InfoLIGA » Vesti dana

http://infoliga.rs

InfoLIGA

Održan je 16. Festival izvorne srpske pesme

InfoLIGA pre 2 sata
U okviru manifestacije „Preobraženje 2018“ u Prilikama održan je 16. Festival izvorne srpske pesme. Ono najlepše što naš narod ima, kao bogatu kulturnu tradiciju, jeste izvorna srpska pesma, po kojoj je Ivanjica prepoznatljiva. Ovogodišnji festival u Prilikama okupio je 66 pevačkih grupa... »

Održan XIII Festival dečjeg folklora ”Svetlost na brežuljku”

InfoLIGA pre 15 sati
Osnovna škola „Sreten Lazarević“ iz Prilika, organizovala je trinaesti Festival dečjeg folklora „Svetlost na brežuljku“, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja i opštine Ivanjica. Festival se tradicionalno organizuje 17. i 18. avgusta i okuplja decu iz naše i zemalja... »

Korito reke Moravice veliko gradilište

InfoLIGA pre 1 dan
Ivanjički gradski park, odnosno korito reke Moravice, poslednjih meseci je veliko infrastrukturno gradilište. Više od dvadeset radnika preduzeća HSV iz Vlasotinca i „Zapadna Morava“ iz Kraljeva intenzivno radi na uređenju leve obale, na potezu od samog vodopada do nekadašnjeg kupališta... »

Akcija dobrovoljnog davanja krvi zakazana za sredu

InfoLIGA pre 2 dana
Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se 22.08.2018. godine od 9 do 16 časova u tehničkoj školi. Crveni krst, organizator ovog događaja, ističe kako su potrebe za krvlju svakodnevne, jer su optimalne rezerve krvi 4% na broj stanovnika, kako bi krv u svakom momentu čekala pacijenta.... »

Saopštenje – Nušićijada je samo jedna i ona se održava u Ivanjici

InfoLIGA pre 3 dana
Povodom neistina kojima se manipuliše javnim mnjenjem od strane takozvanih “prognanih nušićevaca”, saopštavamo sledeće: Postoji samo jedan festival NUŠIĆIJADA i njega organizuje opština Ivanjica u saradnji sa Turističkom organizacijom i Domom kulture koji su ovu popularnu manifestaciju... »

Počelo rušenje mosta na Naperu – servisne staze na reci Moravici (VIDEO)

InfoLIGA pre 4 dana
Takozvanu servisnu stazu trenurno uklanja preduzeće „Hidro Tan“ iz Beograda, dok je nosilac posla na izgradnji nove minihidrocentrale preduzeće „Elnos“, takođe iz Beograda. U konzorcijumu sa njima su još i preduzeća „Kesler“ (Kössler) iz Austrije, „Pupin“ i „Hidro Tan“ iz... »

Festival dečjeg folklora „Svetlost na brežuljku“

InfoLIGA pre 4 dana
Festival dečjeg folklora „Svetlot na brežuljku“ održava se svake godine 18. avgusta u Prilikama, u organizaciji Osnovne škole „Sreten Lazarević“. U toku su pripreme XIII Festivala, koji je obogaćen različitim edukativnim aktivnostima u oblasti folklora, izvorne pesme i narodne... »

Ulaznice za pozorišne predstave ovogodišnje Nušićijade su u prodaji

InfoLIGA pre 5 dana
Na biletarnici Doma kulture u Ivanjici, svakog radnog dana od 10 do 20 časova, nušićevci mogu uzeti karte za četiri pozorišne predstave. U petak, 24.08. u 18 časova na Velikoj sceni ivanjičkog Doma kulture predstavom „Dva mirisa ruže“ predstaviće se pozorište sa Terazija, cena karte je... »

Sve je spremno za manifestaciju ”Preobraženje Prilike 2018”

InfoLIGA pre 5 dana
U periodu od 17. do 19. avgusta održaće se manifestacija „Preobraženje Prilike 2018“ u Prilikama. Petak, 17. avgust obeležiće XVI Festival izvorne srpske pesme, kada će u 12 časova biti održano predavanje o izvornom pevanju, u 14 časova svečani defile, dok u 16 časova počinje... »

Imovina ivanjičkog Javora na prodaji

InfoLIGA pre 6 dana
Ivanjica – Poverenik stečajnog upravnika Aleksije Kaluđerović oglasio je prodaju nepokretne i pokretne imovine preduzeća za proizvodnju konfekcije i tkanina, eksport-import, trgovina „Javor” doo u stečaju Ivanjica, javnim nadmetanjem. Predmet prodaje podeljen je u sedam celina. Prvu... »

Koridori Srbije: Hitna sanacija, pa nastavak radova

OK radio  pre 6 sati  još 25 povezanih

Napad na ambasadu SAD u Ankari

Glas Amerike  pre 1 sat  još 21 povezana

Miloje: "Da budemo to što jesmo i uz Božju volju da prođemo dalje"

Sportske.net  pre 6 sati  još 16 povezanih

Zlatni masters Novaka Đokovića

Politika  pre 9 sati  još 47 povezanih

RTS: Priština se već priprema za demarkaciju sa Srbijom

B92  pre 7 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.