IndeksOnline

Masakr u Nemačkoj: Nasumično pucao i ubio najmanje osmoro, napadač pronađen mrtav? (VIDEO)

IndeksOnline pre 10 sati
FRANKFURT – Najmanje osam osoba ubijeno je sinoć u najmanje dva oružana incidenta u njemačkom gradu Hanau, javlja Bild.
 Vlasti su potvrdile da je u obračunu povrijeđeno najmanje pet osoba. #BREAKING Dead and wounded after two shootings in… »

PRONAĐENA MARIHUANA: Više osoba procesuirano u Ulcinju

IndeksOnline pre 2 sata
ULCINJ – Ulcinjska policija je zajedno sa graničnom policijom, postupajući na osnovu operativnih saznanja i inicijative Sektora kriminalističke policije i jedinica za borbu protiv droge centara bezbednosti Herceg Novi i Bar, pronašla i oduzela oko… »

Siva knjiga zdravstva: Predstavljeno 50 ključnih administrativnih prepreka

IndeksOnline pre 7 sati
BEOGRAD – NALED je danas predstavio sivu knjigu zdravstva u kojoj je navedeno 50 ključnih administrativnih prepreka s kojima se susreću građani, privreda i lokalne samouprave u sektoru zdravstva i ponuđeno isto toliko konkretnih predloga rešenja za… »

Ramiz Salkić u posjeti BNV

IndeksOnline pre 5 sati
NOVI PAZAR – Potpredsednik bh. entiteta RS Ramiz Salkić posetio je danas Bošnjačko nacionalno veće i tom prilikom se susreo sa rukovodstvom Veća. Potpredsednik Salkić je u izjavi medijima nakon sastanka rekao da država Srbija koja traži… »

Zbog pljačke u Novom Pazaru uhapšen A.M. Ukrao nekoliko mobilnih telefona, ručnih satova i drugu opremu

IndeksOnline pre 7 sati
NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. M. (1995) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dve teške krađe. Sigurnosna kamera snimila pljačku u centru Novog Pazara (Video) Sumnja se… »

RSF: Da se rasvetle sumnje Nedeljnika u presretanje mejlova

IndeksOnline pre 7 sati
PARIZ – Reporteri bez granica (RSF) pozvali su vlasti u Srbiji da istraže navode o mogućem presretanju mejlova koje su razmenili Dragan Šutanovac i Nedeljnik i da objavi rezultat istrage, saopštila je danas organizacija Reporteri bez granica. U… »

Na Gradini zaplenjeni zlato i parfemi

IndeksOnline pre 8 sati
GRADINA – Na najvećem i najfrekventnijem prelazu ka Bugarskoj carinici su sprečili krijumčarenje zlatnog nakita i parfema, saopštila je danas Uprava carina. Neprijavljeno zlato pronađeno je juče prilikom detaljne kontrole na ulazu u zemlju… »

Program obuke “Škole za 21.vek” i u Novom Pazaru

IndeksOnline pre 8 sati
NOVI PAZAR – U okviru programa „Škole za 21.vek“ održana je obuka za direktore osnovnih škola Novog Pazara i Tutina. Njima su danas predstavljene ključne kompetencije, koje su bitne za ravoj veština rukovođenja. Cilj je da se kod učenika… »

Sigurnosna kamera snimila pljačku u centru Novog Pazara (Video)

IndeksOnline pre 8 sati
NOVI PAZAR – Sigurnosna kamera snimila pljačkaša koji je uz upotrebu većeg drveta polomio izlog radnje za prodaju mobilnih telefona u centru Novog Pazara. Na snimku se vidi kako muška osoba udara u izlog prodavnice mobilnih telefona, nakon čega… »

BROJ ŽRTAVA PORASTAO NA 11! Terorista iz Nemačke je radikalni desničar Tobias R.

IndeksOnline pre 9 sati
FRANKFURT – Nemački list Bild objavio je jutros da je napadač koji je u gradu Hanauu ubio devetero ljudi radikalni desničar Tobias R. Policija je nakon napada izvršila raciju na adresi napadača gde je pronađeno njegovo i još jedno telo čime je… »

IndeksOnline, najnovije vesti »