Mjuz news

Dokumentarac o Marku Ronsonu je stigao na YouTube

Mjuz news pre 4 sata
Još jedno podsećanje na to koliko je veliki ovaj producent. Mark Ronson jedan je od najznačajnijih u novijoj istoriji muzike. Njegova pozadina u hip-hopu, naslušanost muzike, vanredni talenat, ali i sreća da bude okružen velikim muzičarima celog… »

Evo spota za duet Sabrine i Zayna

Mjuz news pre 4 sata
Bez njega. Sabrina Claudio je dobila Zayna za duet Rumors, ali ne i za spot. U njemu je sama, dok je iza kamere Brian Petchers. Šeta se i pleše u pink lateks odelu uz telo, sve dok je ne pokupi muškarac i odveze do distopije u kojem se pita kako može… »

Novi spot Ane Avramov prikazuje magiju planine Rtanj

Mjuz news pre 1 dan
Open Heart. Mlada umetnica-muzičarka-spisateljica iz Zrenjanina, Ana Avramov, objavila je svoj novi spot za pesmu Open Heart. Radi se o naslovnoj numeri EP-a koji je Ana objavila prošle godine. Spot je sniman na vrhu planine Rtanj, a režiju potpisuje… »

Čitamo Jutarnji bluz mladog Matije Pavićevića

Mjuz news pre 2 dana
Osim što ima "bluz" u naslovu, postoji više razloga da jedan muzički portal preporuči ovaj roman! Netipično za nas, preporučujemo vam jedan književni naslov. On sasvim slučajno ima muziku u naslovu, a vrlo namerno nas je interesovalo kako se… »

TINI i Sebastián Yatra u srceparajućem duetu

Mjuz news pre 5 dana
Oye. TINI nam predstavlja novu baladu Oye na kojoj joj se pridružuje niko drugi do Sebastian Yatra! Pesma se bavi turbulencijama koje nosi veza pod lupom javnosti a ovo je treća muzička kolaboracija koju ovaj par ima ispred sebe!… »

Harry Styles je pokušao da nas pripremi

Mjuz news pre 5 dana
Novi singl je tu. Dve godine se čekalo na novi singl ove zvezde. U međuvremenu je pokušavao da objasni da dodiri istih polova nisu bauk, ka kom zvuku se kreće, kao i to da će novi biti "about sex and feeling sad". Pojavili su s bilbordi sa delićem… »

Michael Kiwanuka peva o svojim herojima

Mjuz news pre 5 dana
Novi singl britanske zvezde. Moćnu poruku Michael Kiwanuka šalje u vidu singla Hero, trećeg po redu koji najavljuje predstojeći album KIWANUKA, najavljen za 1. novembar. Pesma je posvećena nekim od najvećih heroja koji su menjali istoriju sveta, a… »

Opet se sluša Freddie Mercury

Mjuz news pre 5 dana
Stigla nova kompilacija pesama. Stiglo je novo izdanje muzičke legende! Freddie Mercury ponovo je aktuelan zbog izdanja Never Boring koje okuplja njegove solo pesme, live nastupe i hitove koje volimo! Čeka nas dvanaest pesama zajedno sa posebnom… »

K-pop supergrupa objavila prvi album

Mjuz news pre 7 dana
Nova muzička senzacija. Jedan od trenutno najpopularnijih muzičkih pravaca dobio je pojačanje u vidu nove grupe. Sedam momaka koji čine SuperM iskusni su izvođači i dolaze iz različitih k-pop grupa, a ovog oktobra predstavili su i svoj debi EP, pod… »

2000late maskenbal na novoj lokaciji

Mjuz news pre 9 dana
Spremite se za veliku žurku povodom Noći veštica. Desetine hiljada ljudi već je bilo na Lejtu, jedinoj ovakvoj redovnoj masovnoj žurci u regionu! Sprema se produkcijski najnaprednija do sada, gde ćemo se okupiti svi mi koji smo se ikada zabavljali… »

Mjuz news, najnovije vesti »