detaljne kontrole za koju je na izlazu iz zemlje izdvojen… »

IndeksOnline, najnovije vesti »