IndeksOnline » Vesti dana

http://indeksonline.rs

IndeksOnline

Konkurs za 10 policajaca i tri vatrogasca u Novom Pazaru

IndeksOnline pre 15 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 10 polaznika za osnovnu policijsku, a tri za vatrogasnu obuku koji će biti angažovani na području Policijske uprave i Vatrogasno-spasilačke čete u Novom Pazaru, saznaje radio Sto plus. Pravo prijave za policajca imaju državljani... »

Hapšenje u Novom Pazaru

IndeksOnline pre 11 sati
NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru lišili su slobode u ranim jutarnjim časovima, A.P. (28) iz Novog Pazara, zbog osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela. Njemu se na teret stavlja nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i... »

Nemačkom poslaniku zabranjeno da posmatra izbore u Turskoj

IndeksOnline pre 11 sati
BERLIN – Nemački poslanik Andrej Hunko izjavio je danas da mu zvanična Ankara ne dozvoljava da uđe u Tursku da kao međunarodni posmatrač prati izbore, koji će u toj zemlji biti održani u nedelju 24. juna. Hunko, pripadnik opozicione partije Levice, izjavio je da je turski ambasador pri... »

Pogledajte šta su carinici zaplenili u pazarskom autobusu (FOTO)

IndeksOnline pre 1 dan
NOVI PAZAR – RAŠKA – Carinici su prilikom dubinske kontrole u Raškoj sprečili krijumčarenje raznovrsne neprijavljene robe, među kojom čak i 18.000 pakovanja farbi za kosu, a za neke od arikala se sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine. Prilikom dubinske kontrole na magistralnom... »

Ljajić: Podela Kosova je dobro, ali zakasnelo rešenje

IndeksOnline pre 15 sati
BEOGRAD – U rešavanju odnosa sa Kosovom realnost govori da vreme nije najbolji saveznik Srbije, kaže ministar trgovine, telekomunikacija i informacionog društva Rasim Ljajić. Dodaje i da je podela Kosova dobro, ali zakasnelo rešenje. Razgovor počinjemo temom koja je ovih dana najaktuelnija... »

Prve kazne na Mundijalu! FIFA kaznila SRBIJU I MEKSIKO

IndeksOnline pre 18 sati
Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je Fudbalski savez Srbije sa 10.000 švajcarskih franaka zbog neprimernih poruka i transparenata navijača na utakmici sa Kostarikom odigranoj u 1. kolu u Samari. Istu kaznu dobio je i Meksiko na meču protiv Nemačke u Moskvi. Tako su Srbija i Meksiko... »

U inostranstvu za izbore glasa rekordnih 1,49 miliona Turaka

IndeksOnline pre 1 dan
ANKARA – Broj turskih birača, koji su, u okviru izbora u Turskoj, već glasali u diplomatskim predstavništvima te zemlje, dostigao je rekordnu cifru od 1,49 miliona, saopštio šef turske izborne komisije Sadi Guven. Prevremeni predsednički i parlamentarni izbori održavaju se u Turskoj u... »

Safuadan Plojović: Zbog Osmanlijskog zuluma i zla od Turaka imamo samo probleme

IndeksOnline pre 1 dan
NOVI PAZAR – Naši pogledi su uprti u Beograd, naša država je Srbija. Od Turaka imamo samo probleme zbog hipoteke iz prošlosti – rekao je dr Safuadan Plojović BOŠNjACI koji žive u Sandžaku smatraju da je Srbija njihova država i ne misle da joj se suprotstavljaju ili da pokreću secesiju,... »

Novopazarski autobus zaustavljen u Raški! Oduzeta švercovana roba sa Kosova

IndeksOnline pre 1 dan
NOVI PAZAR – RAŠKA – Autobus novopazarske agencije “Aurora” koji se kretao prema Novom Pazaru iz pravca Kosova, zaustavljen je u Raški. Detaljnim pregledom autobusa pronađena je veća količina švercovane robe sa Kosova. Uskoro opširnije…... »

Odbijen zahtev odbrane Ratka Mladića za izuzeće sudija

IndeksOnline pre 3 dana
HAG – Žalbeno veće Međunarodnog mehanizma za krivične sudove odbacilo je danas zahtev odbrane Ratka Mladića za izuzeće troje sudija navodeći da nema kapacitete za njegovo razmatranje. Mladićeva odbrana zatražila je izuzeće sudija zbog, kako navodi, pristrasnosti, a zahtev je podnela... »

©2018 Netmark d.o.o.