Mjuz news » Vesti dana

http://www.mjuznews.com

Mjuz news

STIŽE THE CURE!

Mjuz news pre 1 sat
EXIT najavio prvog headlinera! EXIT ove godine kreće u kampanju nešto ranije! Sasvim razumljivo, pošto imaju čime da se pohvale! Bukirali su jedan od najvećih bendova - The Cure! Ovi rok giganti sledeće godine idu na jubilarnu i možda poslednju turneju povodom neverovatnih 40 godina... »

Upoznajte sanjivi elektro duo iz Maribora

Mjuz news pre 1 dan
Zala Kralj & Gašper Šantl. Zala Kralj & Gašper Šantl relativno su novi na muzičkoj sceni. Ovaj duo iz Maribora prošle godine je nastao, a do sada su se predstavili singlovima Valovi i Baloni. Za prvu pesmu dobili su nagradu Zlata piščal. Sada predstavljaju svoj treći singl S teboi (Sa... »

Neuobičajeni hologramski video benda A Perfect Circle

Mjuz news pre 1 dan
Za pesmu sa albuma koji smo čekali 14 godina. Ovog aprila slavili smo prvi A Perfect Circle album nakon četrnaest godina. On se zove Eat The Elephant, a sada je tu i spot za naslovnu pesmu. Zapravo, ovo je delić filma u trajanju od 58 minuta, sniman 360 kamerom. Zbog toga, izdanje se naziva prvim... »

Hit mašina Sia izbacila novu pesmu

Mjuz news pre 1 dan
U sklopu kampanje za obuću. Izgleda da nikome nije ništa lako kao Sii da napiše pesmu. Izbacila je novu, za potrebe kampanje francuske modne kuće Maison Repetto. Saradnja će se produbiti i obućom oko koje je pomogla pri dizajniranju. Cipele i baletanke će biti u raznim bojama, a unutra njih... »

Little Mix i Nicki Minaj u pokušaju nove ženske himne

Mjuz news pre 2 dana
Woman Like Me. Nicki u drugoj polovini ove godine udara na svim frontovima! Najnovija saradnja sa britanskom grupom dolazi nakon albuma Queen, podrazumevanih saradnji sa američkim reperima, repriziranjem hitova sa Guettom, ali i strofom na k-pop hitu. Little Mix spremaju novi album na kojem kažu... »

Charli XCX i Troye Sivan nostalgični za krajem devedesetih

Mjuz news pre 3 dana
Pogledajte zabavni spot za duet 1999. 1999. godine, Charli XCX je imala sedam, a Troye Sivan samo šest. Ovi mladi pop heroji ipak su nostalgični za tim vremenom, kao i svim fenomenima uz koje su rasli. To su reference na Spice Girls ili Titanik, Matrix i 'N Sync, na primer. Charli ovime nastavlja... »

DRAKE PEVA. NA ŠPANSKOM

Mjuz news pre 4 dana
Tu je i spot za Bad Bunny duet. Nije tajna da je američka industrija već neko vreme okrenuta latino zvuku, nakon što su shvatili da time mogu da pokriju daleko veće tržište. Imali smo letnje hitove koji zovu na plažu, spotove snimane tamo, po koju strofu na španskom... ali ne i situaciju da... »

Madonna, Cardi B, Drake, Travis Scott i preostali Migosi na Quavo albumu

Mjuz news pre 4 dana
Q U A V O H U N C H O. Demonstriranje sile jedno, klasično. Ne znamo kako drugačije da objasnimo ovo što se danas desilo. Reper Quavo dao je solo album kojim podvlači ono što znamo već neko vreme, Migos su promenili tok istorije muzike! Album Q U A V O H U N C H O drži se proverenog... »

Conan Gray ima himnu za generaciju Y

Mjuz news pre 5 dana
Momak koji je na svim One-to-watch listama. Ovo je jedna sasvim obična priča o dečaku koji je pravio muziku u svojoj sobi, postavio je online, a ona došla do pravih ljudi. On se zove Conan Gray i svi mu predviđaju uspešnu karijeru u muzici! Nakon uspeha pesme Idle Town iz prošle godine kada... »

Barbra Streisand u direktnom udarcu na Trumpa

Mjuz news pre 5 dana
Posvetila mu je ceo oštri album Walls. Barbra Streisand je oduvek bila glasna kada je izražavala svoje političke stavove, ali se čini da nikada nije napravila ovako drastičan potez kao što je čitav album posvećen aktuelnom predsedniku Amerike. Biće ovo njen TRIDESETŠESTI album, a nosiće... »

©2018 Netmark d.o.o.