Mjuz news

Konačno dobar klupski pop

Mjuz news pre 1 dan
Charlotte Adigéry i Bolis Pupul, hvala vam! "Thank You" je naziv još jedne saradnje između Charlotte Adigéry i Bolisa Pupulija. Kao tekstopisac i koproducent se pojavljuje Soulwax i otud pesmi ovako bogat klupski zvuk. Charlotte i Bolis su nedavno… »

Animirani spot za nove Fleet Foxes

Mjuz news pre 1 dan
“Featherweight”. Indie senzacija Fleet Foxes objavila je emotivni animirani spot za pesmu "Featherweight" koja se nalazi na albumu Shore. Ovo je deseti spot koji je Sean Pecknold, brat Robina Pecknolda, režirao za bend, dok je stopmotion animaciju… »

Sjajni Ben LaMar Gay najavljuje novi album

Mjuz news pre 1 dan
"Open Arms to Open Us" Prvi singl sa Open Arms to Open Us, novog albuma džez kompozitora i multiinstrumentaliste Bena LaMara Gaya zove se “Sometimes I Forget How Summer Looks on You.” Gošće na pesmi su Sima Cunningham i Mace Stewart iz Ohmme, a… »

Wiki u saradnji sa Navy Blueom

Mjuz news pre 1 dan
“Can’t Do This Alone”. “Can’t Do This Alone” je treći singl sa predstojećeg Wikjevog albuma, Half God. Na pesmi se kao gost i kroz album kao producent pojavljuje naš omiljeni Navy Blue. Half God izlazi prvog oktobra i na njemu će se naći… »

Preminuo Richard H. Kirk

Mjuz news pre 3 dana
Fanovi se opraštaju od osnivača Cabaret Voltaire. Richard H. Kirk je idealan primer kako da navigirate kroz decenije, a da zadržite oštricu i ostanete relevantni. Ovo je, za razliku od slikarstva i književnosti, u muzici veoma teško. Suosnivač… »

Novi album Tori Amos

Mjuz news pre 3 dana
Ocean to Ocean. Prespavali smo dve decenije karijere Tori Amos pa nam se čini da se vest o novom albumu Ocean to Ocean nastavlja na, na primer, Strange Little Girls iz 2001. godine, dok je žena u realnosti izdala još devet studisjkih albuma između… »

Fugees ponovo na okupu

Mjuz news pre 3 dana
25 godina albuma "The Score" Nakon petnaest godina i samo dva albuma, Lauryn Hill, Wyclef Jean i Pras Michael diskutuju o ponovnom okupljanju. Povod je dvadesetpetogodišnjica od objavljivanja drugog albuma Fugees, The Score iz 1996. gdoine. Izvori govore… »

Slušamo naše omiljene pesme Marine Tucaković

Mjuz news pre 5 dana
Marina je preminula juče u 67. godini. Marina Tucaković je bila jedan od, ako ne i najplodniji tekstopisac sa prostora bivše Jugoslavije. Juče je preminula u 67. godini nakon borbe sa rakom. U intervjuu sa Petrom Lukovićem za časopis Džuboks iz… »

Dočekali smo Montero

Mjuz news pre 7 dana
Plus spot za “That’s What I Want”. Koliko hajpa, singl za singlom i preživeli smo do objavljivanja debi albuma Lil Nas Xa, Montero. Na albumu se nalaze "Montero (Call Me By Your Name)," "Industry Baby," "Sun Goes Down" i novi spot za “That’s… »

Nick Knight režirao novi Kanyeov spot

Mjuz news pre 7 dana
"24" Da nije Nicka Knighta, koga pamtimo po sjajnom omotu za Homogenic koji je radio za Björk i fotkama i reklamama koje je radio za modnu industriju, ne bismo ni preneli vest da je Kanye objavio spot za "24" sa albuma Donda. Tako da slobodno mutirajte i… »