InfoLIGA » Vesti dana

http://infoliga.rs

InfoLIGA

Svečana akademija prijateljstva Rostova Velikog i Ivanjice (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
U ivanjičkom Domu kulture održana je svečana akademija povodom posete delegacije iz Rusije. Nakon obraćanja gradonačelnika Velikog Rostova, Andreja Losa i pozdravnog govora predsednika Ivanjice Zorana Lazovića, primopredaje simboličnih poklona , upriličen je prigodan kulturno-umetnički... »

Asfaltirane nove dve ulice u Crnjevu (VIDEO)

InfoLIGA pre 10 sati
U naselju Crnjevo asfaltirana su dve ulice u dužini 200 metara koje se spajaju sa glavnom saobraćajnicom Druge proleterske brigade. Vrednost radova je 3 300 000 dinara , finansirali su ih udruženim sredstvima opština Ivanjica i meštani. „MAMino mesto za dojenje” – Postavka klupe za dojenje na Zlatiboru InfoLIGA pre 1 dan
„MAMino mesto za dojenje” je projekat koji je pokrenut u saradnji sa Školom roditeljstva Nada Lazić iz Beograda i koji za cilj ima podršku dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svesti o dojenju na javnom mestu. U sredu 17. oktobra u 13 sati planirana je... »

Akcija dobrovoljnog davanja krvi 25. oktobra

InfoLIGA pre 1 dan
U okviru programa Dobrovoljnog davalaštva krvi, Crveni krst Ivanjica i Institut za transfuziju krvi Srbije 25.10.2018.godine organizuju akciju Dobrovoljnog davanja krvi za sve Ivanjičane. Akcija u ovom gradu odvija se pod sloganom ” Pokloni život” , sa ciljem da krv čeka pacijenta a ne... »

Prva pobeda KMF Ivanjica u Prvoj ligi (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 dan
Nakon četiri poraza, futsaleri iz Ivanjice su zabeležili prvu pobedu u višem rangu u koji su upali ove sezone. Rezultatom od pet prema jedan porazili su goste iz Niša, KMF Kalča. Utakmica je počela 50 minuta posle zakazanog vremena zbog kašnjenja gostujućih. U prvih 15 minuta, bilo je vrlo... »

Novi čitalački kutak – Biblioteka Tehničke škole u Ivanjici

InfoLIGA pre 2 dana
Učenici Tehničke škole u Ivanjici, od ovog oktobra, mogu da uživaju u sopstvenom čitalačkom kutku. Od osnivanja, đaci ove srednje škole koristili su zajedničku biblioteku, koja se nalazila u zgradi ivanjičke Gimnazije. Međutim, rekonstrukcijom tavanskog prostora tokom prošle godine,... »

Doček moštiju u Ivanjici i raspored bogosluženja (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Iz ruskog Spasojakovljevskog manastira u Srbiju su stigle mošti 18 svetaca Rostovske i Jaroslavske zemlje, a uz blagoslov patrijarha moskovskog i cele Rusije, Kirila, mitropolita jaroslavskog i rostovskog Pantelejmona i episkopa žičkog Justina. Mošti se trenutno nalaze u ivanjičkoj crkci Sv.... »

U Ivanjici presečena vrpca za izgradnju Doma rusko-srpskog prijateljstva (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović i gradonačelnik Velikog Rostova, Andrej Los, u prisustvu koordinatora projekta Natalije Šatiljine, sveštenstva i čelnika lokalne samouprave, svečano su presekli vrpcu za izgradnju Doma rusko-srpskog prijateljstva. Velelepni objekat koji će biti... »

Udruženje pčelara realizovalu drugu izložba pčelinjih proizvoda i opreme (VIDEO)

InfoLIGA pre 4 dana
U Ivanjici je juče na centralnom gradskom trgu organizovana izložba pčelinjih proizvoda i opreme za pčelarstvo. Ovaj svojevrsni sajam, po drugi put je organizovalo Drušvo pčelara Ivanjice. U prodajnoj izložbi, pored domaćina učestvovalo je desetak proizvođača iz Arilja, Užica,... »

Potpisan Memorandum o razumevanju između Ivanjice i Rostova (VIDEO)

InfoLIGA pre 4 dana
U ivanjičku crkvu „Svetih cara Konstantina i carice Jelene“ stigle su mošti 18 svetaca Rostovske i Jaroslavske zemlje. Prenos moštiju blagoslovili su patrijarh moskovski i sve Rusije Kiril, mitropolit jaroslavski i rostovski Pantelejmon i Njegovo preosveštenstvo episkop žički Justin, koji... »

©2018 Netmark d.o.o.