Kragujevačke » Vesti dana

http://www.kragujevacke.rs

Kragujevačke

Pitanje kriterijuma

Kragujevačke pre 1 dan
Do kraja ove godine u javnom sektoru grada (gradska uprava, javna i javna komunalna preduzeća i ustanove čiji je osnivač grad) broj zaposlenih treba da se umanji za još 400 radnika. Već pred kraj januara gradska vlast je požurila i raspisala ponudu u svim ovim firmama za dobrovoljno... »

Trg Vuka Karadzica

Kragujevačke pre 1 dan
Maturanti kragujevacke gimnazije na trgu Vuka Karadzica proslavljaju zavrsetak djackih dana i pocetak zivota van skolskih klupa.... »

Promocija knjige „Od Gusica do Zelengore”

Kragujevačke pre 2 dana
Dan mladosti, petak 25 maj u hotelu Zelengora proslavljen je svecano i sa postovanjem prema zaduzbinaru, pesadijskom kapetanu Milovanu Gusicu promocijom knjige Miroslava Miki Lazarevica „Od Gusica do Zelengore”. Ekonomista, novinar, publicista, pesnik, ali i penzioner Miki Lazarevic, kao aktivni... »

Svi gubimo – samo država dobija

Kragujevačke pre 2 dana
Zašto smo protestovali ispred „Paligorića“? Zato što smatramo da konobari odgovorno i pošteno rade svoj posao, ali kao i svakom čoveku i njima se nekad potkrade greška. Elementarna logika govori da konobari ne mogu imati korist od neizdavanja fiskalnih računa. Konobari mogu da imaju... »

Kojima je i dva mnogo

Kragujevačke pre 6 dana
''Hajde da se dogovorimo, al’ da bude kako ja kažem!'', umela je da predloži moja tetka Bilja, presecajući raspravu u familiji. Pri tom, ona nije znala dve stvari. Najpre, da nas je uveseljavala i silno zabavljala jezička nespretnost u toj frazi. Jer, u tome je komični efekat: reč je o... »

Susret za pamćenje najbolje generacije

Kragujevačke pre 6 dana
Maturanti koji su završili gimnaziju 1968. godine proslavili su jubilej tako da će se dugo pamtiti jer su imali priliku da im koncert priredi veliki umetnik i njihov školski drug Bora Dugić, a slavlje su uveličali i generacijski drugovi rasejani po celom svetu Svaka generacija koja je završila... »

Nije vreme za „koplje u trnje“

Kragujevačke pre 8 dana
Posle (neuspele) kampanje Samostalnog sindikata „Zastave oružja“ da se u tekst novog zakona o proizvodnji i prometu naoružanja i vojne opreme ne uvrste odredbe o mogućnostima za privatizaciju, sada se traži da se odredbe tek usvojenog zakona o privatizaciji ne primenjuju u slučaju... »

Sozercanje u Studenici

Kragujevačke pre 9 dana
autor studenicainfo 17. maja 2018. Deseti jubilarni međunarodni skup neuro naučnika okupio je proteklog vikenda četrdesetak doktora nauka u konaku manastira Studenica. Skup je organizovalo Društvo za nervne nauke „Sozercanje” iz Šumadije sa temom „U susret budućnosti: estetika, etika i... »

A sad i - balsamovanje

Kragujevačke pre 9 dana
Kad su pod krov kragujevačke „Čistoće” spakovana gotovo sva ostala gradska komunalna preduzeća, prvo je prekrštena nova-stara firma u „Šumadija Kragujevac”. Istovremeno je u osnivačkom aktu (osnivač je grad) pobrojano više desetina novih poslova kojim će se preduzeće baviti, osim... »

“Domaćinski” na Jezeru

Kragujevačke pre 12 dana
BICIKLISTIČKI klub Radnički, odlično je organizovao mauntin bajk trku za kup Srbije, koja je prošle nedelje vožena pored jezera u Šumaricama. Osim što su bili dobri domaćini, “crveni” su se potrudili da na svojoj stazi prigrabe i najviše medalja, pa su tako osvojili osam odličja. Petar... »

Srpska policija garant stabilnosti i bezbednosti

RTV  pre 1 sat  još 32 povezane

Kim čvrsto predan sastanku s Trumpom 12. lipnja

SEEbiz  pre 9 sati  još 18 povezanih

RG - Đoković u ponedeljak na "Šatrijeu", evo kada izlazi na teren

Sportske.net  pre 50 minuta  još 14 povezanih

Vučić: Nadležni organi o „aferi Jeremić"

Politika  pre 3 sata  još 13 povezanih

Nije samo Salah, strepe i u Realu!

Sportske.net  pre 7 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.