Mjuz news

Partner Georgea Michaela naslednik

Mjuz news pre 2 dana
Gotov spot sa porodicom pevača. Kenny Goss, bivši dečko Georgea Michaela, dobio je parče kolača i legalni je naslednik nakon spora sa porodicom pevača. Poverenici ikone popa, Christopher Organ i sestra Georgea Michaela, Panayiota Panayiotou… »

Olivia Rodrigo zna šta je dobro za nas

Mjuz news pre 2 dana
Gledamo spot za "Good 4 u" Senzacija godine, mlada Olivia Rodrigo objavljuje spot za novu pesmu "Good 4 u" nakon što je pokorila svet pesmama "Drivers Licence" i "Deja Vu". Spot u kom vidimo Oliviu u školskom okruženju, režirala je Petra Collins. Ovo… »

Katy Perry i Pikachu na 25 godina Pokemona

Mjuz news pre 2 dana
Super Kawaii. Katy Perry objavljuje spot za pesmu "Electric" na dvadesetpetogodišnjicu lansiranja Pokemona. U spotu koji je režirao Carlos López Estrada vidimo još nerazvijenog Pichua kako bari mladu Katy Perry da se druže, kao i oboje u njihovim… »

Ispravljanje sa Migosima

Mjuz news pre 2 dana
Gledamo spot za "Straightenin" Kurčenje voznim parkom u kom ima Lamboa ali i Rolsa u prvom singlu Migosa ove godine poz nazivom "Straightenin". Pesma će se naći na novom albumu trija, Culture III. Spot je režirao Keemotion. Culture II su izdali 2018… »

Nicki Minaj, Drake i Lil Wayne vide zeleno

Mjuz news pre 2 dana
"Beam Me Up Scotty" na striming servisima. Nicki Minaj je pustila svoj mikstejp iz 2009. godine, Beam Me Up Scotty, na striming servise. Reizdanje prati i nekoliko novih pesama kao što je "Seeing Green" sa Drakeom i Lil Wayneom kao gostima, potom… »

Matthew Herbert objavio novi album

Mjuz news pre 3 dana
"Musca" Nakon Around The House iz 1998. godine i Bodily Functions iz 2001. godine, Matthew Herbert, koga pamtimo po saradnjama sa Bjork i Roisin Murphy, objaviće novi album Musca kao Herbert. Album izlazi 22. oktobra na Accidental Recordings. Prva pesma… »

U samišku sa Pi’erreom Bourneom

Mjuz news pre 3 dana
“Groceries”. Tri naoružane cice pljačkaju kasira kog glumi Pi’erre Bourne u novom spotu za njegov singl "Groceries". Spot je režirao Jay Cloud i prati "4U", pesmu koju je Bourne izdao prošlog meseca. Svoj debi album The Life of Pi’erre 4… »

Gaspard iz Justice objavio debi solo album

Mjuz news pre 3 dana
Drugi singl je "Hey!" Gaspard Augé iz francuskog dvojca Justice je objavio debi solo album Escapades. Album izlazi 25. juna na Ed Banger, Genesis i Because Music lejblovima. Prvi singl sa albuma bio je "Force Majeure", a u stopu ga prati spot za novi… »

Hajlajti dodele BRIT nagrada

Mjuz news pre 4 dana
Little Mix, Years & Years i Elton John. Već smo pisali kako je Olly Alexander iz Years & Years obradio čuveni hit Pet Shop Boys, "It's A Sin". Za izvedbu na ovogodišnjim BRIT Awards u pomoć je pozvao Eltona Johna i pesmu izveo na njegovom klaviru. Dua… »

Otvara se Drugstore

Mjuz news pre 4 dana
Vikend u bašti kluba. Nakon duže pauze otvara se klub Drugstore. Ovog vikenda slušamo redovne promotere i neke od rezidenata kluba u bašti na otvorenom. Program počinje u 17h i trajaće u skadu sa novim merama koje će biti proglašene u petak. Karte… »