Mjuz news

Who See zovu na pivo

Mjuz news pre 2 sata
Imamo li letnji hit regiona? Fantastični i znani crnogorski hip hop duo Who See, ovog leta žari regionalnom muzičkom scenom novom pesmom Amo popit po pivo. U pesmi promovišu crnogorske lokacije i prepoznatljivosti, uz ritam koji odmah ulazi u uši. Tu… »

Lxandra za motivaciju i mir

Mjuz news pre 2 sata
Predstavljamo njen novi singl Who. Koliko često su vam potrebni oni artisti koji će vam prijati bez obzira na to u kom ste raspoloženju i šta radite, bilo da vam je potrebna motivacija ili potpuni mir? I kada su oni u pitanju, nesumnjivo nam je važan… »

Italijan Mahmood nastavlja da ređa hitove

Mjuz news pre 1 dan
Muzička avantura u koju se upustio Mahmood se uveliko nastavlja, a u ovom trenutku priključuju joj se i novi članovi, na čelu sa, ni manje ni više, Duškom Dugouškom! Na novom singlu Dorado, italijanskoj zvezdi se pridružuju Sfera Ebbasta, reper i… »

Gazorpazorp dali spot pred album

Mjuz news pre 1 dan
Pogledajte El Matador. Sjajni mladi beogradski bend Gazorpazorp najavljuje nam novi album! Izdaće ih slovenački izdavač Moonlee Records u septembru. Za ovaj kvartet kažu da imaju neuhvatljiv muzički izraz, odnosno da spajaju udarnu snagu noise rocka… »

Ivana Kindl dodala disco svom popu

Mjuz news pre 1 dan
Poslušajte singl Divovi ljubavi. Vreme je da se upoznamo sa novim zvukom na regionalnoj muzičkoj sceni, koji stiže iz Hrvatske, upotpunjen vokalom Ivane Kindl! Ona ovom prilikom predstavlja singl Divovi Ljubavi. Disco-funk numera već na prvo slušanje… »

Radio stanice će voleti ovaj singl tokom leta

Mjuz news pre 4 dana
Jonas Blue i MAX znaju šta rade. Teško je odlučiti da li ovaj zvuk najpre okarakterisati kao pravi letnji ili pravi radijski, a možda najbolje od svega jeste što je u pitanju idealan miks. Duo u kome su se udružili producent i tekstopisac Jonas Blue… »

Zahvalni smo na novom Katy Perry singlu

Mjuz news pre 4 dana
Naslovna nadolazećeg albuma. Katy Perry nam donosi novu pesmu Smile! Savršeni pick me up u discopop maniru. Vrlo jednostavna, podseća i na neke ranije pesme kao što je This Is How We Do ili Birthday, na primer. Nije preterano orginalna, ali nekada… »

Tužni dečak keshi

Mjuz news pre 3 dana
Upoznajte striming senzaciju. Ako ste, kao što je većina nas, u nekom trenutku potražili koncentraciju u „lo-fi hip hop“ plejlisti, najverovatnije je da ste već čuli neku od umirujućih numera kakve donosi keshi. Njegovo poslednje izdanje nosi… »

Wrabel i Kesha napravili himnu Prajda

Mjuz news pre 6 dana
since i was young. Wrabel i Kesha su dugogodišnji saradnici, a sada mogu da se pohvale i duetom. Reč je o pesmi koja slavi prihvatanje, kao i dug put do njega. Wrabel peva o tome kakve je sumnje imao kao "čudni" klinac. Pesma since i was young došla… »

Renesansa grupe Evanescence

Mjuz news pre 6 dana
The Game Is Over. Povratak ove grupe jedna je od malo dobrih stvari koje su se desile u 2020. Amy Lee i ekipa javljaju nam se od aprila. Prvo rok baladom Wasted On You, a sada i pesmi koja je bliža njihovom najvećem hitu Bring Me To Life. Znamo da će… »

Mjuz news, najnovije vesti »

Who See zovu na pivo

Mjuz news pre 2 sata

Lxandra za motivaciju i mir

Mjuz news pre 2 sata