InfoLIGA » Vesti dana

http://infoliga.rs

InfoLIGA

Sila prvi do Časnog krsta – motiv će vas potpuno raznežiti

InfoLIGA pre 12 sati
Veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje obeležava se danas, a širom Srbije organizovana su tradicionalna plivanja za Časni krst. Bogojavljenje je hrišćanski praznik kojim se obeležava uspomena na Hristovo krštenje na reci Jordan i javljanje Boga u vidu goluba i glasa: “Ovo je sin moj i... »

Nekoliko udruženja malinara uz Savez za Srbiju, na protestima u Beogradu

InfoLIGA pre 8 sati
Predstavnici pojedinih udruženja proizvođača maline iz zapadne Srbije pridružiće se građanskim protestima u Beogradu 26. januara, kako bi izrazili nezadovoljstvo stanjem u malinarstvu, odlučeno je na sastanku održanom u Ivanjici. Ovu informaciju za Info LIGU je potvrdila Slađana Stanković... »

Plivanje za Bogojavljenjski krst prvi put u Guči

InfoLIGA pre 9 sati
Po prvi put ove godine u Guči je organizovano plivanje za Časni krst. Učestvovalo je oko petnaestak takmičara a plivalo se u reci Belici. Prvi do krsta stigao je student DIF-a, Đorđe Plazinić iz Guberevca. Kako nalaže tradicija u Guči, plivače je sve vreme pratio zvuk trube i podrška... »

Uvođenje u vojnu evidenciju do kraja februara

InfoLIGA pre 12 sati
Ministarstvo odbrane Republike Srbije poziva sva lica muškog pola rođena 2001. godine i starijih godišta (1989-2000) koja iz određenih razloga nisu uvedena u vojnu evidenciju da se jave u Centar Ministarstva odbrane za lokalnu samoupravu Čačak, opštinska kancelarija Ivanjica, u ulici Vukadina... »

Kompanija Dunav osiguranje obradovala mališane škole u Bratljevu (VIDEO)

InfoLIGA pre 23 sata
Učenike Osnovne škole ’’Milan Vučićević-Zverac’’ iz Bratljeva danas su obradovali paketići koje im je darovala kompanija Dunav osiguranje. ?? Vanredna situacija i visok sneg nisu sprečili ljude dobrog srca iz ove kompanije da stignu do đaka u udaljenom ivanjičkom selu. Dočekala su... »

Akcija prikupljanja slatkiša za decu u Specijalnoj bolnici u Beogradu

InfoLIGA pre 1 dan
Osnovna škola „Sreten Lazarević“ iz Prilika u saradnji sa viber grupom „Dobri Samarjanin“, pokrenula je akciju prikupljanja slatkiša za decu koja se nalaze u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu. „Mi smo se kao škola odazvali akciji viber grupe i... »

Ivanjički prosvetari podržaće protest kolega u Gornjem Milanovcu

InfoLIGA pre 1 dan
Predsednik Sindikata obrazovanja Ivanjica Dragoslav Radojević, potvrdio je za portal Info LIGA da će prosvetni radnici koji rade u školama na teritoriji opštine Ivanjica podržati štrajk kolega u Gornjem Milanovcu koji je zakazan za četvrtak 24. januar, zbog kako je saopšteno, neisplaćenih... »

Ivanjičanka se porodila sama u suprugovom automobilu (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Nesvakidašnji porodjaj odigrao se juče ispred čačanske bolnice. Katarina Ocokoljić iz Ivanjice na svet je donela dečaka Pavla i to na prednjem sedištu automobila kojim je upravljao suprug Dejan. Nije bilo dovoljno vremena da se klizavim i snežnim drumom stigne u Čačak pa je Katarina sama... »

Borović u Zimskoj školi FSS

InfoLIGA pre 2 dana
Luka Borović fubaler pionirske selekcije Javora jedan je od 25 najboljih igrača u selekciji 2005. godišta na nivou Srbije. On je pozvan od strane FSS da se priključi reprezentativnoj zimskoj školi fudbala. Zimska škola FSS realizuje se do 21.januara u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a... »

Opasnost vreba sa krova (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Usled dugotrajnih niskih temperatura došlo je do stvaranja ledenica na zgradama i objektima širom Ivanjice. Ledenice koje su na nekim objektima dostigle dužinu od skoro metar prete da se nekom obruše na glavu ili pod noge. Prema opštinskoj odluci o komunalnom redu na teritoriji opštine... »

©2018 Netmark d.o.o.