InfoLIGA

Košarkaši Ivanjice prvaci Međuregionalne juniorske lige RKCS (VIDEO)

InfoLIGA pre 7 sati
Juniorskoj selekciji OKK ’’Ivanjica’’ danas je uručen pehar za prvo mesto u Međureginalnoj ligi okruga centralne Srbije. Prisutne je u ime kluba pozdravio sportski direktor, Miroslav Lazović, koji je istakao značaj ovog uspeha za razvoj i… »

Otvoren račun za pomoć porodici Bojanović (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
Nakon pisanja InfoLige o teškom životu braće Milijanka i Stanimira Bojanovića iz ivanjičkog sela Brezova koji žive u kući staroj skoro sto godina, pravljenoj od kamena, čatme i blata, našoj redakciji javili su humani ljudi iz svih krajeva zemlje… »

Ambasador Brazila u poseti Ivanjici – hiljadu stabala za “šumu prijateljstva“ (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
Ambasador Brazila Eduardo Barteljo Barbosa i predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, zasadili su danas u Ivanjici simbolično drvo pritaljstva u okviru projekta 1 000 stabala za ozelenjavanje planete. U isto vreme kada u Ivanjici nikne 1000… »

Kanacelarija za mlade opstine Ivanjica sprovodi projekat ublažabanja negativnih posledica migracije stanovništva

InfoLIGA pre 1 dan
U okviru globalnog projekta „Migracije u funkciji održivog razvoja“ koji sprovode Međunarodna organizacija za migracije (IOM) i UNDP u Srbiji, a finansira Švajcarska vlada – Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) raspisan je javni poziv… »

Bogićević: „Velika ulaganja države u poljoprivredu“ (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Dragačevski kraj danas je obišao pomoćnik ministra poljoprivrede Aleksandar Bogićević i tom prilikom održao radni sastanak sa predsednikom opštine Lučani, Milivojem Dolovićem, i njegovim timom. Bogićević je pohvalio opštinu Lučani, koja se… »

Oglas za posao: Hotelu “Katići“ potrebni konobari i kuvari

InfoLIGA pre 2 dana
Hotel „Katići“ zapošljava dodatno osoblje- konobare i kuvare. Zainteresovani se mogu javiti na brojeve 064/9771-439 i 032/587-3705, a CV poslati na mejl [email protected] Rok za prijavu kandidata je 1.jun. Hotel „Katići“ nalazi se 25 kilometara… »

Započeta realizacija ekološkog projekta u OŠ „Sreten Lazarević“ (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Školski tim za preduzetništvo Osnovne škole „Sreten Lazarević“ u Prilikama pokrenuo je ekološki projekat sa idejom da se učenicima podigne svest o značaju zaštite životne sredine. Kroz edukaciju i različite aktivnosti, cilj je da učenici… »

Poziv za dostavljanje predloga za Junsku nagradu opštine Ivanjica

InfoLIGA pre 2 dana
POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA ZA JUNSKU NAGRADU Na osnovu Odluke o ustanovljenju nagrada i drugih priznanja opštine Ivanjica, i Odluke o ustanovljenju javnog priznanja – zvanja ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“ ( ,,Sl. List opštine… »

Potreban radnik u štampariji ‘’M&V-print‘’ Ivanjica

InfoLIGA pre 2 dana
Zbog povećanog obima posla potreban radnik u štampariji ‘’M&V-print’’-Ivanjica sa posedovanjem znanja u programima Corel i Photoshop i dobrim snalaženjem u Wordu i Exselu. Neophodno je posedovanje vozačke dozvole i stručna sprema (VSS,VŠS… »

Konkurs za upis 300 polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno- spasilačkih jedinica

InfoLIGA pre 3 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće 300 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova. Pravo učešća na konkursu imaju svi koji ispunjavaju sledeće uslove: 1.da je državljanin Republike Srbije; 2.da… »

InfoLIGA, najnovije vesti »