Mjuz news » Vesti dana

http://www.mjuznews.com

Mjuz news

Frank Ocean prepevao pesmu iz Breakfast at Tiffany's

Mjuz news pre 8 sati
Moon River smo dobili za dan zaljubljenih. Frank Ocean i dalje je jedan od najuticajnijih u pop kulturi danas, te je posebna poslastica što je obradio pesmu iz filma koji je toliko veliki fenomen za sebe. Pesmu Moon River pisali su Henry Mancini i Johnny Mercer, a proslavila ju je svojom verzijom... »

Disciples napravili pesmu o dvodnevnom rejvu

Mjuz news pre 8 sati
48 Hours. Ređaju plesne hitove od 2015. godine - They Don't Know, How Deep Is Your Love sa Calvinom Harrisom i On My Mind prošle. Disciples, trio iz Južnog Londona, ove nedelje spremio je novi singl 48 Hours. Nathan Duvall, Gavin Koolmon i Luke McDermott drže se popularnog house zvuka, ali malo... »

Black Panther je najvažnije novo muzičko izdanje

Mjuz news pre 3 dana
Impresivna lista izvođača koju je okupio Kendrick. Saundtrek za Black Panther funkcioniše kao kolaborativni projekat na kojem su radili Kendrick Lamar i Anthony Tiffith, čovek sa vrha izdavačke kuće Top Dawg Entertainment. Ovaj saundtrek ujedno i obeležava prvu značajniju saradnju dvojca.... »

Ellie Goulding i James Blake pevaju o Van Goghu

Mjuz news pre 3 dana
Oboje po prepev pesme iz 1971. godine. Ellie Goulding je na Dan zaljubljenih iznenadila obradom pesme Vincent iz 1971. godine, koju u originalu izvodi legendarni Don McLean. Vincent iz pesme je čuveni slikar Vincent Van Gogh, i Don McLean mu je ovu numeru i posvetio. Prvi stihovi “Starry, starry... »

Digster #SVEŽASREDA: 6LACK

Mjuz news pre 3 dana
Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača! Skuplja se buzz oko 6LACKa već neko vreme, a sada je red i da ga pomenemo u rubrici koju radimo u saradnji sa Digsterom - #svežasreda. Ove nedelje pričamo o debi albumu FREE 6LACK. Poreklom iz Atlante, muzičar 6LACK je imao trnovit... »

Svete, novi singl Paris Hilton je tu

Mjuz news pre 4 dana
We are guilty as charged. Dan je zaljubljenih, Nova godina, Dan zahvalnosti, rođendan i Božić! Stigao je singl dame koja definiše samopouzdanje i samoljublje, možda i više nego njena drugarica Kim Kardashian West sa kojom deli ljubav komentarima na Instagram postove i sprema Yeezus kampanju.... »

James Corden je animirani Peter Rabbit i peva pesmu koju je pisao Ezra Koenig

Mjuz news pre 4 dana
I Promise You. Pre nekoliko dana se na Spotify-u pojavila pesma I Promise You koju peva Ezra Koenig, pevač kultnog benda Vampire Weekend. Ispostavlja se da je reč o demo verziji, te da je ona povučena. Sada je tu zvanična koju izvodi glumac proslavljen svojim kasnovečernjim televizijskim... »

Fever Ray i Sevdaliza na lajnapu ovogodišnjeg EXIT festivala

Mjuz news pre 4 dana
Stigao i program za Explosive stage. EXIT Festival je tokom svoje dugačke istorije dovodio trenutne i uticajne izvođače različitih profila, a sa prekidima posebno poštovao alternativne pop umetnike, te i njihovu publiku. Na vrhuncu slave videli smo The Presets, Miike Snow, Princess Nokiu,... »

Daphni (Caribou) All Night Long u Dragstoru

Mjuz news pre 6 dana
Nabavite jeftine karte na vreme. Prvo izdanje +++ (plusplusplus) festivala dogodilo se 2015. godine na obroncima planine Jelica u blizini Čačka. Četrdesetosmosatna muzička poslastica sadržala je puno lokalnih izvođača, ali i globalno priznate kao što su Mai Mai Mai, TM404, Octex, Peter Kirn,... »

Holiday Sidewinder je najbolje od australijskog altpopa

Mjuz news pre 7 dana
Devojka koju je bebisitovala Sia. Holiday Sidewinder ima ime zvezde, kao i druge predispozicije za uspeh. Njena majka je glumica i pevačica, otac nagrađivani inženjer koji se bavi dizajniranjem scene. Deda joj je bio pijanista, kumovi, stričevi i ostala rodbina takođe u šoubiznisu. Sia joj je... »

©2018 Netmark d.o.o.