InfoLIGA » Vesti dana

http://infoliga.rs

InfoLIGA

Svečani ispraćaj maturanata Tehničke škole (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
Učenici srednje Tehničke škole u Ivanjici, danas su slavili završetak srednjoškolskog obrazovanja. Maturanti su nakon poslednjeg školskog časa započeli žurku u školskom dvorištu, a potom prošetali centrom grada i zaustavili se kod Spomenika Palim borcima na ulazu u park. Za dobru zabavu... »

PU “Bajka“ svečano obeležila jubilej 40 godina postojanja (VIDEO)

InfoLIGA pre 15 sati
Predškolska ustanova ֦Bajka” iz Ivanjice obeležila je četrdeset godina rada svečanom akademijom u Domu kulture. Kroz ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu za četiri decenije prošlo je hiljade mladih, veselih i razdraganih lica, danas već odraslih ljudi, doktora, profesora, naučnika. Zvanicama... »

Obećani rokovi za rušenje pešačkog mosta na brani nisu ispoštovani

InfoLIGA pre 21 sat
Iako u nekoliko navrata najavljivani, radovi na uklanjanju pešačkog mosta ispred rekonstruisane brane na reci Moravici u Ivanjici, još nisu počeli. Posle više obećanja od strane nadležnih službi EPS-a da će sav posao biti završen do kraja prošle godine, to se nije dogodilo. Poslednji... »

Ivan Andrić nakon smene dobija unapređenje

InfoLIGA pre 24 sata
Bivši direktor ŠG “Golija“, diplomirani inženjer šumarstva, Ivan Andrić, imenovan je na novu dužnost. On će obavljati poslove zamenika direktora unutrašnje kontrole JP “Srbijašuma“, na republičkom nivou, nezvanično saznaje InfoLIGA . Podsetimo, Andrić je na čelu ŠG „Golija“... »

Prvi radnici na Crnjevskom mostu od ponedeljka

InfoLIGA pre 1 dan
Radovi na kompletnoj sanaciji i rekonstrukciji mosta preko reke Moravice u naselju Crnjevo u Ivanjici, zvanično su počeli u ponedeljak 7. maja. Toga dana je otvoreno gradilište, sačinjen zapisnik i građevinski dnevnik, ali od tada se na gradilištu nije pojavio niko od radnika do današnjeg... »

Ivanjički gimnazijalci na trgu slavili kraj školske godine (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
Učenici završnog razreda „Gimnazije“ u Ivanjici danas su proslavili kraj dosadašnjeg školovanja. Maturanti su završetak nastave proslavili šetnjom kroz grad, a žurku nastavili na trgu ispred Doma kulture. Učenici su se veselili uz domaće i strane hitove, koje je puštao DJ, a potom je... »

Raspušten Savet MZ Međurečje

InfoLIGA pre 3 dana
Na sastanku održanom u ponedeljak veče članovi Saveta MZ Međurečje, njih osmoro, podneli su ostavke na članstvo čime je ovo telo prestalo da postoji. Odluka JE doneta gotovo jednoglasno, uzdržan je bio jedino bivši predsednik MZ, Nikola Vučićević. Kako nezvanično saznaje Info LIGA... »

Četiri i po miliona evra za preduzetnike, mikro i mala preduzeća kroz novi program za lokalni razvoj – EU PRO

InfoLIGA pre 2 dana
Evropska unija (EU) je opredelila 4,5 miliona evra za podršku preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, najavljeno je u Aranđelovcu prilikom zvaničnog predstavljanja novog programa EU za lokalni razvoj – EU PRO, koji ima za cilj da doprinese sveukupnom privrednom i društvenom razvoju 99... »

Dva zlata i srebro za ivanjičke atletičare

InfoLIGA pre 2 dana
Prvenstvo i KUP Centralne Srbije u atletici, za seniorke i mlađe juniorke, održani su za vikend u Kruševcu. Uspešan nastup na ovogodišnjem takmičenju imali su i atletičari „Javora“ osvojivši dve titule prvaka i jednu vicešampionsku titulu na pomenutom prvenstvu. U sjajnoj trci na 400m,... »

Grom porodici Komatina spalio sve do temelja

InfoLIGA pre 3 dana
Ivanjica – Danas oko podneva, u Erčegama, grom je gađao kuću Vladana i Vukomana Komatine i spalio je do temelja. Sve se dogodillo u nepunih pola sata, vatra se neverovatno brzo širila pa su pokušaji da se iz kuće iznesu bar dokumenta i novac, propali. Vladan je sa sticem, sestrom i majkom... »

U Austriji uhapšeno 24 Srba zbog droge

RTV  pre 1 sat  još 14 povezanih

Prvi rezultati: Irci izglasali legalizaciju abortusa

RTV  pre 2 sata  još 12 povezanih

Krkobabić: Isplata "uvećanih" penzija od novembra ili januara

Radio 021  pre 1 sat  još 10 povezanih

Lebron: Sedma utakmica – najbolje dve reči u sportu

B92  pre 1 sat  još 7 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.