Mjuz news » Vesti dana

http://www.mjuznews.com

Mjuz news

Pharrell i Camilla u novom singlu

Mjuz news pre 3 dana
Sangria Wine. Nastupom na Billboard nagradama promovisali su pesmu i kandidovali se za hit leta! Pharrell i Camila Cabello imaju pesmu koja je u osnovi salsa, a u njoj pop princeza peva i na španskom. Sangria Wine stiže tačno godinu dana od kako smo dobili Havana, megahit kojim je lansirana solo... »

Baba Stiltz je ono što tražimo

Mjuz news pre 3 dana
Upoznajte producenta budućnosti. „Ovaj EP je kolekcija pesama snimljenih tokom prethodnih par godina“ izjavio je Baba Stiltz i dodao: „Sve one predstavljaju nešto kroz šta sam prošao, svakodnevne stvari, putovanja, žurke, upoznavanje ljudi, zaljubljivanje, čestu usamljenost itd. Sam... »

Massimo ima Lice varalice

Mjuz news pre 3 dana
Najavio je novi album. Tri godine od poslednjeg studijskog albuma 1 dan ljubavi, Massimo najavljuje novi album Sada. Sada, 35 godina od objavljivanja prvog izdanja Sjaj u tami, sada, u odnosu na budućnost koja će sudeći po pesmama sa novog albuma biti sjajna. Novi album će se naci u prodaji od... »

Black Eyed Peas alarmiraju novom pesmom

Mjuz news pre 3 dana
Trodelni singl je tu. Black Eyed Peas započeli su novu eru koju odlikuju dve važne stvari - odsustvo pevačice Fergie, kao i povratak društvenim temama. Ovog maja, povodom Dana mentalnog zdravlja, objavili su trodelni singl Ring The Alarm. will.i.am kaže da su čačnuli dosta tema koje se tiču... »

Diplo i Mark Ronson predstavljaju projekat Silk City

Mjuz news pre 3 dana
Vokal na prvoj pesmi je Daniel Merriweather. Stiže plesna muzika od dvojice producenata koji su se upoznali još pre petnestak godina kada su bili mladi didžejevi. Kao omaž svoj muzici koju su puštali, sada prave svoju pod imenom Silk City. Diplo i Mark Ronson, bez sumnje, direktno oblikuju pop... »

Ostavljeni Zayn u zavodljivom novom singlu

Mjuz news pre 3 dana
Entertainer. Zayn nastavlja sa promocijom nadolazećeg albuma i svoje ukupne estetike. Tu je novi spot za pesmu Entertainer, nakon samo dva dana najave. Zavodljivi novi singl stavlja Zayna u poziciju ostavljenog, dok u spotu vidimo kako podleže vrlinama dama noći. Spot se nadovezuje na prethodna... »

Digster #SVEŽASREDA: FVLCRVM

Mjuz news pre 4 dana
MjuzNews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača! Pišta Kralovič, poznatiji kao FVLCRVM, korene ima u crkvenoj muzici koja je označila veliki deo njegovog detinjstva. Baš ta muzika ga inspiriše da kasnije počne da pravi melodičnu elektronsku muziku, jer kako kaže, oba žanra... »

Imamo detalje o novom Robyn albumu

Mjuz news pre 5 dana
Skoro je gotov. Jedna od najvažnijih pop figura današnjice, švedska ikona Robyn, ostavila je nas fanove da čekamo novi album skoro osam godina. Postoje izgledi da ćemo dobiti novi od nje u narednim mesecima, premda treba sve uzimati sa rezervom. U ponedeljak, 21. maja, Robyn je bila deo Red... »

Cardi B elaborira na temu "Dok nas smrt ne rastavi"

Mjuz news pre 6 dana
Be Careful. Poruka je jasna - Ako si dobar prema njoj, biće i ona prema tebi! U suprotnom, treba da se bojiš za svoj život! Cardi B je u poodmakloj trudnoći, ali to ne znači da se staje sa promocijom hit albuma Invasion of Privacy. Snimila je spot za pesmu Be Careful, već izdvojenu kao singl.... »

Selena Gomez okupila mlade talente za 13 Reasons Why

Mjuz news pre 6 dana
S02 Soundtrack. Popularna Netflixova serija 13 Reasons Why je dobila drugu sezonu, i saundtrek krcat aktuelnim izvođačima! Selena Gomez se ponovo našla u ulozi selektora, a pored nje imamo priliku da čujemo i neka od imena kao što su Years & Years, Billie Eilish, OneRepublic i Logic. Selena je... »

Završena centralna manifestacija Dana policije (VIDEO)

Beta  pre 4 sata  još 32 povezane

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

RTV  pre 6 sati  još 18 povezanih

Rg: Poznat termin – Đoković na terenu u ponedeljak ne pre 13.00

Večernje novosti  pre 41 minuta  još 14 povezanih

Klop potvrdio, Salah baš loše!

Sportske.net  pre 8 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.