Mjuz news » Vesti dana

http://www.mjuznews.com

Mjuz news

Eksplozivni novi 5SOS spot

Mjuz news pre 1 dan
5 Seconds of Summer odlično započeli godinu. Reč "eksplozivno" u naslovu ove vesti nije tu slučajno. 5SOS dosta dramatično prikazuju raskid u novom spotu za pesmu Lie To Me. Video počinje tako što je Luke Hemmings u kolima u centru napuštenog trkališta, pa ide sve do klimaksa kada se dva... »

Poussey iz OITNB u spotu Leikeli47

Mjuz news pre 1 dan
Najava turneje maskirane reperke. Leikeli47 je krajem prošle godine izbacila album Acrylic i potvrdila status jedne od najzanimljivijih na rep sceni. Ona je zabavna, ali i oštra. Krije svoj identitet i pokazuje da se karijera može graditi i bez skandala, na način na koji to radi njen kolega... »

Legendarna Borghesia sprema koncert u Beogradu

Mjuz news pre 1 dan
Mračni slovenački pop uživo. Borghesia je elektronski bend iz Slovenije osnovan u Ljubljani 1982. Prvi snimci su bili pod uticajem novog talasa, elektro-popa, diska i EBM-a. Novi album, posebno je zanimljiv zbog angažovanosti, iako nas je ovaj bend na to i navikao, a biće predstavljen i uživo... »

Sigrid polako oblikuje svoj debi album

Mjuz news pre 1 dan
Tu je još jedna dobra pesma. Sigrid nastavlja niz impresivnih singlova, sa tom razlikom da je novi nešto manje energičan. Nećemo videti mladu norvežanku kako đuska, ali zato imamo pesmu koja će odložiti tugu zbog neuspele veze. Možda ne brza kao Strangers, Don’t Feel Like Crying nije... »

Treba obratiti pažnju na Masie Peters

Mjuz news pre 1 dan
Veliki potencijal osamnestogodišnjakinje iz Brajtona. Ona ima samo osamnaest godina, ali mnogo veće brojke ispod svojih pesama koje je prošle godine objavila kao Dressed Too Nice For A Jacket. Prvu pesmu je napisala sa devet godina, a na YouTube ih kači od 2015te. Njen kanal imao je zavidan broj... »

Skrillex i Utada Hikaru na pesmi za Kingdom Hearts

Mjuz news pre 2 dana
Face My Fears. Voljena igrica Kingdom Hearts uskoro dobija svoju novu verziju, a deset godina nakon inicijalne. Kao i prethodne, ovu prati interesantni soundtrack, a noseća pesma je saradnja dve velike zvezde. Japanska pop zvezda Utada Hikaru već je davala glas za Kingodm Hearts univerzum, a... »

Kanye u kompletnoj CGI fantaziji

Mjuz news pre 2 dana
Pogledajte spot za saradnju sa mladim reperom. Dok čekamo novi album ili makar novi skandal od njega, Kanye West nam nudi saradnju sa mlađim kolegom. Peva refren i ubacuje se na pesmu Mixed Personalities momka koji ima samo 19 godina. YNW Melly je sa Floride, a primećen je prošle godine zbog... »

Vesela Sofi Tukker i Zhu saradnja

Mjuz news pre 4 dana
Mi Rumba. Sofi Tukker proslavljaju svoju drugu Grammy nominaciju saradnjom sa proslavljenim, ali još uvek donekle misterioznim izvođačem koji radi pod imenom Zhu. Duo ove godine dolazi na EXIT, gde je Zhu prošle godine imao jedan od zapaženijih nastupa. Dance pop EDM pesma na kojoj su zajedno... »

Prinsova gitaristkinja objavila solo pesmu

Mjuz news pre 4 dana
Donna Grantis. Donna Grantis imala je Princa na umu kada je pravila svoj album. Zove se Diamonds & Dynamite, a pred nama je naslovna traka. Gitaristkinja iz Toronta i Prince bili su zajedno u projektu 3RDEYEGIRL, odnosno New Power Generation. Sa njim je svirala i u fusion jazz kolektivu koji se... »

Savršeni doskok Ariane Grande

Mjuz news pre 4 dana
Pogledajte novi spot za 7 Rings. Ako su thank you, next i imagine bili savršena rutina, nismo očekivali da će Ariana imati i takav finiš. Ipak, 7 rings je doskok koji Ariani osigurava sve desetke. Novi singl 7 rings je fenomenalan. Nema prostora za zamerke. U roku od samo nekoliko sati, prvi je... »

Plenković: Pomoć Hrvatima u Srbiji

Danas  pre 38 minuta  još 2 povezane

Vučić se sutra sastaje sa Merkel

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Ozbolt i „Povratak“ u Đardinima

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana

Grčka policija zaplenila više od 100 ukradenih drevnih predmeta

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.