Kragujevačke » Vesti dana

http://www.kragujevacke.rs

Kragujevačke

Neutuženi dugovi stariji od godine su zastareli

Kragujevačke pre 3 dana
Moralno je da se plate svi zaostali računi za pružene komunalne usluge i iskoriste pogodnosti reprogama, ali po Zakonu o obligacionnim odnosima građani nisu u obavezi da plate stara dugovanja, osim za poslednjih godinu dana, zato što je to nenaplativo, kaže Jelica Filipović pravni savetnik... »

Za zastitu niko nije nadlezan

Kragujevačke pre 3 dana
Našeg sugrađanina pre nedelju dana u Šumaricama, na javnoj površini, izujedali su stršljeni, a ostao je živ zahvaljujući imunitetu na ovaj otrov koji je stekao baveći se pčelarstvom. Kada je pokušao da obavesti nadležne da nešto preduzmu, bio je neprijatno iznenađen saznanjem da u gradu... »

Zapecaceno gradiliste koje je izazvalo odron

Kragujevačke pre 4 dana
Građevinska inspekcija zapečatila je gradilište privatnog bazena koje je izazvalo klizište i ugrozilo put, ali još nije razrešena dilema ko je od nadležnih organa dužan da sanira odron i o čijem trošku Klizište koje se pojavilo u februaru ove godine i ugrozilo lokalni put između Jabučja... »

Brusenje majstora pokretnih slika

Kragujevačke pre 4 dana
Letnja filmska radionica „Frka“, u organizaciji agencije „Re-kreativno DUD“ održava se po treći put u Kragujevcu na maloj sceni Knjaževsko-srpskog teatra. U toku prve od tri nedelje ovog projekta, polaznici su prošli kroz teorijski deo i stekli znanja iz oblasti istorije pokretnih slika... »

Sve vece interesovanje za konje

Kragujevačke pre 4 dana
Konjički klub “Šumadinac“, Agrobiznis centar Kutlovo i Kulturni park „Kovaonica“ organizovali su prvu Fijakerijadu sa izložbom konja na ranču „Parče raja“ u selu Kutlovu nedaleko od Kragujevca. Oko 80 izlagača rasnih konja prikazalo je svoja grla, među kojima su dominirali vranci,... »

Igraćemo najlepši fudbal

Kragujevačke pre 7 dana
BEZ fudbala, kaže Darko Tešović, ne može da živi. Rođeni je Crnogorac, iz Pljevalja. Nedavno je proslavio 48. rođendan. Sticajem okolnosti sa porodicom se doselio sedamdesetih godina u Novu Pazovu i tu ostao. Sve do prelaska u Partizan gde je proveo najveći deo svog života, gotovo četiri... »

Ko ce radnicima platiti dug

Kragujevačke pre 9 dana
PREDUZECE koje bivšim zaposlenima duguje 75 miliona dinara za plate uskoro odlazi u stečaj, ali su se radnici već opredelili da zaostale zarade kroz proteste traže od države, ne gajeći nadu da će iz stečajne mase nešto ostati za njih Piše Miloš Pantić „Zastava kamioni”, firma čiji... »

Ponovo u drustvu najboljih

Kragujevačke pre 9 dana
VATERPOLO trenutno okupira interesovanja srpske sportske javnosti, a u žiži je Evropsko prvenstvo u Barseloni. S druge strane, seniorska klupska takmičenja odavno su završena, aktivne su bile i ekipe mlađih kategorije, pa je tek u avgustu stavlja tačka na celokupnu sezonu. Ona je, kako stoje... »

Ako „pukne” i toplana...

Kragujevačke pre 10 dana
Kako će se grejati Kragujevčani koji su priključeni na takozvani daljinski sitem? Tačnije, ko će ih grejati, možda ne od ove, već od narednih zima? Pitanje je otvorilo Ministarstvo privrede koje je 27. jula uputilo „javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za učestvovanje u... »

Lepo zamišljeno, šta će biti urađeno

Kragujevačke pre 11 dana
Da Kragujevčani sve manje koriste javni gradski prevoz, tek svaki četvrti građanin i manje, i da ukoliko se ne naprave potrebne promene putnika više neće ni biti, pokazala je Studija razvoja gradskog i prigradskog saobraćaja koju je prošle godine izradio Saobraćajni fakultet u Beogradu. Dok... »

Stefanović: Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena kući

Danas  pre 4 sata  još 18 povezanih

Izbori sa nacionalne savete nacionalnih manjina 4. novembra

Politika  pre 6 sati  još 16 povezanih

Otkazuje se vojna parada jer je preskupa

Vesti online  pre 6 sati  još 16 povezanih

Meč Đoković - Dimitrov prekinut zbog kiše

Politika  pre 7 sati  još 18 povezanih

Od danas svako ko otvori račun dobiće i domaću karticu

Kamatica  pre 8 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.