InfoLIGA

Nagrada za informaciju o krađi “diplomatske rakije“ iz destilerije Savićević u Ivanjici

InfoLIGA pre 12 sati
Priča o krađi ’’diplomatske rakije’’ iz destilerije Savićević u Ivanjici uzdrmala je javnost. Nadležnim službama prijavljeno je da je nestalo dve hiljade litara rakije koja je zahvaljujući kvalitetu stigla i do predsednika Putina… »

„Dobrodošlica“ putu Pridvorica-Devići (VIDEO)

InfoLIGA pre 20 sati
Pravo veselje organizovali su meštani Devića povodom početka radova na problematičnoj deonici puta koji od Pridvorice vodi prema ovom i okolnim selima. Uz harmoniku, violinu i pesmu ‘’dali su blagoslov’’ započetim radovima ne skrivajući… »

Svečanost u slavu meda i pčelinjih proizvoda Ivanjica (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
U centru Ivanjice danas je održana izložba meda i pčelinjih proizvoda. Okupio se veliki broj Ivanjičana a izlagali su pčelari iz čitavog regiona. Posetiocima je ponuđen najkvalitetniji med koji Srbija trenutno ima, uz to su mogli da pazare i… »

Ivanjica – Počinje vakcinacija protiv gripa

InfoLIGA pre 2 dana
U ivanjičkom Domu zdravlja u ponedeljak, 14. oktobra, počinje vakcinacija protiv gripa. Izdvojeno je 1100 doza vakcina, a građani će moći da se vakcinišu svakog radnog dana od 7 do 14 časova, u prostorijama higijensko- epidemološke službe… »

U Ivanjici ukradena rakija za administraciju predsednika Putina?

InfoLIGA pre 4 dana
Rakija kao srpski brend sve više dobija na svom značaju otkako su privrednici shvatili njen značaj i potencijal. Nesumnjivo, Srbija je prepuna vrhunskih rakija, ali jedna od njih ,“Serbka“, proizvod Destilerije „Savićević“ je otišla i korak… »

Definitivno! Ivanjička opozicija bojkotuje izbore (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Savez za Srbiju održao je Konferenciju za novinare sa namerom da proglase bojkot izbora koji će se održati u proleće 2020. godine. Tom prilikom istakli su da su složni u tome da ne žele više da trpe da im se otadžbina rastače i rasipa, a da oni… »

Trka za srećnije detinjstvo Crvenog krsta Ivanjica (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Tradicionalna “Trka za srećnije detinjstvo” okupila je na Jelića polju učenike svih osnovnih I srednjih škola sa teritotirije ivanjičke opštine, kao i korisnike dnevnog centra “Sunce” I “Otvorena vrata”. Ova trka je najmasovnija I… »

Dan otvorenih vrata: Predsednik opštine ugostio najmlađe (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, tradicionalno je, u okviru dečije nedelje, ugostio učenike osnovnih škola. Tokom ovog druženja učenici su imali slobodu da mu postavljaju razna pitanja vezana, pre svega, za njihove škole. Predsednik se… »

Zbog rekonstrukcije mreže deo Ivanjice bez vode

InfoLIGA pre 3 dana
Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže deo Ivanjice biće danas bez vode. U periodu od 9 do 17 časova bez vode biće žitelji ulica Venijamina Marinkovića, Vukadina Stojanovića, Boška Petrovića, Javorska, Braće Rabrenović, Milojice Nikolić. U tom… »

Magija jesenjeg karnevala u Ivanjici (VIDEO)

InfoLIGA pre 5 dana
Predškolska ustanova „Bajka“ po drugi put organizovala je jesenji karneval. Kostimirani mališani uneli su radost i smeh u gradske ulice, kada su na oduševljenje mnogih prodefilovali do parka. Najmlađi su uz pomoć roditelji napravili maske koje… »

InfoLIGA, najnovije vesti »