InfoLIGA

Otvorene prostorije Srpske stranke Zvetnici u Guči

InfoLIGA pre 9 sati
Početkom maja osnovano je povereništvo Srpske stranke Zavetnici u Guči i tim povodom danas su otvorene nove prostorije u ulici Republike u ovoj varoši. Svečanom otvaranju i predstavljanju poverenika prisustvovao je narodni poslanik ove stranke Marko… »

Jaka kiša na području Ivanjice pokrenula nekoliko klizišta (VIDEO)

InfoLIGA pre 13 sati
Ivanjica – Jaka kiša koja juče pada na području ivanjičke opštine pokrenula je nekoliko klizišta, a najkrtičnije je na putnom pravcu Preseka – Močioci gde je zemlja bukvalno prekrila kolovoz. Kako saznajemo postoji još par manjih klizišta na… »

Ivanjica bez struje – Požar na glavnoj trafo stanici na Senjaku (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Oko 16 časova područje čitave Ivanjice ostalo je bez struje, zbog požara koji je izbio na glavnoj trafo stanici na Senjaku. Vatrgasci su ugasili vatru, ali se ne zna kada će biti uspostavljeno normalno snabdevanje električnom energijom. Prema… »

Crveni meteoalarm nad Ivanjicom – uvedeno dvadesetčetvoročasovno dežurstvo (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Čitava Srbija je na meti obilnih padavina. Pljuskovi i grad praćeni grmljavinom pogodili su mnoga mesta širom Srbije, a na području Ivanjice od juče, pa u naredna tri dana, na snazi je crveni meteoalarm. Po rečima predsednika opštine, Momčila… »

Komšija zaustavio radove u Otočkoj i ulici Stevana Čolovića (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Radost meštana Otočke i ulice Stevana Čolovića u Ivanjici kratko je trajala. Nakon što je lokalna samouprava izdvojila sredstva a radnici započeli posao kako bi se otklonili problemi sa višegodišnjim izlivanjem i plavljenjem ovog naselja, pobunio… »

Amerikanci se zaljubili u Ivanjicu – Jennifer i Jonathan postali Dragana i Jovan (VIDEO)

InfoLIGA pre 2 dana
Poštenje, dobrota, pravednost i veliko srce srpskog naroda podstaklo je američki par Jennifer i Jonahtana da u Prilikama kod Ivanjice zasnuju svoj dom i prelaskom u proslavnu veru dobiju nova krštena imena – Dragana i Jovan. Srbiju su prvi put… »

Ivanjica – Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi

InfoLIGA pre 2 dana
Opština Ivanjica objavila je Javni poziv za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2023. godini. Pravo na korišćenje sredstava pod uslovima utvrđenim ovim javnim pozivom imaju individualni poljoprivredni proizvođači (fizička lica) koji se… »

Zatvor,novčana kazna, oduzimanje dozvole i kazneni poeni za pijanog vozača

InfoLIGA pre 3 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku isključili su iz saobraćaja pedesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom „suzuki“ sa 2,49 promila alkohola u organizmu. Njemu je zbog prekršaja nasilnička vožnja određeno… »

Zamenik predsednika Skupštine opštine Ivanjica Milutin Krivokuća (VIDEO)

InfoLIGA pre 4 dana
Ivanjica – Na današnjem skupštinskom zasedanju lokalnog parlamenta u Ivanjici za novog zamenika predsednika Skupštine izabran je master inženjer zaštite na radu, Milutin Krivokuća iz redova Srpske napredne stranke. On se zahvalio odbornicima koju… »

PU „Bajka“ obeležila veliki jubilej (VIDEO)

InfoLIGA pre 3 dana
Ivanjica – Predškolska ustanova „Bajka“ svečanom priredbom obeležila je svoj jubiljej, 45 godina postojanja i uspešnog rada. Vaspitači, mališani i prisutni gosti na kraju priredbe uživali su u slatkišima preduzeća „Torta“ iz Ivanjice.… »

InfoLIGA, najnovije vesti »